Thursday, 26 Apr 18, 16.58.04

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Diaree tratament şi cure de câine - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Diaree tratament şi cure de câine
Diaree tratament şi cure de câine
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.50.47 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Antibiotice-diaree receptiv la câini
Medicii veterinari consideră că este controversat pentru a da antibiotice pentru a trata diaree, dar atunci când antibioticele nu rezolva diaree, veterinari speculeaza ca cauza a acestui tip de diaree a fost dintr-o cresterea exagerata bacteriene intestinale mic. Totuşi, nu se stie de ce unele tipuri de diaree sunt receptive la antibiotice în timp ce altele nu sunt. Teoriile actuale ca să îşi concentreze cauza cu privire la posibilitatea de dysregulation imunitar, posibil asociate cu CD4 anormale celulele T (celule ale sistemului imunitar), IgA plasmatice celule (anticorpi), şi citokine (un mesager chimic) expresie.
Simptome si tipuri de
Intestinului subtire diaree
Lipsa poftei de mâncare
Vărsături
Scădere în greutate
Cantităţi mari de diaree
Mare intestinului diaree
Strecurat de a defeca
Sânge în diaree
Cantitate mai mare de defecare
Creşterea sunete intestinale
Gaz
Cauze
Necunoscut, dar anumite bacterii sunt suspectate:
Clostridium perfringens
Escherichia coli
Lawsonia intracellularis
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi precedat această condiţie. Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau, inclusiv un sânge profil chimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, un panou de electroliţi şi un sumar de urina.
Un frotiu fecale vor fi examinate la microscop pentru a exclude infestare cu paraziţi. Nivelurile sanguine de cobalamina, sau vitamina B12, poate fi scăzută din cauza diaree. Raze X ar trebui să fie luate pentru a exclude alte cauze de diaree. Deoarece există mai multe cauze posibile pentru diaree, medicul veterinar va fi cel mai probabil diagnostic diferenţial se utilizează pentru a ajunge la o concluzie. Acest proces este ghidat de inspecţie mai profundă a simptomelor aparent pasivă, hotărâri în fiecare din mai multe cauze comune până la tulburare corectă este decontată pe şi pot fi tratate în mod corespunzător. Pentru a diagnostica antibiotice-receptiv diaree toate alte diagnostice posibile vor trebui să fie exclus. În plus,, diaree ar trebui să îmbunătăţească şi să rezolve atunci când câinele este tratat cu antibiotice.
Tratament
Cei mai mulţi pacienţi pot fi trataţi pe o baza in ambulatoriu. Veterinarul tau te va ghida în planificarea unui conţinut scăzut de grăsime, dieta foarte digerabil pentru cainele dvs. în timpul procesului de tratament şi recuperare, împreună cu antibiotice prescrise. Daca cainele a scazut nivelul din sange cobalamina (din cauza lipsei de absorbţie intestinală), cobalamina (vitamina B12) Suplimentele va fi prescris până la nivelurile au crescut la un nivel normal.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Diaree tratament şi cure de câine
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates