Wednesday, 25 Apr 18, 06.50.59

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Lens luxaţie la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Lens luxaţie la câini
Lens luxaţie la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 15.52.51 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Lens luxaţie la câini
Luxaţia Lens apare atunci când capsula cristalinului separă de la 360 ° zonules (procesele de fibre asemănătoare care se extind de la nivelul corpului ciliar la capsula a cristalinului a ochiului) care deţin în locul cristalinului, rezultând în total de dislocare a cristalinului din locaţia sa obişnuit. Dacă aceasta apare în partea din faţă a ochiului, este vorba transmite prin pupila în camera din faţă. În cazul în care merge la spate (posterior), merge în segmentul posterior / camera de sticlos.
Luxaţia cristalinului este în primul rând observate la câini adulţi cu vârste cuprinse între patru şi nouă. Unele rase par a fi mai predispuse decat altele; rasele cel mai frecvent afectate sunt rase terrier mixt, Tibetan terrier, frontieră Collie, Ciobanestii germani, şi unele Spaniel. Ea poate aparea, de asemenea, la rasele de talie mai mari predispuşi, probabil ca o condiţie cu debut tardiv. Luxaţii secundare pot apărea în orice varsta sau rasa de câine.
Simptome si tipuri de
Există patru tipuri principale de luxaţie cristalinului:
Subluxatia - separarea parţială a cristalinului de a anexelor acestuia zonular; obiectiv rămâne într-o poziţie normală sau aproape de normal în elev
Luxaţia primar - din cauza unei modificări patologice în zonules ciliar, inclusiv dezvoltarea anormala sau degenerare; pot fi bilaterale (ambii ochi)
Luxaţie congenitală - de multe ori asociate cu microphakia (lentilă anormal de mici ale ochiului)
Luxaţii secundare - ca urmare a ruperii sau degenerare a zonules ciliar, ca urmare a inflamatiei cronice, buphthalmia (creştere de fluid intraoculare şi extinderea ulterioară a globului ocular), sau o tumoare în interiorul ochiului
Următoarele semne şi simptome pot fi observate în cazul în care animalul tau este suferă de luxaţie obiectiv:
Ochi acut sau cronic dureros inrosita cu edem cornean difuză, în special în cazul în care glaucom este, de asemenea, prezent, sau luxaţia este în partea din faţă a ochiului
Iris tremurând (iridodonesis)
Lens tremurând (phacodonesis)
Anormal de mică adâncime sau profunde anterioare (faţă) Cameră
Parte anormal poziţionat clar a cristalinului
Afachie semilună - o zonă lipsită de elev a cristalinului
Cauze
S-ar putea fi o varietate de factori care duc la luxaţia cristalinului la câini. De exemplu, o tumoare in ochi se pot deplasa fizic lentila afara poziţiei sau provoca inflamatii cronice, conduce la degenerare zonular. Modelul inheritence de luxaţia primar este incert, dar poate să apară concomitent cu glaucom primar, în unele rase. Trauma rareori cauzeaza un obiectiv normal pentru luxa, deşi poate apărea atunci când există semne de uveita severe, în special cronică obiectiv induse de uveita, de hyphema.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit si oftalmologic pe cainele tau, ţinând cont de istoricul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie.
Deoarece există mai multe cauze posibile pentru această afecţiune, medicul veterinar va fi cel mai probabil diagnostic diferenţial utilizare. Acest proces este ghidat de inspecţie mai profundă a simptomelor aparent pasivă, hotărâri în fiecare din mai multe cauze comune până la tulburare corectă este decontată pe şi pot fi tratate în mod corespunzător. Uveita, glaucom, şi nodulare granulomatoase episclerokeratitis (mase inflamatorii) poate provoca, de asemenea, dureros, ochii rosii cu umflarea corneei si poate fi concomitent cu luxaţie obiectiv. Buphthalmia, de extindere a globului ocular cauzate de excesul de lichid în interiorul globului ocular, Poate provoca scrântitură obiectiv; acesta este, de obicei, diferenţiat de la luxaţia obiectiv primar de istorie.
Distrofia corneei endoteliale sau degenerare (opacitatea corneei) poate provoca, de asemenea, umflarea corneei, ceea ce face dificilă pentru a vedea structurile intraoculare. Diagnosticul se face prin examinarea atentă oftalmologice şi o istorie a simptomelor.
Tehnici vizuale de diagnostic pot fi folosite pentru a diagnostica cauza scrântitură. Ultrasunete toracica raze X si abdominala poate fi indicată în cazul în care luxaţia este secundară unei intraoculare (în interiorul ochiului) tumoare, şi ultrasonografia oculare este utilă dacă edem cornean (umflătură) sau mass-media noros ocular a preveni un examen util.
Tratament
Daca cainele are încă potenţialul de timp de cel puţin parţială a vederii, Ochii pot fi cel mai bine tratate prin eliminarea lentilele folosind o procedură numită lentile intraoculare proteză. Ocazional, topic miotice (strângere de pupila ochiului) Terapia poate păstra un obiectiv posterior luxated spatele pupilei şi necesitatea intervenţiei chirurgicale poate fi prelungită.
Ireversibil ochii orbi pot fi tratate prin eviscerare (îndepărtarea materialului intern de la nivelul ochiului), sau de enucleatie cu proteza intrascleral - scoaterea şi înlocuirea ulterioară a ochiului, cu un ochi artificial. În cazul în care condiţia este secundar la cancer, enucleatie este cea mai bună alegere pentru scopuri terapeutice şi de diagnostic.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Lens luxaţie la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates