Saturday, 23 Jun 18, 12.03.50

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Diabet zaharat la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Diabet zaharat la câini
Diabet zaharat la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 16.34.43 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Diabet zaharat, fără complicaţii la câini
Diabetul zaharat este o stare bolnava, prin care organismul suferă de un deficit, fie absolut de insulină (Tipul I), sau de la un răspuns incorect de la celule la insulina care este produs, o afecţiune denumită rezistenţă la insulină (De tip II). Ambele aceste condiţii va împiedica de muşchi şi de organe de la glucoza de conversie la energie, şi va avea ca rezultat în cantităţi excesive de glucoză în sânge, care este, de asemenea mentionat ca hiperglicemie.
Diabetul este o tulburare de glucide, proteină, şi metabolismul grasimi cauzată de un deficit de insulină absolută sau relativă. Metabolismul se refera la modul in care organismul digera si foloseste produse alimentare pentru creştere economică şi de energie, şi acest proces este în mare măsură depinde de o cantitate suficientă de insulină în organism.
Insulina este un hormon care este produs in pancreas, eliberarea în celule ca răspuns la conversia digestiv de proteine ​​in glucoza in sange. O mare parte din produsele alimentare, care este ingerat este defalcată în glucoză, un tip de zahăr în sânge şi una dintre sursele corpului principal de energie. Funcţia de insulină adecvate va declanşa ficat si muschi pentru a prelua glucoza din celule sanguine, conversia in energie.
Diabet, o condiţie comună pentru om, este, de asemenea, relativ frecventa la animalele domestice cum ar fi câinii. Diabet zaharat de tip I este o formă mai severă a bolii, cum este dependent de injectii cu insulina pe zi, pentru menţinerea echilibrului de zahăr din sânge (insulină diabet zaharat dependent - DZID).
Un câine afectat va fi foame o mulţime de timp, deoarece glucoza nu este ceea ce face pentru creier; nivelurile de glucoza din creier sunt prea mici pentru a creierului de a înregistra faptul că primeşte hrană. Deoarece insulina nu dă muşchilor şi organelor de semnal pentru a converti glucoza in energie, excesul de glucoza în sânge vor fi efectuate de organism în urină în loc de a fi folosite pentru energie, şi va exista o lipsă simultane de energie. Există, de asemenea, setea a crescut ca rezultat al creşterii în urină. Ficatul este afectată negativ de această condiţie, astfel cum sunt ochii şi rinichii.
La risc sporit sunt câinii obezi şi câini de sex feminin. În timp ce multe cazuri de diabet zaharat sunt observate la caini mai mari, aceasta poate aparea la orice varsta.
Simptome si tipuri de
Semnele precoce
Excesivă urinare
Excesivă sete
Foame
Scădere în greutate, chiar cu apetitului normal
Semne mai târziu
Anorexie - pierderea poftei de mâncare completă
Letargie si depresie
Vărsături
Dezvoltarea cetoacidozei - acidoza metabolica cauzate de descompunerea grăsimilor şi proteinelor în ficat, în răspuns la deficit de insulină
Depresiune
Vărsături
Alte simptome includ:
Extinsă de ficat
Falls
Vezicii urinare sau infecţie la rinichi
Obezitatea
Cauze
Există mai multe cauze posibile pentru diabet zaharat. Predispoziţia genetică este una dintre cauze susceptibile de, din moment ce unele rase par a fi predispuşi la diabet zaharat, şi câini care au diabet zaharat de multe ori, de asemenea, au rude cu ea. Totuşi, există, de asemenea, considerat a fi o relaţie la terapiile hormoni, deoarece cainii care primesc medicamente pentru a controla cicluri de căldură sunt la un risc mai mare de a dezvolta diabet zaharat. Acest lucru se datorează interferenţelor acestora cu productia de insulina. Pancreatita este, de asemenea, susceptibile de a fi un factor de.
Unele cauze care sunt încă în curs de investigate sunt sistemului imunitar Tulburări, şi există indicii că bolile virale pot duce, de asemenea, la această condiţie. Prevalenţa diabetului zaharat la câini nu este mare; aceasta variază între unul din 400 şi unul în 500.
Urmatoarele rase sunt la un risc mai mare:
Spitz
Oală
Miniature Pinscher
Samoyed
Cairn Terrier
Pudel
Teckel
Miniature Schnauzer
Câine de vânătoare
Diagnostic
Medicul veterinar va lua istoricul medical detaliat de la tine de sanatatea cainelui care a condus la debutul simptomelor şi detalii cu privire la simptomele exacte. Teste standard va include o hemogramă completă, chimice profil, şi analiza urinei. Aceste teste ar trebui să fie suficientă pentru diagnosticul şi tratamentul iniţial.
Tipic, cu diabet zaharat, o concentraţie neobişnuit de mare de glucoză va fi găsit în sânge şi urină. Nivele anormal de mari ale enzimelor hepatice şi dezechilibrele electroliti sunt, de asemenea, comune. Rezultate test de urină ar putea arăta, de asemenea, dovezi de niveluri anormal de ridicate de a corpilor cetonici – solubil în apă compuşi produs ca un produs de-a metabolismului acizilor graşi în ficat şi rinichi. Un număr de alte anomalii pot fi găsite, de asemenea,.
Studii radiografic, inclusiv raze X şi ecografie, poate fi utilă pentru diagnosticul bolilor concurente şi complicaţii din cauza diabetului zaharat. Abdominala raze X si ultrasunete vor ajuta pentru a determina prezenţa de pietre la rinichi şi / sau inflamaţie a pancreasului şi a ficatului, precum şi alte anomalii asociate. În caz de boli de ficat, ar trebui să apară suspect, medicul veterinar poate decide să ia o mostra de tesut hepatic pentru evaluare de diagnostic în continuare.
Tratament şi Îngrijire
Medicul veterinar va prescrie un curs de tratament, care va include în programul de zi cu zi exercita cainelui tau. Scaderea cererilor de insulină şi de echilibrare alimente cainelui dumneavoastra si pofte lichid la un nivel sanatos va fi prima prioritate. Obezitatea este unul dintre factorii de risc major pentru diabet zaharat, şi această condiţie poate face de gestionare a diabetului zaharat dificile, dar poate fi introdusă numai sub control încet şi cu mare grijă. Greutatea ţintă poate fi atinsă în 2-4 luni, dar medicul veterinar va avea nevoie pentru a sugera o linie de timp, practic, care este potrivit pentru cainele tau. Daca cainele a pierdut în greutate de fapt, va trebui să lucreze cu medicul dumneavoastră veterinar pe un plan pentru a creşte greutatea cainelui la niveluri normale.
Alimente moi şi umede vor trebui să fie evitate, deoarece duce la acumularea rapidă de glucoză în organism. Totuşi, nu schimba alimente cainele brusc şi fără să discutaţi mai întâi cu medicul dumneavoastră veterinar. Cainele tau va avea nevoie un plan de dieta bine gandite si aplicate cu stricteţe. Medicul veterinar vă poate ajuta să proiectaţi un plan care este bine adaptate pentru nevoile cainelui tau, cu modificările stilului de viaţă pentru a facilita gestionarea corespunzătoare a diabetului zaharat.
Majoritatea pacienţilor’ diabet zaharat pot fi administrate fără complicaţii, dar pentru unii câini situaţia poate fi o provocare mai. Medicul veterinar va face un tratament individual şi planul de management pentru cainele tau bazată pe starea câinelui boala curent. Medicul veterinar va scurta, de asemenea, vă asupra a ceea ce să caute în caz de hipoglicemie, fie (nivel scăzut de glucoză) de hiperglicemie (nivel ridicat de glucoză), ambele din care pot fi vazute la câinii cu diabet zaharat. Păstrarea un grafic zilnic si saptamanal de dieta cainelui tau, test de glucoza rezultate, de zi cu zi doza de insulină, şi greutatea corporală pe săptămână este foarte recomandat pentru urmatoarele modele şi recunoaşte atunci când câinele se abate de la modelul este regulat. Există diferite tipuri de insulină disponibilă şi o selecţie de tip care este necesar să se cainele se va face de către medicul veterinar.
De exemplu, cainii mai mici, de obicei, nevoie de doze multiple de insulină ca parte a terapiei lor de insulină pe zi, în timp ce cainii mai mari pot nevoie doar de o doză pe zi. De asemenea, Dozele sunt calculate în funcţie de greutate, vârstă, de gen şi individuale necesarul de insulină al cainelui afectat. În funcţie de cât de gravă este starea cu diabet zaharat, şi modul în care cantitatea de insulină din organism variates de la o zi la alta, posibil să aveţi nevoie pentru a evalua nivelul cainelui de glucoză din sânge pe o bază de zi cu zi şi se ajustează doza de insulină în consecinţă,.
Dacă aceasta este o problemă gravă, şi nu există planuri de rasa, medicul veterinar va recomanda o histerectomie pentru cainele dvs. de sex feminin. Acest lucru este de a evita creşterea bruscă a hormonilor la momentul estrului, care pot complica şi mai mult sanatatea cainelui dumneavoastra. Din păcate, acest lucru nu este o boala care va fi vindecat, dar sanatatea cainelui tau poate fi mentinut stabil şi se poate merge pe a trăi o viaţă plăcută pe deplin. Acest lucru va depinde de dorinţa dumneavoastră de a adera la recomandările medicului dumneavoastră dietetice. Dacă este bine gestionată, pacienţii cu diabet zaharat face bine şi de obicei au obişnuit de viaţă cuprinde. Mai bune de prevenire de la complicatii este practicarea de întreţinere atentă.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Diabet zaharat la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates