Saturday, 21 Apr 18, 07.52.03

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Diabet zaharat, cu comă la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Diabet zaharat, cu comă la câini
Diabet zaharat, cu comă la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 16.34.08 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Diabet zaharat, cu comă hiperosmolară la câini
Pancreasul este un organ situat în abdomen, aproape de stomac. În condiţii normale, pancreasul produce insulina, un hormon polipeptid care ajuta la controlul de zahăr din sânge (glucoză) nivelurile din organism. Atunci când un câine mănâncă alimente, de zahar din sange creste, în conformitate cu zaharurile din alimente (indiferent dacă acestea sunt zaharuri naturale sau nu). Pancreasul apoi face insulină pentru a reduce nivelul zaharului din sange la un nivel sănătos. În acest fel,, alte organe din corp sunt capabili de a absorbi şi de a folosi acest zahăr pentru energie.
În cazul diabetului zaharat, pancreasul nu este capabil de a face suficientă insulină. Când se întâmplă acest lucru, nivelul de zahăr din sânge rămâne prea mare, o conditie definita ca hiperglicemie. Corpul unui caine răspunde la ridicat de zahăr din sânge în mai multe moduri. Primul, urină suplimentar este produsă , cauzează câine de a urina mai des decât de obicei. Deoarece este urinat mult mai mult, se va bea apa mai mult, prea. În cele din urmă, cainele va fi la risc pentru a deveni deshidratat din cauza urinare în exces.
Deoarece insulina ajuta organismul sa foloseasca zaharul pentru energie, lipsa de insulină, de asemenea, înseamnă că organele corpului nu vor primi suficientă energie pentru. Acest lucru va face cainele se va simti foame tot timpul, si, desi va fi consumul de alimente mult mai, nu va castiga in greutate.
În cazul în care condiţie cu diabet zaharat nu este tratata precoce, nivelul cainelui de zahăr din sânge se va merge mai mari şi mai mari. Din cauza nivelului glucozei crescute excesiv, urină şi mai multe vor fi făcute şi câinele va deveni deshidratat din cauza pierderii de lichid. Această combinaţie de zahăr din sânge foarte mare şi cu deshidratare, va afecta în cele din urmă capacitatea creierului de a funcţiona în mod normal,, duce la depresie, convulsii şi comă. Este rar, totuşi, deoarece simptomele se vor justifica de multe ori o vizita la medicul veterinar de sănătate înainte de un animal de companie sa deteriorat la acest nivel.
Simptome si tipuri de
Diabetul zaharat, fără alte probleme
Băut o mulţime de apă (polidipsie)
Urinat mult (poliurie)
Mănâncă o mulţime, dar nu ia in greutate
Întotdeauna aparent foame
Scădere în greutate
Diabet zaharat cu alte probleme
Nu doresc să se deplaseze în jurul valorii de mult
Nr de energie (letargie)
Vărsături
Nu doresc să mănânce (anorexie)
Lipsa de excitare sau entuziasm pentru activităţi regulate (depresiune)
Nu răspunde atunci când apelat sau vorbit
Nu este conştient de ceea ce se întâmplă în mediul (stupoare)
Convulsii
Confuzie
Pierderea conştienţei
Coma - perioade lungi de timp cu nici un răspuns la stimuli şi de incapacitatea de a fi trezit
Cauze
Diabet zaharat, fără complicaţii
Pancreasul nu produce suficientă insulină
Diabet zaharat cu complicaţii
Pancreasul nu produce suficientă insulină
Prelungită de zahăr din sânge de mare şi cu deshidratare, schimba modul in care functioneaza creierul
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui si debutul simptomelor. Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul de simptome pe care le-au furnizat şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie. Un sistem complet de sânge conta, profilul biochimic si analiza de urină vor fi ordonate. Medicul veterinar va utiliza aceste teste pentru a determina nivelul cainelui tau de zahăr din sânge, echilibrului apei şi electroliţilor, şi cât de bine organele sale interne funcţionează. Aceste teste vor ajuta, de asemenea, medicul veterinar pentru a stabili dacă există alte boli care ar putea fi agravante zaharat cainelui tau diabet.
Tratament
Daca cainele a fost diagnosticat cu diabet zaharat, dar este alert, activ, si a manca, acesta va fi demarat la tratamentul cu insulină şi o dietă alimentară de construcţii. Unii caini sunt capabili de a lua medicamente pe cale orală, în loc de injectii cu insulina pentru a ajuta la controlul zaharului din sange.
Daca cainele tau are diabet, împreună cu alte probleme cum ar fi depresia şi deshidratare, acesta va fi păstrat în spital pentru câteva zile, în cazul în care acesta va fi dat fluide şi insulină până la nivelurile de zahar din sange s-au stabilizat. Acesta va fi, de asemenea, a început pe un regim alimentar special pentru a controla de zahăr din sânge.
Daca cainele tau este diabetic şi într-o comă, are convulsii, sau are aproape nici o energie (este foarte letargic), aceasta poate fi considerată a fi într-o stare pune viaţa în pericol. Cainele tau va fi plasat în unitatea de terapie intensivă a spitalului pentru mai multe zile în cazul în care medicul veterinar se poate trata cu intravenoasă (IV) lichide si electroliti. Zahăr cainelui de sânge şi de nivelul electrolitului va fi stabilit la fiecare cateva ore pana cand sa stabilizat. Cainele tau va începe, de asemenea, tratament cu insulină pentru a reduce nivelul de zahăr din sânge, şi vi se va da medicamente pentru a ajuta la controlul vărsături sau alte simptome, cainele tau ar putea avea.
În timp ce cainele este in spital, medicul veterinar va fi cu ochii şi pentru tratarea altor boli care pot apărea în timp ce cainele dvs. este stabilizat. Unele dintre acestea sunt insuficienţă cardiacă, insuficienţă renală, sângerare în intestine, sau infecţii. Noţiuni de bază câinele dumneavoastră, până la punctul în cazul în care se simte mai bine este un proces lent, deoarece aducerea de zahăr din sânge în jos prea repede ar putea face sanatatea cainelui dumneavoastra mai rău. Reţineţi că câinelui, care au devenit foarte bolnav cu diabet zaharat nu fac bine, mai ales daca au alte boli concomitent cu diabet zaharat.
Prevenirea
Pentru a preveni câine de la deshidratare în curs de dezvoltare, convulsii sau comă din cauza diabetului zaharat, va trebui să rămânem la o sănătate regulate şi dieta program, revenirea la medicul veterinar pentru toate vizitele de urmărire. Acest lucru va asigura faptul că câinele primeşte doza corectă de insulină.
Acesta va fi important să se monitorizeze cainele pentru orice modificări ale apetitului sau comportamentul, inclusiv nivelurile de energie. Una dintre problemele de sănătate care apare cu această afecţiune este o frecvenţă mai mare a infecţiilor, şi va trebui să aibă cainele este tratata rapid inainte de a ajunge din mână dacă aceasta ar trebui să apară. Consultati-va cu medicul veterinar cât mai curând dacă observaţi orice modificări în materie de sănătate sau comportament.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Diabet zaharat, cu comă la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates