Tuesday, 19 Jun 18, 04.55.39

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Boala degenerativa a articulatiilor la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Boala degenerativa a articulatiilor la câini
Boala degenerativa a articulatiilor la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 16.39.19 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Osteoartrita la câini
Osteoartrita, de asemenea, cunoscut sub numele de boală degenerativă articulară (DJD), este definit ca fiind progresivă şi permanentă pe termen lung deteriorarea cartilajului din jurul articulaţiilor. Artrita este termenul medical pentru inflamaţia articulaţiilor, în timp ce osteoartrita este termenul se referă la o formă de inflamaţie în comun cronice cauzate de deteriorarea cartilajului articular. Caini mai mari sunt la cel mai inalt risc.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Simptomele variază de DJD. Cainele tau pot prezenta un nivel scăzut de activitate, ocazionale şchiopătat, şi rigiditate în mers care se agraveaza cu exercitarea. Aceste simptome pot creşte cu exercitarea, perioade lungi de inactivitate, sau vreme rece.
Cauze
Nu există nici o cauza cunoscuta pentru DJD primar. Totuşi, există o mare varietate de cauze secundare pentru DJD, cum ar fi trauma, uzură anormală pe articulatii si cartilaje, sau de un defect congenital prezent de la nastere, cum ar fi un şold formate incorect (de asemenea, cunoscut sub numele de displazie de şold).
Cauzele DJD secundare la câini ar putea include dezvoltarea anormală a şoldului sau a cotului (Cot displazie de sold sau), dislocarea rotulei sau umăr, şi osteocondrita disecanta (TOC), o afectiune in care osul şi cartilajul dezvolta anormal, astfel încât un lambou de cartilaj se dezvoltă în cadrul comun.
Obezitatea este un alt factor pentru DJD, , deoarece sporeşte stresul asupra articulatiilor. În plus,, câinii cu tulburări, cum ar fi diabetul zaharat, prelungit de steroizi tratament, şi hyperlaxity (o desfacere excesivă a articulaţiilor) poate fi, de asemenea, un risc mai mare pentru DJD.
Diagnostic
Un diagnostic de DJD se poate face pe baza unei evaluări a simptomelor istorice, cum ar fi activitatea a scăzut sau rigiditate, precum şi un examen fizic, care va dezvălui o serie de mişcare a scăzut, rigid picioare mers, deformare a articulaţiilor, şi umflături sau durere la nivelul articulaţiilor.
Tratament
Tratamentul medical al DJD este proiectat pentru a controla semne şi simptome ale bolii, să nu-l vindeca. Chirurgia poate ajuta la ameliorarea simptomelor si incetini progresia bolii. Aceasta poate să includă proceduri reconstructive, înlăturarea sau înlocuirea în comun, şi îndepărtarea chirurgicală de cauze agravante, cum ar fi oase sau fragmente de cartilaj, Într-o comună.
Kinetoterapia concepute pentru a menţine sau creşte propunere în comun este foarte benefic şi se poate face cu exerciţii de mişcare diferite, înot, şi masaj. Exercitarea concepute pentru a consolida tonusului muscular este, de asemenea, utilă. Durerea care vine cu artrita pot fi gestionate prin terapie la rece si caldura, cum ar fi cu tampoane de încălzire.
Pe termen lung medicament poate fi, de asemenea, de ajutor în reducerea umflarea comune şi durere. Anti-inflamatorii medicamente , de exemplu, sunt adesea recomandate.
Prevenirea
Tratament prompt al DJD este importantă pentru a ajuta la reducerea progresiei bolii de simptome. Este important să se evite, în general, traumatisme sau o presiune excesivă în articulaţii. Exercitii fizice si o dieta sanatoasa poate preveni, de asemenea, obezitatea, care se adaugă stresul la articulaţii.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Boala degenerativa a articulatiilor la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates