Saturday, 23 Jun 18, 02.23.51

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Cristale în urină de câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cristale în urină de câini
Cristale în urină de câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 16.42.39 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Cristalurie la câini
Cristaluria este caracterizat prin prezenţa de cristale în urină. Cristale formă doar în urină, care este, sau a fost recent, supersaturated cu substanţe crystallogenic; astfel cristalurie reprezintă un factor de risc pentru pietre la rinichi. Detectare de cristale urina nu este sinonim cu pietre la rinichi sau semnelor clinice asociate cu acestea, şi nici nu este detectarea de cristale de urină dovezi incontestabile de o tendinţă de piatră care formează, dar există o anumită asociaţie de un risc crescut de pietre la rinichi pentru animalele care sunt afectate cu cristalurie, şi cristale în urină poate fi un indiciu de pietre la rinichi (mentionat ca renali).
Identificarea corectă şi interpretarea de cristale urină este important în stabilirea unei strategii medicale pentru tratarea condiţie, întrucât anumite tipuri de cristal va indica o boală care stau la baza. Evaluarea de cristale de urină poate ajuta la detectarea de tulburări care predispun la formarea de pietre câine, estimare a compoziţiei minerale a pietrelor, şi evaluare a eficacităţii procedurilor medicale iniţiate pentru a dizolva sau prevenirea pietrelor.
Cristalurie la persoanele cu anatomic şi funcţional tractului urinar normale este, de obicei inofensive, deoarece cristalele sunt eliminate înainte ca acestea cresc suficient de mari pentru a interfera cu functia normala urinare. Doar aşa, acestea reprezintă un factor de risc pentru pietre la rinichi.
Cristale care se formeaza in eliminarea urină următoarele sau eliminarea de urină de la pacient de multe ori sunt de o importanţă clinică mică (eu, cristalele formate în urină după părăsirea corpului). Identificarea de cristale care s-au format in vitro (într-un mediu de laborator) nu va justifica, terapie. Situaţii care vor necesita în continuare follow-up sunt cazuri în care unele tipuri de cristale sunt detectate la pacientii fara simptome (asimptomatice); agregate mari de cristale (g, oxalat de calciu sau magneziu, fosfat de amoniu) în aparent persoanele normale sunt detectate; sau, atunci când detectarea de orice formă de cristale în urină proaspăt colectate de la pacienţii cu pietre la rinichi poate fi confirmat de diagnosticare, pronostic, sau terapeutic importanţă.
Rase care sunt predispuse la cristale de oxalat de calciu in urina sunt Schnauzer miniatura, Yorkshire terrier, Lhasa Apsos, şi câini miniatură pudel. Teckelii, Engleză Bulldogs, şi Newfoundlands sunt predispuse la cristale cistina în urină. Dalmaţienii şi engleză buldogi tind să aibă cristale de amoniu în urină, şi Cavalier King Charles Spaniel sunt date pentru a pietre cristalizate xanthine.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Nici unul, sau cele provocate de pietre la rinichi concomitentă.
Cauze
Concentraţia de substanţe crystallogenic în urină (care la rândul ei este influenţată de rata lor de excreţie şi de concentrare urină de apă).
PH-ul urinar este oprit echilibru - niveluri acide sau alcaline trebuie să fie echilibrate
Solubilitatea substanţelor crystallogenic în urină.
Excreţia de agenţi de diagnostic (e.g., Agenţi de contrast radioopac) şi medicamentg.g., sulfonamide).
Dietetice influenţa-spital dieta poate diferi de la dieta acasă; momentul colectării probei (à jeun comparativ cu postprandial [după o masă]) pot influenţa probe de cristalurie.
Diagnostic
X-ray sau cu ultrasunete poate fi capabil de a detecta unele pietre. Sumarul de urina va fi instrument major pentru analiza de cristalurie.
Tratament
Tratamentul va implica gestionarea cristalurie punct de vedere clinic importante prin eliminarea sau controlul cauza care stau la baza(cu), sau asociate factorilor de risc, şi minimizarea cristalurie importante clinic prin creşterea volumului de urină, încurajarea anularea completă şi frecventă, modificarea dietei, şi, în unele cazuri, prin tratament adecvat medicamente. Modificarea nivelului pH-ul poate fi, de asemenea, solicitat pentru.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cristale în urină de câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates