Saturday, 23 Jun 18, 11.46.50

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Diaree acuta la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Diaree acuta la câini
Diaree acuta la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 16.32.45 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Diaree acuta la câini
Diareea are patru motive generale pentru care apar: dezechilibrelor osmotic, peste secreţia, exudat intestinale sau tulburări de motilitate. Dezechilibrelor osmotic apar atunci când concentraţia de molecule produse alimentare în intestin este prea mare. Apa este atras în intestin de către moleculele de exces, Cauzarea diaree. Peste secreţia apare atunci când intestinul secreta prea mult lichid dupa ce a fost expus la bacterii sau toxine. Exudat intestinal lent descrie o maloasa a fluidelor de sânge prin ulcere sau alte pauze, în straturi de ţesut intestinul. Acest exudat pot fi usoare sau foarte grave.
Tulburări de motilitate se referă la cât de activ este intestin şi capacitatea sa de conţinut se deplasează prin. Un intestin, care este în conformitate cu funcţionarea în capacitatea sa de a contracta musculatura robustă şi împinge conţinutul din canal este cel mai frecvent; această condiţie este menţionată ca peristaltism. Invers, motilităţii poate fi crescută, precum şi, , astfel încât contractele intestinul prea repede şi în mod normal, lichidul care se absoarbe este pierdut în materiile fecale. Uneori diareea poate fi dintr-o asociere a acestor cauze. Infecţii intestinale poate provoca, de asemenea, la peste intestin secreta. De asemenea, ei tind să se schimbe motilitatea intestinului.
Simptome si tipuri de
Mai multa apa decat in mod normal in materiile fecale
Pot avea un volum sporit de fecale
Accidente fecale
Vărsături
Sânge sau mucus în materiile fecale
Strecurat de a defeca
Posibile apatie
Posibile anorexie
Depresiune
Durere abdominală
Febră
Slăbiciune
Cauze
Sistemice boală
Sa manance din gunoi, nealimentare materiale sau alimente stricate
Modificari in dieta
Hipersensibile tractul digestiv
Addison boala – mai puţin activ decât glandele suprarenale normale
Boli hepatice
Boală de rinichi
Pancreatic boală
Ingesting corpuri străine
Blocaj intestinal
Infecţie
Virale
Bacterial
Parasitica
Rickettsial - infectii bacteriene de obicei dobândit prin paraziti, cum ar fi puricii, căpuşe, etc.
Fungice
Medicamente şi toxici
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv un istoric de fundal de simptome, şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie. Un profil de sânge chimice, un sistem complet de sânge numărătoarea, un panou de electrolit si o analiza de urina vor fi efectuate astfel încât să excludă alte cauze de boală. Razele X pot ajuta pentru a exclude posibilitatea ca cainele tau inghitit elemente nepotrivite, care pot fi blocarea sau iritante intestinului.
Testele de sânge pot fi efectuate pentru a exclude o inflamaţie a pancreasului, sau un pancreas, care nu produce enzime digestive suficient. Testele de sange pot fi de asemenea folosite pentru a verifica nivelurile de cobalamina si acid folic (Vitamine) astfel cum acestea sunt în mod normal, absorbit la nivelul intestinului.
Testele de laborator pot fi efectuate pe probe de fecale pentru a verifica pentru giardia, Parvovirusul şi Cryptococcus infecţii. Un frotiu de fecale ar trebui să fie verificate pentru ouă parazit, precum şi. Medicul vostru veterinar poate efectua o endoscopie pentru a lua o probă de intestinul cainelui pentru examenul histopatologic la laborator.
Tratament
Daca cainele tau este doar usor bolnav, ea poate fi tratată pe o baza in ambulatoriu, dar pacienţii cu deshidratare severă şi / sau vărsături ar trebui să fie spitalizaţi pentru fluide şi electroliţi terapie. Terapia cu fluide de şoc poate fi necesară. Suplimentarea de potasiu poate fi necesară la pacienţii foarte bolnavi, dar nu ar trebui să fie administrat simultan cu terapia cu fluide de şoc. Pacienţii care sunt uşor bolnav, şi nu sunt vărsături ar trebui să urmeze o perioadă de post (12-24 Oră), care este adesea urmată de o dieta bland, cum ar fi orez fiert si carne de pui sau o dieta baza de prescriptie medicala.
Pacienţii cu obstrucţie sau corpuri străine pot necesita interventie chirurgicala pentru a evalua nivelul intestinului şi scoateţi obiecte străine. Medicul veterinar va prescrie medicamentul potrivit pentru diagnosticul cainelui tau. Anti-secretorie medicamente , protectoare intestinale sau dewormers sunt medicamente cel mai frecvent prescris. Rareori, antibioticele sunt prescrise.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Diaree acuta la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates