Saturday, 23 Jun 18, 21.33.43

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Înec (aproape de înec) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Înec (aproape de înec) la câini
Înec (aproape de înec) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.47.25 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Din cauza la aspirarea apei de la câini hipoxemiei
Near-înec este determinată de un eveniment care implică submersie prelungită în apă, urmată de supravieţuire timp de cel puţin 24 ore dupa. În urma submersie, Simptomele tipice includ niveluri ridicate de dioxid de carbon in sange, stimulat respiraţiei, şi aspiraţia ulterioară de apă în plămâni. În cazuri rare, înainte de submersie hiperventilatie, sau laringospasm (închiderea spasmodice ale laringelui) poate preveni aspiraţie de apă, o reacţie involuntar care poate duce la o afecţiune numită înec uscat.
Există patru faze într-o înec tipic: respiraţie-exploataţie şi înot de mişcare; aspiraţie de apă, sufocant, şi luptă pentru aer; vărsături; şi încetarea de circulaţie, urmată de moarte. Reflexul de scufundare mamifere pot să apară, conduce la un ritm cardiac incetinit, un popas în respiraţie, si a circulatiei sangelui limitat doar la organele esenţiale ale corpului. Volume mari de apă nu sunt de obicei aspirat, în acest stadiu.
Aspiraţie de apă proaspătă duce la un colaps de celule respiratorii cu pneumonie infecţioasă posibil. Hipertonice aspiraţia apei de mare duce la o difuzie de apă care intră în plămâni şi în alveole (celulele de aer din plamani). Din moment ce cainele nu poate obţine destul oxigen, nivelul de oxigen din picătura de sânge şi sânge devine acidotică (creştere anormală a acidităţii).
Submersie timp, temperatura apei, şi tipul de apă caine este scufundat în (dacă apa este dulce, sare, sau chimice) va afecta în mod semnificativ la dezvoltarea de afectare de organe.
Simptome si tipuri de
Siniliu pielea si gingiile
Tuse cu sputa roşu clar lipsit de conţinut (Spit-up)
Încetarea de respiraţie
Dificultăţi de respiraţie
Sunet trosnituri de la piept
Vărsături
Semi-conştientă şi ameţită la comă
Creşterea sau scăderea ritmului cardiac
Inima poate înceta să mai bată
Cauze
Proprietar neglijenţă
Precauţii de siguranţă necorespunzătoare
Tineri, lipsit de experienţă câine (mai putin de patru luni)
Câinele a fost în sau lângă apă, în momentul unei crize
În urma cap de traumatism
Scaderea rapida a zaharului din sange, anormale ale inimii bate ritmul, sau leşin episod în timp ce în corp de câini loc de apă la risc mai mare de înec
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau. Standard testelor de laborator vor include un profil chimic de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit.
Radiografii toracice poate arăta pneumonie de aspiraţie sau de lichid în plămâni una sau două zile după aproape înec. Inhalare de corp străin poate produce colaps pulmonar segmentale. Prejudiciului pulmonare progresează la sindromul de detresa respiratorie acuta (SDRA) Este posibilă.
Un endotraheal sau transtracheal spălare, urmată de o evaluare citologic şi cultura cu sensibilitati este indicată. Monitorizare electrocardiografică pentru a examina curenti electrici din muschii inimii pot fi efectuate pentru a evalua daunele inima. Medicul veterinar va dori, de asemenea, pentru a determina răspunsul evocate auditive (ARE) pentru audierea de evaluare a pierderilor. Col uterin de raze X, tomografie computerizata (CT), sau imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) din trunchiul cerebral şi a creierului poate fi de ajutor în cazuri selectaţi.
Tratament
Clar orice obstacole căilor respiratorii şi să dea gură-la-bot resuscitare pe locul accidentului. Tratament profesional medical va trebui să urmeze imediat. Cainele tau va trebui să fie tratate pe o bază urgenţă pentru pacienţii internaţi, cu suplimentarea cu oxigen dat la spital. Daca cainele tau are hipoxemie severă, hipercapnie, sau iminent respiratorii oboseală, un ventilator poate fi necesară pentru asistenţă respiratorie.
Drenaj gravitational sau tirant abdominale (eu, Heimlich manevra) nu sunt recomandate în absenţa unui obstructia cailor aeriene din cauza riscului ridicat de regurgitare şi aspiraţie ulterioară a continutului stomacului. Terapia cu fluide şi gestionarea acid-base/electrolyte sunt cruciale pentru a aduce echilibrul fluidelor înapoi la niveluri normale. Daca cainele tau este hipotermic, medicul veterinar va rewarm treptat corpul câinelui cu pături peste două-trei ore. Parenteral prelungit (intravenos) nutriţională pot fi necesare pentru cainele tau în cazul în care suferă de grave creierului sau leziuni pulmonare.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Înec (aproape de înec) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates