Friday, 27 Apr 18, 03.05.00

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Demenţă (Geriatrie) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Demenţă (Geriatrie) la câini
Demenţă (Geriatrie) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 16.37.30 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Sindromul de disfuncţie cognitivă la câini
Sindromul de disfuncţie cognitivă este o condiţie legată de imbatranire a creierului unui câine, care, în final duce la schimbări în sensibilizarea, deficitelor în procesul de învăţare şi memorie, şi a scăzut de reacţie la stimuli. Desi simptomele initiale ale bolii sunt uşoare, ei accentua treptat in timp, de asemenea, cunoscut sub numele de "declinul cognitiv." De fapt,, semne clinice ale sindromului disfunctii cognitive se găsesc în 50 la suta de caini in varsta de peste 11, şi până la vârsta de 15, 68 la suta de caini afişare cel puţin un semn.
Simptome si tipuri de
Dezorientare / confuzie
Anxietate / nelinişte
Extreme iritabilitate
Scaderea dorintei de a juca
Excesivă lins
Aparente pentru nerespectarea normelor învăţate anterior de formare sau de casa
Lent de a învăţa noi sarcini
Incapacitatea de a urma rutele familiare
Lipsa de auto-îngrijire
Fecale şi incontinenţă urinară
Pierderea poftei de mâncare (anorexie)
Modificări în ciclu de somn (s, noapte de veghe, dormit în timpul zilei)
Cauze
Desi cauza exacta a sindromului de disfunctii cognitive este în prezent necunoscută, factorii genetici pot predispune un animal sa dezvolte aceasta conditie.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui la medicul veterinar, inclusiv apariţia şi natura simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat comportamente neobişnuite sau complicaţii. El sau ea va efectua apoi un examen fizic complet pentru a evalua starea de sănătate generală şi funcţiile cognitive de câine. Testele de sange de rutina, ultrasunete, şi razele X sunt de asemenea, folosite pentru a exclude alte boli care pot duce la modificari de comportament asociate cu sindromul disfuncţiei cognitive.
Tratament
Cainii cu acest sindrom disfunctii cognitive necesită un tratament pe durata de viaţă şi de sprijin. Totuşi, ajutorul vostru poate face o lume de diferenta atunci cand vine vorba de îmbunătăţirea funcţiilor cognitive ale cainelui. De exemplu, deşi aceasta nu va "vindeca" cainele tau, menţinerea unui mediu sănătos şi stimularea va ajuta la incetinirea progresiei Acest lucru implică, de regulă de instituire a unui exerciţiu de rutină de zi cu zi a "declinului cognitiv.", joacă, şi formare profesională.
În plus faţă de medicaţie şi terapie comportamentală, medicul veterinar poate sugera care utilizează un construcţii, dietă echilibrată de a imbunatati functia cognitiva cainelui; eu, memorie, capacităţii de învăţare, etc. Aceasta dieta este, de asemenea, de obicei, completat cu antioxidanti, vitamina E şi C, seleniu, flavonoide, beta-caroten, carotenoidelor, Omega-3, şi carnitina — toate excelente luate în considerare pentru îmbunătăţirea funcţiilor cognitive ale cainelui.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Demenţă (Geriatrie) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates