Friday, 22 Jun 18, 22.56.36

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Defect al septului ventricular la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Defect al septului ventricular la câini
Defect al septului ventricular la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 16.41.32 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Defect septal ventricular la câini
Un defect septal ventricular (ENS) cauze de comunicare neregulate în sept ventricular, peretele care separă ventricule (două camere de jos a inimii) unul de la altul. Acest lucru duce la sânge fiind deturnate, sau shunted, dintr-o parte a inimii la alte. Direcţia şi volumul de şunt sunt determinate de mărimea defectului, relaţia dintre rezistenţele pulmonare şi sistemice vas de sânge, şi prezenţa de alte anomalii.
Cele mai multe VSD la animalele mici sunt subaortic (de mai jos valva aortica) şi au o gaură ventriculului drept, care este sub prospectul septale a valvei tricuspide. În plus,, cele mai multe VSD la câini sunt întreprinderi mici şi, prin urmare, restrictive (eu, diferenţa dintre presiunile ventriculară stângă şi dreapta se menţine). Moderată de dimensiuni VSD sunt doar parţial restrictive şi ca rezultat, în diferite grade de tensiune arterială ridicată în ventriculul drept. VSD mare, între timp, au o suprafaţă care este la fel de mare ca sau mai mare de valva aortica deschis în ventriculului stâng. Ele sunt nerestrictivă, şi presiune ventriculului drept este acelaşi ca a tensiunii arteriale al organismului. Numai defecte moderate şi mari impună o solicitare de presiune asupra ventriculul drept.
Acest defect este relativ mai puţin frecvente la câini.
Simptome si tipuri de
Pisicile prezent, în general, nici un simptom al defect (asimptomatice); cu toate acestea simptomele frecvent asociate cu defecte septale ventriculare includ:
Dificultăţi de respiraţie
Exercitarea intoleranţă
Leşin
Tuse
Gingii palide (numai în cazul în care hipertensiunea pulmonară provoacă un drept de a şunt stânga)
Rata crescută a bătăilor inimii
Cauze
Cauza principala pentru defectele ventriculare septice sunt necunoscute, deşi o baza genetica este suspectat.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a da medicul veterinar o istorie completă a sănătăţii cainelui si debutul simptomelor. Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe animalul dumneavoastra de companie, cu un profil complet de sânge, chimice de sânge profil, complet de sânge conta, sumar de urina si un panou de electrolit pentru a exclude alte boli concomitente.
Tehnici imagistice cum ar fi toracice raze X poate ajuta pentru a detecta VSD mai mari, care ar duce-o la stanga (sau chiar un generalizate) inima marita de la fluxul crescut de sange prin inima. Hipertensiunea arterială în plămâni, insuficienţă cardiacă cronică şi dreptul de a şunturilor stânga pot fi vizualizate, precum şi.
Un studiu de doi-dimensionale ecocardiografic, care foloseste imagini ecografice pentru a vedea activitatea inimii, poate demonstra extindere inima. Cardiaca dreapta va fi, de asemenea, extinsă în cazul în care defectul este moderat de dimensiuni mari sau, sau dacă există alte anomalii cardiace, în plus faţă de VSD.
Tratament
Cei mai multi pacienti pot fi tratate pe o baza in ambulatoriu. Şunturi mari pot fi reparate chirurgical în timpul unui by-pass cardiopulmonare. Pacienţii cu şunturi moderate sau mari pot fi supuse, de asemenea, artera pulmonara cant ca un paliativ (ameliorează unele disconfort, dar nu vindecă boala) procedure.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Defect al septului ventricular la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates