Saturday, 23 Jun 18, 02.26.02

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Gripa canina la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Gripa canina la câini
Gripa canina la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.49.50 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Gripa canina la câini
Virusul care provoacă gripa câine, Gripa de tip A (H3N8), a fost identificat pentru prima data în Florida, în 2004. Acesta infecteaza în primul rând, sistemul respirator şi este extrem de contagioasa. Nu există nici un vaccin pentru gripa canina. Unii caini pot fi expuse la virusul şi lupta impotriva infectiei fără a prezenta semne clinice.
Simptome si tipuri de
Câinii care sunt infectate cu virusul gripal canin poate dezvolta două diferite sindroame:
Uşoare - Acesti caini vor avea o tuse care este de obicei umed şi pot avea secreţie nazală. Ocazional, acesta va fi mai mult de o tuse uscată. În majoritatea cazurilor,, simptomele va dura 10 a 30 de zile şi, de obicei, vor disparea de la sine.
Severă în - În general,, acesti caini au o febră mare (mai sus 104 grade Fahrenheit) şi de a dezvolta semne foarte repede. Pneumonie, în mod specific hemoragica pneumonie, se poate dezvolta. Virusul gripal afecteaza capilarelor în plămâni, astfel încât câinele poate tuse cu sânge şi au probleme de respiraţie în cazul în care există sângerare în alveole (prin ASC). Pacienţii pot fi, de asemenea, infectaţi cu pneumonie bacteriană, care poate complica şi mai mult situaţia.
Semne generale de aceste sindroame includ:
tuse
strănut
anorexie
febră
indispoziţie
Roşu şi / sau a ochilor secreţii şi curgerea nasului pot fi observate la unii câini. În majoritatea cazurilor,, există o istorie de contact cu alti caini care au efectuat virusul.
Diagnostic
Pe lângă o fizic, medicul veterinar va dori să efectuaţi o hemogramă completă şi chimie clinice cu privire la câine. De obicei,, creşteri sunt observate la celulele albe din sânge, în mod specific neutrofile, o celula albe din sange, care este distrugător pentru microorganisme. Razele X (radiografiile) pot fi luate de plămâni câinelui pentru a caracteriza tipul de pneumonie.
Un alt instrument de diagnostic numit bronhoscop poate fi folosit pentru a vedea traheea şi bronhiile mari. Mostre de celule pot fi, de asemenea, colectate de efectuarea unei spălare bronşic sau lavaj bronhoalveolar. Aceste probe vor avea de obicei, cantităţi mari de neutrofile şi pot conţine bacterii.
Detectarea virusului in sine este foarte dificil si nu este de obicei recomandată. Există un sânge (serologic) test care poate susţine un diagnostic de gripa canina. În majoritatea cazurilor,, o probă de sânge este luată după ce simptomele initiale dezvolta şi apoi din nou două până la trei săptămâni mai târziu.
Tratament
Forma uşoară este de obicei tratata cu antitusive. Antibioticele pot fi utilizate în cazul în care există o infecţie bacteriană secundară. Odihnă şi izolare de alţi câini, de asemenea, este importantă.
Formă severă trebuie să fie tratate agresiv cu un spectru larg de antibiotice, fluide şi alte tratamente generale de sprijin. Spitalizare şi izolarea sunt necesare până la câine este stabilă.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Gripa canina la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates