Sunday, 22 Apr 18, 06.48.41

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Câinii şi răul de mişcare - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Câinii şi răul de mişcare
Câinii şi răul de mişcare
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.48.54 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Primejdie gastro-intestinale legate de mişcare în câini
La fel ca oamenii care au experienţă în timp ce un sentiment de boală în călătorii pe maşină, cainii si pisicile pot obţine, de asemenea, un stomac delicat atunci când călătoresc în maşină (sau chiar cu barca sau pe calea aerului).
Simptome si tipuri de
Câini arată nelinişte lor în diverse moduri. Primele semne de rău de mişcare poate fi o constantă lingerea buzelor, urmată de salivare excesiva; căscat; scâncet sau plâns în primejdie; imobilitate sau care acţionează frică pentru a vă deplasa; şi în cele din urmă, vărsături sau regurgitare. Un caine extrem de emotionala poate urina sau defeca chiar in masina.
Cauze
Exista mai multe cauze potenţiale de rău de mişcare la câini şi pisici. Cuplu câini pot experienţă această condiţie mai frecvent, deoarece echilibrul lor trebuie să dezvolte un pic mai mult, deoarece mature. Unii caini pot de fapt, "creşte out" de condiţie în cazul în care acest lucru este cazul. Cauza de rău de mişcare pot fi, de asemenea, emoţional (comportamentale) şi legat de o experienţă de călătorie rău în viaţa începutul anului.
Diagnostic
Odata ce cauze neurologice şi tulburări comportamentale sunt excluse, diagnosticul de boală de mişcare poate fi făcută cu uşurinţă de către medicul veterinar. Antecedente de reacţii cainelui de a călători, de obicei, punctele de la problema.
Tratament
Tratamentul acestei afecţiuni poate fi la fel de simplu ca acest site cainele familiarizat cu care merge pentru plimbari in masina. Daca timpul de formare şi nu ajută situaţia, medicamente diferite sunt disponibile. Antihistaminicele (g, difenhidramină) au o acţiune sedativ usor pentru a calma câine în timpul călătoriilor, precum şi pentru a reduce drooling. Alte over-the-counter (OTC) medicamente care pot fi utile includ meclizine şi dimenhidrinat. Aceste medicamente nu produc sedare, dar poate reduce greaţă şi vărsături.
Ghimbirul este un tratament holistic, care poate fi utilizat pentru greaţă. Acesta poate fi găsit sub forma de pastile (în magazine alimentare de sanatate), sau chiar sub formă de cookie. Ginger snaps şi pastile de calm se pare un stomac nervos atunci când se administrează despre 30 minute la o oră înainte de călătorie. Consultaţi-vă cu medicul veterinar înainte de hrănire ghimbir la cainele sub orice formă, pentru a fi siguri că nu există indicii că ghimbirul ar fi dăunătoare pentru cainele tau, şi pentru a vă asigura că sunteţi oferindu-cainele suma corespunzătoare. În cazurile severe, medicamente sedative puternice, cum ar fi Acepromazina poate fi prescris.
Un medic veterinar trebuie să fie consultate înainte de orice medicamente sunt date (fie OTC sau baza de prescriptie medicala) doar pentru a fi sigur că este câine sănătos, doza este corectă, şi că medicamentele nu va afecta câine.
Prevenirea
Ora şi formare poate merge un drum lung spre prevenirea răului de mişcare. Poate fi necesar să stoc pe anumite medicamente pentru a ajuta la calm cainele în cazul în care tinde să se extrem de nervos înainte de plimbari in masina. Medicul veterinar poate sugera medicamente sigure şi eficiente pentru a asigura că o călătorie fără probleme merge de fiecare data.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Câinii şi răul de mişcare
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates