Tuesday, 19 Jun 18, 08.34.21

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Keratite Nonulcerative şi Câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Keratite Nonulcerative şi Câini
Keratite Nonulcerative şi Câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 16.44.10 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Keratite Nonulcerative şi Câini
Cheratită Nonulcerative este orice inflamaţie a corneei, care nu reţine fluoresceinei pateaza, o substanta de contrast care este folosit pentru a identifica ulcere ale corneei. Cheratită este termenul medical dat la inflamaţie a corneei — stratul exterior clară a părţii din faţă a ochiului. În cazul în care stratul de foarte de sus a corneei a fost perturbat (ca cu un ulcer), colorare a vor intra în straturile inferioare ale corneei şi va determina o pata temporară care străluceşte în lumina ultravioleta; şi nonulcerative keratita, stratul superior al corneei nu este perturbat, astfel încât nu colorare a intra in straturile inferioare ale corneei.
În termen lung inflamaţie superficială a corneei (cheratită), de asemenea, cunoscut sub numele de panus, poate exista o sensibilitate mostenita in ciobanesc german şi belgian Tervuren.
Pe termen lung inflamaţie superficială a corneei pot aparea la orice varsta, dar riscul este mai mare cu varste cuprinse intre de patru la şapte ani. Există forme diferite, care pot lua cheratită nonulcerative. Inflamatia caracterizat prin prezenţa de pigment, care este depus în cornee este uneori privită în scurt-nosed, flat-faced (brachycephalic) rase de câini, si poate aparea la orice varsta. În aceste cazuri,, inflamaţie a corneei pot fi provocate de expunerea la substante iritante din aer, de la o afectiune in care pleoapele nu se inchid complet, şi în cazul în care există deficienţe lacrima de film. Alte cauze posibile includ cutele proeminente ale pielii din jurul nasului, sau genelor anormale care se intoarca spre interior împotriva corneei (entropion), care a fost în special identificate în Pagina de, Lhasa Apsos, a se vedea Tzu, şi pechinez.
Inflamatia care implică zona în care corneea (o parte clară a ochiului) şi sclera (partea alba a ochiului) vin împreună, şi caracterizat prin prezenţa de noduli, poate apărea în orice rasa, dar este mult mai probabil să afecteze Cocker Spaniel, ogari, Collie şi Shetland ciobanesti. Acest formular poate aparea la orice varsta, dar, uneori, variază în funcţie de rasă. În Collie, vârsta medie de apariţie este între trei şi patru ani.
Ochi uscat este adesea văzut în scurt-nosed, flat-faced (brachycephalic) rase, în special Cocker Spaniel, Engleză Bulldogs, Lhasa Apsos, a se vedea Tzu, Pagina de, West Highland White terrier, Pechinez, şi Cavalier King Charles Spaniel. Această condiţie este, în general, diagnosticată în mijlocul la câini cu vârsta mai mari.
Deşi predilecţie rasa pare sa joace un rol, nu există nici o bază genetică dovedit la câini, care a fost găsit până în prezent. Totuşi, Locul de amplasare geografică a fost gasit pentru a juca un rol, ca animale care trăiesc la altitudini mai mari par a fi la risc crescut.
Simptome si tipuri de
Pe termen lung (proteja) inflamaţie superficială a corneei
Implică de obicei ambii ochi simetrice leziuni de culoare roz cu alb pigmentare variabila
De obicei, vazut in partea exterioară şi / sau inferioară a corneei
Pleoape terţe pot fi afectate şi să apară ingrosata sau depigmentate
Lipidelor alb (un grup de compuşi care conţin grăsimi sau uleiuri) Depozitele pot fi prezenţi la marginea corneei adiacente
Poate duce la orbire, în stadiile avansate ale bolii
Inflamatia caracterizat prin prezenţa de pigment, care este depus în cornee Apare ca maro difuze la decolorare negru a corneei
Deseori asociată cu încălcare a vaselor de sange in tesutul cornean sau cicatrici
Inflamatia care implică, de obicei, zona în care corneea (o parte clară a ochiului) şi sclera (partea alba a ochiului) vin împreună
Caracterizat prin prezenţa de noduli
Implică de obicei ambii ochi; ridicat roz la leziuni bronza pe de o parte exterioară a corneei
Poate fi lent la rapid progresive
Depozite alb şi uzurpare a vaselor de sange in tesutul cornean poate să apară în ţesuturile corneene adiacente
Pleoapele terţe pot apărea ingrosat
De ochi uscat
Constatările variabilă
Poate implica unul sau ambii ochi
Descărcarea de gestiune de la ochi(cu) pot conţine mucus şi / sau puroi
Roşeaţă a ţesuturilor moi ale ochiului
Încălcare a vaselor de sange in tesutul cornean
Pigmentare
Variabila cicatrici
Modificări de culoare variabila a corneei
Variabila ochi disconfort
Cauze
Pe termen lung inflamaţie superficială a corneei se presupune a fi imun-mediate altitudini mai mari şi a radiaţiei solare creşte probabilitatea şi severitatea bolii
Inflamatia caracterizat prin prezenţa de pigment, care este depus în cornee secundar pentru orice iritaţie pe termen lung corneene
Primare posibile condiţii care stau la baza ochiului
Mai frecvent asociate cu expunerea la boli corneene şi ochi uscat
Inflamatia care implică, de obicei, zona în care corneea (o parte clară a ochiului) şi sclera (partea alba a ochiului) vin împreună, şi caracterizat prin prezenţa de noduli este prezumată a fi mediate imun /
Ochi uscat este de obicei cauzata de imun-mediate de inflamatie a glandei care produce lacrimi
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit si oftalmologic pe pisica ta, ţinând cont de istoricul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. O cultură de lichid in ochi va trebui să fie făcut. Keratite infectioase este, în general, usor de diagnosticat, deoarece aceasta este de obicei ulcerativă şi dureroase, distinctiv-l de la keratita nonulcerative. În cazul în care problema este o tumora, cornee si sclera sunt rareori implicate. De obicei,, simptomele vor fi doar pe o parte. Cultura de celule din lichidul va confirma diagnosticul, şi va necesita o analiză suplimentară a ţesutului afectat ochiul. O biopsie a corneei se va realiza dacă există noduli, sau în cazul în care cancerul este suspectat.
Tratament
Cainele tau va avea nevoie doar să fie internat în cazul în care nu răspunde în mod adecvat la terapia medicala. De îngrijire ambulatoriu este în general suficientă. Radioterapia poate fi prescris pentru pe termen lung inflamaţie superficială a corneei. Radioterapia şi crioterapie (o tehnica de congelare care este utilizat pentru indepartarea tesutului bolnav) poate fi, de asemenea, prescris pentru inflamaţie caracterizată prin prezenţa de pigment, care este depus în cornee.
Pe termen lung (proteja) inflamaţie superficială a corneei pot necesita indepartarea chirurgicala a suprafeţei corneei, dar este se face doar în cazul în care condiţia este severă; acesta este de obicei inutil. Chiar daca se efectueaza interventii chirurgicale, tratament medical nedeterminată, vor fi necesare pentru a preveni repetarea.
Inflamatia care se caracterizează prin prezenţa de pigment, care este depus în cornee pot solicita, de asemenea, indepartarea chirurgicala a suprafeţei corneei, dar poate fi efectuată numai după cauza iniţială de bază este corectată. Chirurgia este o ultimă soluţie şi este utilizată numai în cazuri severe, în care inflamaţia ameninţă viziunea cainelui.
Inflamatia care implica zona in care corneea şi sclera veni împreună, şi care se caracterizează prin prezenţa de noduli, poate necesita indepartarea chirurgicala a suprafeţei corneei. Aceasta este de obicei necesară şi numai temporar rezolvă semne clinice; tratament medical va fi în continuare necesar.
În cazul în care diagnosticul este ochiul uscat, medicul veterinar poate muta chirurgical conductei de glandelor salivare parotide cu ochiul, caz în care saliva va compensa apoi pentru lipsa de lacrimi, furnizarea de umiditate necesare. Chirurgia poate fi, de asemenea, necesare pentru a închide parţial pleoapelor.
Există medicamente care medicul veterinar vă poate prescrie ca o parte din schema de tratament pentru diferitele forme de această condiţie, şi pentru a diminua disconfortul.
Prevenirea
Pe termen lung inflamaţie superficială a corneei la câini este mai probabil să apară la altitudini mari, cu lumina intensă a soarelui.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Keratite Nonulcerative şi Câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates