Monday, 23 Apr 18, 23.03.24

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Distrugerea a glandei pituitare la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Distrugerea a glandei pituitare la câini
Distrugerea a glandei pituitare la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 16.36.53 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hipopituitarism la câini
Hormoni mai multe sunt produse de glanda pituitară, una sau mai multe dintre care pot fi lipsite. Rezultanta condiţie, hipopituitarism, este asociat cu o producţie scăzută de hormoni, care sunt produse de glanda pituitară, o glanda endocrina mica situate în apropiere de hipotalamus, la baza creierului. Dintre acesti hormoni, unele dintre cele mai semnificative clinic sunt de hormon tiroidian-stimulare (TSH); adrenocorticotropina hormon (produs de glanda hipofiza anterioara, care stimuleaza cortexul suprarenal); hormonul luteinizant (stimuleaza secretia de steroizi sexuali); stimularea hormon foliculostimulant (secretat de gonadotropes în glanda pituitara anterioara); şi hormonul de creştere (GH). Hipopituitarism pot rezulta, de asemenea, de la distrugerea glandei pituitare de către un canceroase, degenerative, sau anormale proces.
Această tulburare este cunoscută pentru a produce, în medie, la câini în jurul valorii de vârstele de două până la şase luni. Se pare ca exista unele dispoziţie rasa, apare mai frecvent la ciobanestii germani, Carneol poartă câini, a relevat, Pinscher jucărie, şi weimaraners. În ciobanestii germani şi câini carneol poartă cauza a fost legat de o simplă trăsătură autosomal recesiv genetice.
Simptomele
Simptomele de hipopituitarism pot varia în funcţie de hormoni care lipsesc, şi care funcţionează organismul este afectat de deficitul. De exemplu, lipsa de hormoni luteinizant poate duce la anomalii sexuale, cum ar fi organele genitale anormal de mici, şi deficit de GH poate avea ca rezultat lipsa de creştere corespunzătoare sau nanism. În cazul în care glanda este afectată de cancer sau tumora, cainele afectat poate fi durere în capul său (subsecvente cu cap-presare), sau probleme vizuale. Alte simptome includ:
Retard mental, sa manifestat ca dificultate în casa-rupere
Subţire, piele hipotonie - având în mai puţin de ton normal sau tensiune, astfel cum a muşchilor sau a arterelor
Caderea parului de pe trunchi (alopecie)
Hiperpigmentare cutanata - închiderea la culoare a unei zone de piele
Întârziat dentare eruptie
Cap-presare din cauza dureri de cap de la o tumoare
Cauze
Congenital
Chistica Rathke punga lui - o tumora benigna chistice, care rezultă din resturi de tesut fetal rămase
Izolate GH (hormon de creştere) deficienţă
Tumora hipofiza
Dobândite
Trauma
Radioterapie
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, creştere, comportamentale de dezvoltare, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi precedat această condiţie, cum ar fi traumatisme la nivelul capului. Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. Testele de sange sunt cea mai sigura metoda pentru diagnosticul de această afecţiune.
Rezultate obţinute standard test de sange poate indica niveluri crescute de eozinofilie (celule albe din sânge), limfocitoză (boala a ganglionilor limfatici), hipofosfatemie (deficit de fosfor), de hipoglicemie (scăzut de zahăr din sânge). Alte teste de laborator se va testa nivelul de hormoni in sange. Medicul veterinar va dori să aibă câinele adus într-o remiză pentru sânge dimineaţă, în scopul de a masura nivelul bazale de TSH si prolactina. O altă analiză de sânge, numit un test dinamic, măsuri de nivelurile de hormon de după injectarea unei substanţe hormonul de stimulare. Aceasta poate fi utilizată pentru a verifica nivelurile de ACTH şi de GH. Rezultatele acestor teste, în general, sunt cei mai buni indicatori pentru hipopituitarism. Visual tehnici imagistice, în primul rând cu ajutorul X-ray, pot fi folosite pentru a verifica prezenţa unei tumori sau chisturi în imediata apropiere a glandei pituitare.
Tratament
Gestionarea hipopituitarism este de obicei realizat pe o baza in ambulatoriu. Suplimente de hormon de creştere va fi administrat la câinele de trei ori pe săptămână timp de 4-6 saptamani, şi repetate, dacă este necesar. Tumori ale glandei pituitare poate fi indepartata chirurgical, în unele cazuri, dar prognosticul este favorabil, în general, nu.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Distrugerea a glandei pituitare la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates