Friday, 27 Apr 18, 10.54.17

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Ochi Droopy la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Ochi Droopy la câini
Ochi Droopy la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.47.59 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Horner sindrom la câini
Sindromul Horner este o afecţiune nervoasă care se caracterizează printr-un ochi bleg, o pleoapa care se iese din ochi, sau un sever strang ochi elev. Orice creierului sau leziuni spinarii pot cauza acestui sindrom, şi a fost, de asemenea legată de condiţiile care afectează urechea mijlocie, dar în multe cazuri de origine rămâne necunoscută. Cauza sindromului Horner rămâne evaziv, în cele mai multe cazuri, şi poate afecta orice rasa de caini, deşi pare a fi mai frecvente în retriever de sex masculin de aur.
Simptome si tipuri de
De dimensiuni mai mici ochi elev (mioza)
Ridicarea anormală a pleoapei interioare – situat între cornee şi colţul interior al pleoapelor (treia pleoapa)
Căderea pleoapei superioare
Ochii par scufundat în soclu ochi
Inflamarea urechii
Cauze
Necunoscut (idiopatică) în majoritatea cazurilor
Brain prejudiciu, trunchiul cerebral leziuni
Brain tumoare
Leziune a măduvei spinării
Infecţii
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie detaliata a sanatatii cainelui, debutul simptomelor şi natura, şi eventualele incidente care ar putea fi introdusă această condiţie pe, cum ar fi trauma cerebrala, prejudiciu la cap sau spate, infecţii ale urechii, precum şi orice alte probleme de sanatate anterioare. Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, cu un standard de sânge hemogramă, sânge profil, şi analiza urinei. Testelor de rutină de laborator nu sunt necesare pentru diagnosticarea acestui sindrom, dar poate fi utilă pentru a determina alte boli sau infecţii care pot fi prezente.
Radiografia rămâne tehnică importantă pentru evaluarea leziunilor creierului si maduvei spinarii, şi a craniului raze X sunt utile pentru evaluarea de probleme cu urechile. Tehnici mai avansate ca tomografie computerizata (CT-scan), imagistica prin rezonanta magnetica (RMN), şi ecografie sunt, de asemenea, utilizate frecvent pentru a diagnostica acest sindrom. În unele cazuri,, cerebrospinal fluid la (CSF) probă este luată pentru a analiza pentru creier si maduva spinarii boala.
Tratament
Sindromul Horner în sine nu are nevoie de vreun tratament specific, daca cainele tau va avea nevoie să fie tratate pentru cauzele care stau la baza care duc la simptomele sindromului Horner. Protocolul de medicaţie şi tratament va depinde de cauza de baza. Dacă rana muscatura sau infectie la ureche este prezentă, este nevoie de tratament de recuperare completă, şi medicaţie ochi poate fi prescris pentru ameliorarea semnelor clinice.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Ochi Droopy la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates