Saturday, 23 Jun 18, 21.28.17

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Comportamentul distructiv la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Comportamentul distructiv la câini
Comportamentul distructiv la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 16.36.13 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Este normal pentru câini să mestece asupra lucrurilor, tu, şi să fie de protecţie asupra teritoriului lor.
Este normal pentru câini să mestece asupra lucrurilor, tu, şi să fie de protecţie asupra teritoriului lor. Cainii sunt diagnosticaţi cu tendinţele distructive atunci când acestea distruge lucruri care nu dorim să, cum ar fi mobilier, pantofi, usi, sau covoare. Nu toate comportament distructiv este aceeaşi, totuşi. Atunci când un ros pentru câini pe lucruri greşite sau sapă în locul greşit, dar nu are nici alte simptome, acest lucru este considerat un comportament distructiv primar. Cainii care au alte simptome cum ar fi anxietatea, frică, sau agresiune, în combinaţie cu comportamentul lor distructiv sunt diagnosticaţi cu comportament distructiv secundar. Ambele tipuri de comportament distructiv poate conduce la probleme cu ale altor organe, cum ar fi dinti, Piele, stomac, sau intestine, daca este lasata netratata.
Simptome si tipuri de
Primar comportament distructiv
Mestecat pe lucruri mărunte de stânga în casă
De mestecat pe picioare de mobilier sau muchii
Mestecat sau mananca pe plantele de casa
Găuri săpat în curte
Proprietarul poate sau nu poate fi în jurul valorii de când primele simptome de a începe
Secundar comportament distructiv
Lucrurile sunt distruse pentru a obţine atenţia proprietarului
Proprietarul este în jurul valorii de a vedea lucrurile a fi distruse
Obsesiv-compulsive legate de distrugere
Prea mult timp petrecut lins sau de mestecat pe mobilier, covoare, sau alte lucruri
Prea mult timp petrecut lins sau de mestecat pe picioare proprii sau picioarelor
Frecvent consumul de produse nealimentare (Cocoş)
Proprietarul poate sau nu poate fi în jurul valorii de comportament atunci când se întâmplă
Anxietate de separare legate de distrugere
De mestecat pe mobila, covoare sau alte lucruri în jurul casei
De mestecat pe obiecte proprietarului personal (pantofi, etc)
Distrugerea uşi sau ferestre şi glafuri
Mersul la baie în casă atunci când a fost instruit casa
Proprietarul nu este în jurul valorii de distrugere are loc atunci când
Simptomele apar aproape de fiecare dată când proprietarul este plecat
Frică (fobica) legate de distrugerea
Proprietarul este în jurul valorii de simptome pentru a vedea
Simptomele pot fi mai severe atunci când proprietarul nu este în jurul valorii de
Frica declanseaza simptomele (frica de furtuni, teama de zgomote puternice, etc)
Stimulare
Skelter
Frisoane
Ascunderea
Distrugerea de uşi, ferestre, sau rame fereastră
Agresiune legate de
De obicei, cainele este protejarea pe teritoriul său
Distrugerea se întâmplă atunci când alte persoane sau animale abordare pe teritoriul animalului de companie
Uşi, ferestre, glafuri şi ramele ferestrelor sunt deteriorate
Proprietarul este, de obicei în jurul pentru a vedea comportamentul
Cauze
Primar comportament distructiv
Nu este suficient de supraveghere
Nu este suficient, sau tipul greşit de jucării mestecaţi
Nu este suficient de exerciţiu
Nu este suficient de zi cu zi de activitate
Secundar comportament distructiv
Nr cauze au fost găsite
Protejarea teritoriu poate fi atât învăţate şi moştenit
Diagnostic
Medicul veterinar va avea nevoie de un istoric medical complet si comportament, astfel încât modelele pot fi stabilite, şi astfel încât condiţiile fizice care ar putea fi legate de comportamentul poate fi exclusă sau confirmate. Interese medicul veterinar va trebui să includă cunoaşte istoricul cainelui tau de formare, nivelul de activitate fizica zilnica, atunci când distrugerea început, cât timp aceasta a fost merge pe, evenimente ce par a compensa distrugerea şi dacă sau nu cainele este singur atunci când are loc distrugerea. De asemenea, este important să spuneţi medicului veterinar dacă distrugerea sa inrautatit, mai bine, sau a rămas la fel de cand a fost observat prima.
În timpul examenului fizic, medicul veterinar va fi cauta semne care cainele tau are o problema medicala care ar putea fi cauza comportamentului. Un sistem complet de sânge conta, biochimice profil, si analiza de urina vor fi ordonate. Aceste rezultate ale acestor testiculele va spune medicul veterinar dacă există probleme cu organele interne ale cainelui tau. Un hormon tiroidian de sânge la nivel ar putea fi, de asemenea, a ordonat, astfel încât medicul veterinar poate determina dacă nivelul cainelui tau tiroidian este scăzut sau ridicat. Uneori, dezechilibrelor de hormon tiroidian poate adăuga la un comportament distructiv.
Daca cainele tau este consumă produse care nu sunt hrana, o condiţie menţionată în continuare cicero, medicul veterinar va comanda sânge şi scaun (fecale) teste pentru a testa în mod specific pentru tulburări sau deficienţe nutriţionale care ar conduce la cicero. Rezultatele acestor teste vor indica dacă câinele dumneavoastră este capabil să digere hrana în mod corespunzător şi absoarbe substantele nutritive de care are nevoie de alimente. Daca cainele tau este mai în vârstă atunci când aceste probleme de comportament a începe, medicul veterinar poate pentru o tomografie computerizata (CT) scanare sau o imagine prin rezonanta magnetica (RMN) din creierul cainelui. Aceste teste vor permite medicul veterinar pentru a examina vizual creierul şi capacitatea de funcţionare, acest site este posibil să se determine dacă există o boală a creierului sau o tumora care provoacă probleme de comportament. Dacă nici o problemă medicală este găsită, cainele va fi diagnosticat cu având o problemă de comportament.
Tratament
Daca o problema medicala a fost confirmat, această problemă va fi tratată prima. De obicei,, tratarea bolii se va rezolva problema de comportament. Daca pisica ta nu are o problema medicala, medicul veterinar va elabora un plan pentru a trata problema pisicii tale comportamentul. În majoritatea cazurilor,, o combinaţie de formare şi de medicamente va fi necesar. Medicatie singur nu rezolva, de obicei, problema.
Pentru comportamente distructive primar, medicul veterinar vă va ajuta să vină cu un plan de conducerea actiunile pisicii tale distructive faţă de obiectele care sunt adecvate. Acest lucru va ajuta sa va dresati cainele sa mestece pe lucrurile pe care le aproba de, şi pentru a preveni cainele de la mestecat pe sau deteriorarea lucrurile greşite. Animale de companie, care au comportamente distructive primar nu au nevoie de medicaţie. În combinaţie cu acest tip de formare de prevenire.
Tratamentul de comportamente distructive secundar va implica o combinatie de medicamente şi de formare. Medicul veterinar poate alege să prescrie un medicament anti-anxietate pentru a ajuta cainele sa raspunda mai rapid la formare. Tu si medicul veterinar va dezvolta, de asemenea, un plan de instruire pentru a ajuta cainele sa invete cum sa se comporte într-un mod mai adecvat. Odata ce cainele a invatat sa nu distruga lucrurile, Aţi putea fi capabil de a opri medicament. Totuşi, unii caini trebuie sa fie medicamente pentru anxietate de ceva timp pentru a le ajuta sa treaca peste comportamentul lor distructiv.
Prevenirea
Este important să se înceapă din timp şi să fie în concordanţă cu formare. Devreme, intensive de formare, începând de la vârsta de căţeluş, va ajuta cainele sa inteleaga ceea ce poate şi ce nu poate mesteca pe, în cazul în care se poate merge, în cazul în care se poate săpa, etc. Medicul veterinar vă poate ajuta să dezvolte un program de instruire pentru a invata cainele ceea ce este permis să mestece şi în cazul în care este permis să-şi sape. De asemenea, este important să se expune cainele la toate tipurile de oameni, animale, şi situaţiile în timp ce acesta este încă tânăr. Acest lucru va ajuta cainele înveţe cum să se comporte în toate situaţiile. În aşteptare până la cainele este mai în vârstă ar putea aduce pe timiditate excesivă, anxietate, şi / sau comportamente de protecţie care nu sunt adecvate pentru locuri publice. Este de asemenea important sa ma uit la animalele de companie vă cu atenţie pentru orice modificări în comportamentul său şi pentru a aborda schimbările imediat. Tratarea probleme medicale sau de comportament rapid le face mai uşor de a preveni şi elimina.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Comportamentul distructiv la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates