Tuesday, 19 Jun 18, 08.38.27

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Dermatita necrolytica - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dermatita necrolytica
Dermatita necrolytica
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 16.38.36 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Dermatita superficial necrolytic la câini
Dermatita superficiale necrolytic este caracterizată prin deteriorarea şi moartea celulelor pielii. Nivelurile ridicate de hormon numit glucagon în sânge — care stimulează producţia de zahăr din sânge, ca răspuns la un nivel scăzut de zahăr din sânge — şi deficienţe în aminoacizi, zinc, şi acid gras esential sunt considerate a juca un rol în dermatită necrolytic superficiale, fie direct, fie indirect,.
Dermatita superficiale necrolytic este mai puţin frecvente la câini şi la pisici rare. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Aceasta tulburare a pielii va afecta, în general, botul câinelui, labe, footpads, ochi, şi organelor genitale, cauzând:
Scabs
Roşeaţă
Abraziuni
Ulceraţii / rãni
Durere în timp ce mersul pe jos
Cracare a pielii şi a footpads
Hiperkeratoza (îngroşarea şi întărirea pielii)
Cauze
Dermatita superficiale necrolytic a fost asociată cu un dezechilibru nutriţional, datorită lipsei de aminoacizi sau o deficienţă în cainelui acizi grasi esentiali si zinc; sau anomalii metabolice cauzate de nivelul ridicat de glucagon serice, disfuncţie hepatică, sau o combinaţie a acestor condiţii.
Afecţiune a pielii este rareori asociata cu o tumora pancreatice secretoare de glucagon-, sau pe termen lung, fenobarbital şi fenitoină medicament, care este utilizat pentru tratamentul crizelor.
În plus,, Dermatita superficiale necrolytic este, în general, un simptom exterior al bolii hepatice avansate, sau de boli hepatice concomitent şi a diabetului zaharat.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau, inclusiv un profil biochimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina, şi un electrolit panou. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii animalului tau de companie, debutul simptomelor, şi de condiţii posibile de sănătate care ar putea avea precipitat această condiţie.
Unele teste de sânge pot reveni cu rezultate anormale, cum ar fi acizii biliari ridicat în sânge, din plasmă de mare de glucagon niveluri, amino acizi scăzut, şi niveluri ridicate de insulină. Bromosulfoftaleina de sodiu (BSP, excretat în bilă) nivelurile pot creşte, de asemenea, la niveluri anormale în sânge.
X-ray si imagistica cu ultrasunete, de obicei, nu sunt de ajutor în diagnosticarea de glucagon. Totuşi, o ecografie poate dezvalui boli hepatice avansate. Biopsii cutanate (ţesutului probe) sunt cruciale pentru a face un diagnostic corect, dar numai leziunile timpurii sunt utile pentru examinare.
Tratament
Medicul veterinar va trata procesul de boli subiacente, dacă este posibil, şi va prescrie medicamentul potrivit pentru a trata simptomele cainelui. Cei mai multi caini pot fi tratate pe o baza in ambulatoriu, dar în unele cazuri, grijă spitalizaţi vor fi necesare. Insuficienţă hepatică Câştigător ar trebui să fie tratate cu grijă de susţinere.
Câini cu glucagon-secretoare de tumori pot fi vindecate cu o intervenţie chirurgicală, dar de obicei, tumorile se va raspandi repede, înainte de intervenţie chirurgicală pot inversa progresul lor. Cele mai multe dintre aceste cazuri sunt asociate cu cronice, ireversibile boli hepatice.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dermatita necrolytica
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates