Tuesday, 19 Jun 18, 08.49.38

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Rapciuga canina la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Rapciuga canina la câini
Rapciuga canina la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.52.05 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Rapciuga canina la câini
Jigodiei este o boala contagioasa si virale grave, cu nici un tratament cunoscut. Boala afectează câini, şi anumite specii de animale sălbatice, cum ar fi ratonul, lupi, Vulpile, şi sconcsi. Casa comună de companie, Dihorul, este, de asemenea, un operator de transport a acestui virus. Jigodiei aparţine clasei Morbillivirus de viruşi, şi este o rudă a virusului rujeolic, care afectează oamenii, pestă bovină virus care afectează bovine, şi virusul care cauzează Phocine rapciuga derivate din focă. Toţi sunt membri ai familiei Paramyxoviridae. Tineri, catei nevaccinate şi non-imunizate câini mai mari tind să fie mai sensibile la boala.
Simptome si tipuri de
Virusul, care se raspandeste prin aer şi de către directe sau indirecte (s. ustensile, pat) contact cu un animal infectat, Atacurile iniţial amigdalele un câine şi a ganglionilor limfatici şi reproduce în sine acolo pentru aproximativ o saptamana. Acesta atacă apoi respirator, urogenital, gastrointestinal, şi a sistemelor nervos.
În stadiile iniţiale ale bolii Carré, simptomele majore includ febră mare (102 grade Fahrenheit sau 39 grade Celsius), ochii inrositi, şi o descărcare de gestiune apos din nas şi a ochilor. Un caine infectat va deveni letargic şi obosit, şi vor deveni, de obicei, anorexica. Persistente tuse, vărsături, şi diaree pot să apară, de asemenea,. În etapele ulterioare ale bolii, virusul incepe sa atace alte sisteme ale corpului câinelui, în special la nivelul sistemului nervos. Creierul si maduva spinarii sunt afectate, iar cainele poate începe având în potriveşte, convulsii, Paralizie, şi atacuri de isterie.
Jigodiei este uneori numit, de asemenea, "boala pad greu", pentru că anumite tulpini de virus poate provoca o extindere anormale sau ingrosare a plăcuţelor de picioarele unui animal. La câinii sau animale cu sistemele imunitar slab, moartea poate rezulta doi la cinci săptămâni după infecţia iniţială.
Cauze
Boala poate fi achiziţionat de la vaccinuri în mod necorespunzător atenuate, deşi acest lucru se întâmplă destul de rar. Infecţii bacteriene ale sistemelor respirator sau gastro-intestinale poate creşte, de asemenea, vulnerabilitatea unui animal de la boala. Non-imunizate câini, care vin în nici un fel de contact cu un animal infectat poartă un risc deosebit de ridicat de a contracta boala.
Diagnostic
Jigodiei este diagnosticat cu teste biochimice şi analiza urinei, care ar putea dezvălui, de asemenea, un număr redus de limfocite, celulele albe din sange care funcţionează în sistemul imunitar, în stadiile iniţiale ale bolii (limfopenie). Un test de serologie poate identifica anticorpi pozitiv, dar acest test nu poate distinge între vaccinare şi anticorpi care expunerea la un virus virulent. Antigene virale pot fi detectate în sediment de urină sau imprimeuri vaginale. Părul piele, mucoasei nazale, şi a epiteliului hoţ de drumul mare pot fi testate pentru anticorpi, precum şi. Radiografiile pot fi folosite numai pentru a determina dacă un animal infectat a contractat pneumonie. Tomografia computerizata (CT) şi imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) scaneaza poate fi utilizat pentru a examina creier pentru orice leziuni care ar putea s-au dezvoltat.
Tratament
Din păcate, nu există nici un leac pentru bolii Carré. Tratamentul pentru boala, prin urmare, se axează foarte mult pe atenuarea simptomelor. În cazul în care animalul a devenit anorexica sau are diaree, administrarea intravenoasă de fluide de susţinere se poate acorda. Descărcarea de gestiune de la ochi şi nas trebuie să fie curăţate în mod regulat departe. Antibioticele pot fi prescrise pentru a controla simptomele cauzate de o infecţie bacteriană secundară, şi phenobarbitals şi bromură de potasiu pot fi necesare pentru a controla convulsii si crize convulsive. Nu există medicamente antivirale care sunt eficiente în tratarea bolii.
Prevenirea
Cele mai bune de prevenire pentru jigodiei este de vaccinare de rutină şi izolarea imediată a animalelor infectate. O atenţie deosebită trebuie să fie luate pentru a proteja nou-născut puii de expunerea la, deoarece acestea sunt deosebit de sensibile la boala.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Rapciuga canina la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates