Tuesday, 19 Jun 18, 04.35.52

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Chist pe gingii la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Chist pe gingii la câini
Chist pe gingii la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 16.42.00 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Chist Dentigerous la câini
Un chist este dentigerous, literal, un chist pe dinte. Acesta este caracterizat printr-un lichid umplut sac, similare în formă la un blister, care a provenit de la tesutul din jurul coroanei unui dinte unerupted. Ea apare în orice rasa care este la un risc crescut de erupţie impaired, cum ar fi boxerii şi Bulldogs. Acesta tinde să apară în mandibulare (maxilarul inferior) primii premolari, şi, adesea, pe ambele părţi (bilateral). Această condiţie este diagnosticată în cazul în care dinţii sunt unerupted la şase luni, dar un chist nu pot face mai târziu până la, dacă vreodată.
Simptome si tipuri de
Aceste simptome pot include una sau mai multe dintre următoarele:
“Dispărut” dinte
Formarea de o umflatura moale la locul de un dinte lipsă, adesea fluctuant, cu lichid
Pacientul poate arata dovezi ale unei patologică (anormal) fractură a maxilarului inferior datorită deteriorării chistice la nivelul osului din jur, cu nici o indicaţie anterioare ale unei probleme
Modificari chistice pot fi iniţial inaparent
Cauze
Dinţi Unerupted.
Diagnostic
Medicul veterinar va căuta pentru o masă pe cale orală – o tumora benigna care se formeaza la radacina unui dinte. Dinte structurile (complexe sau compuse) sunt uneori incluse în cadrul unei structuri chistice, care este, dintele este acoperit in tesutul gingival, care seamănă cu un sac, dar cu niveluri diferite de organizare. Imagini radiografice este esenţială în orice situaţie de lipsă sau unerupted dinţi, şi este adesea utilizat pentru a obţine un diagnostic definitiv. Rezultatele radiografice pot arata dovezi ale unei radiotransparente (invizibil la x-ray) chist provenind de la organul de email rămase la gât a dintelui, şi invaluitoare coroana (halo).
Tratament
Dacă un dinte încorporat este prezentă într-un animal matur, o evaluare va fi făcută de orice structură chistică sau alte modificări anormale care implică dinte; de monitorizare a continuat ar fi rezonabil dacă o extracţie chirurgicală ar deteriora cantităţi mari de os. În cazul în care o formaţiune chistică este prezent, medicul veterinar va recomanda o extracţie chirurgical, cu indepartarea chirurgicala complet (debridarea) ale mucoasei chistice. În cazul în care osul maxilar a fost deteriorat, medicul dumneavoastră vă va lua în considerare un înlocuitor os sintetic. Adecvate pre-operatorie antimicrobiene şi durere terapie de management va fi dat atunci cand este indicata, cu monitorizarea pacientului şi sprijin în timpul procedurilor de anestezic. Dacă există anomalii în creşterea unui dinte, şi este un dinte neesenţiale, ar fi mai bine să-l extrage, chiar dacă modificările chistica nu sunt prezente.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Chist pe gingii la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates