Wednesday, 25 Apr 18, 06.39.45

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Hepatopatiei diabetică la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Hepatopatiei diabetică la câini
Hepatopatiei diabetică la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 16.35.34 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hepatopatiei diabetică la câini
Hepatopatiei diabetica este o boala a ficatului, care provoaca leziuni pentru a dezvolta la nivelul ficatului. Acesta este asociat cu diabet zaharat, şi pentru motive necunoscute, acest tip de boala de ficat este, de asemenea, asociate cu leziuni la nivelul pielii. Una din posibilităţi ar putea fi o legătură într-sistem metabolic şi de o schimbare în sistemele de organe.
Aceasta este o boala relativ mai puţin frecvente şi nu există nici o rasa care este mai mult decât altele eliminate, dar nu au tendinţa de a afecta cainii predominant de sex masculin, care sunt de vârstă mijlocie a mari.
Simptome si tipuri de
Instalare bruscă
Scădere în greutate
Letargie
Urinare frecventă şi de băut
Pielea gălbuie şi / sau a albului ochilor galben
Lipsa poftei de mâncare
Diaree
Vărsături
Uneori, şchiopătat
Poate fi puţine semne
Nr de energie, săraci organism condiţie, picioarele dureroase şi coatele ceea ce face dificilă pentru cainele dumneavoastra să stea şi să se întindă
Anomalii ale pielii
Cauze
Un deficit de aminoacizi (blocuri de proteine) ajută să joace un rol în boala de piele animalului tau de companie
Zinc deficiency
Deficit de acid gras
Niacin deficit de
Glucagon eventual prea mult secretat de pancreas (un hormon care cauzează defalcare de energie stocată în ficat)
Zahărului din sânge - rezistenta la insulina
Înghiţirea de medicamente anticonvulsivante
De înghiţire toxine fungice
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui si debutul simptomelor. Teste standard va include un profil de sânge chimic, complet de sânge conta, analiza urinei şi panoul de electrolit. O piele biopsie vor fi luate pentru analize de laborator.
Folosind rezultatele din bloodwork, medicul veterinar va fi capabil de a determina cat de avansat este boala. Complet de sânge conta (CBC) poate indica o anemie uşoară de regenerare, şi profilul de biochimie pot prezenta enzimelor hepatice şi de înaltă acizi amino scăzut.
În cazul în care ficatul este grav compromisă, Cristale caracteristice va fi văzut în urină (cristaluria). Abdominală Razele X pot fi utilizate pentru a căuta mărirea ficatului, şi, în unele cazuri,, poate arăta efuziune (o evadare de lichid din organe). O ecografie abdominala este ideal pentru vizualizarea ficat mai în detaliu şi pentru căutarea unui masă pancreatice posibilă. Ultrasunete poate arata leziuni nodulare, un elveţian brânză aspect, sau o formă neregulată de-a lungul marginii de ficat. Medicul dumneavoastră poate decide să adopte o biopsie hepatica, dar această procedură poate complica şi mai mult diagnosticul sau starea, ca si caini de afectate nu se vindeca bine din procedura de.
Tratament
Veterinarul tau va recomanda trecerea cainele la o dieta bogata in proteine ​​de calitate înaltă. Suplimentarea dietei cainelui afectat cu gălbenuşuri de ou (trei la şase gălbenuşuri pe zi) sau suplimente anabolic proteine ​​este, de obicei, recomandată. Cainele tau se va acorda, de asemenea, prescripţiilor medicale de îmbunătăţire a funcţiei hepatice.
Pentru tratarea afectiune a pielii asociate, cainele dvs. vor fi tratate cu suplimente de acizi graşi esenţiali (omega-3 acizi graşi) la dublu doza normală. Zinc şi antioxidanţii ar putea avea nevoie, de asemenea, să fie completat în dieta cainelui tau sub supravegherea medicului veterinar.
Este posibil, în unele cazuri, pentru o condiţie de sepsis să rezulte din leziuni ale pielii. Medicul veterinar va prescrie medicamente topice care urmează să fie aplicat pe pielea cainelui pentru a preveni sau atenua infecţiilor microbiene şi fungice, pentru a ajuta la vindecarea pielii şi pentru a oferi ameliorarea durerii pentru cainele tau ca pielea recupereaza.
Medicamente pot fi, de asemenea, prescris pentru a trata diabetului zaharat, dar această condiţie este tratată în principal de gestionarea acesteia cu dieta, pentru a preveni complicaţii sau agravarea diabetului zaharat. Asiguraţi-vă că pentru a monitoriza în mod regulat mananca cainelui dumneavoastra si comportamentul astfel încât să menţină filele pe simptomele ei cu diabet zaharat. Dacă bănuiţi că această boală nu este controlată, suna medicul veterinar cât mai curând posibil şi să discute semne vedeţi.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Hepatopatiei diabetică la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates