Sunday, 24 Jun 18, 20.28.32

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Degenerarea a corneei la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Degenerarea a corneei la câini
Degenerarea a corneei la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 16.41.02 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Degenerarilor corneene şi infiltrările în câini
Corneea este garnitură de transparent care acopera partea din fata externa a globului ocular; care este, irisul şi pupila (respectiv, zona colorate care se extinde şi contracte pentru a permite luminii în, şi lentile care transmite lumina şi imaginea la creier - centrul negru). Corneea este continuă cu partea alba a ochiului, sclera, care acoperă restul globului ocular. Sub cornee si sclera este un strat de tesut conjunctiv, care susţine globul ocular din interior, numit stroma.
Degenerare cornean este o condiţie o faţă sau faţă-verso, secundar la celalalt ochi (ocular) sau organism (sistemice) Tulburări. Acesta este caracterizat de lipide (grăsime-solubil molecule) sau depozitele de calciu în interiorul stroma cornean, şi / sau epiteliul (ţesutului compus din straturi de celule care linia de gol interior a globului ocular, sub stroma).
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Corneea apare dur, cu margini distincte în cazul în care marginea corneei se întâlneşte cu sclera. Condiţiile asociate oculare, cum ar fi cicatrici corneene, inflamaţie a corneei, sau cronică uveita (de lungă durată boală inflamatorie a părţii din faţă a ochiului), poate duce la degenerare a corneei. În cazul în care una sau mai multe dintre aceste condiţii au fost prezenţi, având în cornee verificate pentru deteriora şi mai mult ar fi înţelept pentru prevenirea de daune grave şi permanente.
Cauze
Una din principalele cauze de degenerare a corneei este lipide (deţine) depozitelor în structura de susţinere a globului ocular interior: stroma şi epiteliul. În timp ce lipidele sunt o parte normală a organismului, fiind, astfel cum acestea sunt, o structură principal de celule vii, depozite de lipide in hiper ţesuturi poate determina tulburări în sistemul în care sunt locuind. Sistemice hiperlipoproteinemie, o afecţiune metabolică caracterizată prin concentraţii crescute de particule lipoproteine ​​şi specifice în plasmă de sânge, poate creşte riscul depozitelor în stroma, sau poate agrava deja depozitelor existente. Hiperlipoproteinemie poate să fie secundară în hipotiroidie, diabet zaharat, hyperadrenocorticism (de producţie cronică de cortizon prea mult), pancreatită, Sindromul nefrotic (o tulburare în care rinichii sunt deteriorate), şi boli hepatice.
Hipercalcemia, o afectiune care se caracterizeaza prin producerea de prea mult calciu, poate creşte riscul de depozite de calciu in stroma, care poate duce, de asemenea, la degenerarea corneei. Depozitele de calciu in stroma sunt observate mai puţin frecvent decât depozitele de lipide.
Alte tulburări care pot afecta corneea şi funcţionalitatea acestuia sunt hipofosfatemie, o neregulă electrolit se disting prin prea puţin fosfor în sânge, şi hipervitaminoza D, producţia în exces de vitamina D.
Degenerare cornean este non-mostenit, dar ea are o rata mai mare de incidenţă cu Schnauzer miniatura.
Diagnostic
Medicul veterinar va căuta câteva indicaţii înainte de soluţionarea pe un diagnostic. Yourdog ‘ochii lui vor fi acoperite cu colorant fluoresceină, un colorant portocaliu, care este vizualizat în lumină albastră pentru a detecta deteriorarea corneei, sau la prezenţa de corpuri străine pe suprafaţa ochiului. Examinarea poate arata o pata ulcer cornean, cu diferite grade de edem (umflătură). Edem, dacă este prezent, va apărea la gri albastrui si pot varia in dimensiune, în funcţie de gravitatea, cu marje indistinct. Pata ar demonstra, de asemenea, prezenţa unei cicatrice corneene - care ar putea provoca unele opacitate, apar gri în alb, în ​​funcţie de gravitatea. Ulceratii corneene poate fi asociată cu agravarea bolii, şi viziunea pot fi afectate în cazul în care boala este într-o stare avansată. Insuficienţă severă în vedere pot apărea în cazul în care o boală ochi primara, cum ar fi uveita, se dovedeşte a fi prezent.
În cazul în care fluoresceina pata nu arată nici o anomalii, medicul veterinar va căuta slăbiciune stromale corneei (Distrofia), care afectează ambii ochi, care afectează de multe ori se concentreze proporţională. Corneea va fi gri la alb în aparenţă, cu margini distincte. Aceasta tulburare nu reţine fluoresceina pata şi nu este asociată cu inflamaţie a ochiului. Dacă un obiect a intrat în ochi (celulă infiltrat inflamator) aceasta va cauza corneei să apară la gri alb, cu marje indistinct; examinarea microscopică a celulelor corneei va dezvălui celule albe din sânge, celule care sunt responsabile de apararea organismului impotriva materiale străine şi a infecţiei, indicând faptul că organismele sunt prezente în ochi.
Tratament
În cazul în care o boală a ochiului este prezent, medicul veterinar va trata starea în consecinţă. Depozite de lipide şi de calciu, care afecta viziune sau crea disconfort la nivelul ochiului, fie dintr-o suprafaţă uniformizată, sau de la întreruperi şi ulceraţii ale epiteliului cornean, poate beneficia de o răzuire corneene viguros, sau o eliminare superficială a unei părţi a corneei (keratectomy). Aceste proceduri vor fi urmate de management medical, deoarece depozitele sunt susceptibile să reapară după o intervenţie chirurgicală la pacienţii keratectomy superficiale. Dieta cainelui tau va fi, de asemenea, un considerent. Dacă a fost diagnosticat hiperlipoproteinemie, o dieta saraca in grasimi ar fi benefică pentru împiedicarea progresie în continuare. Medicul veterinar vă va sfătui în această. Ambele metode de tratament poate fi util pentru incetinirea sau stoparea progresiei bolii.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Degenerarea a corneei la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates