Saturday, 23 Jun 18, 11.53.15

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Coral venin de sarpe toxicoza la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Coral venin de sarpe toxicoza la câini
Coral venin de sarpe toxicoza la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 16.51.02 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Coral venin de sarpe toxicoza la câini
Există două subspecii punct de vedere clinic importante de sarpe coral din America de Nord: coral de est şarpe, Micrurus fulvius fulvius, în Carolina de Nord, Florida de Sud, şi la vest de fluviul Mississippi; şi Texas corali şarpe, M. fulvius Tenere, găsit la vest de Mississippi, în Arkansas, Louisiana, şi Texas.
Şarpele de corali este din familia Elapidae de şerpi veninoşi. Elapids au stabilit colti de faţă care sunt folosite pentru a injecta veninul în victimele lor. Şarpele coral este tri-colorate si pot fi recunoscute de către benzile de culoare roşie, galben, şi negru, care înconjura pe deplin organismul. Sarpe coral se poate distinge de colorate similare, dar inofensiv tri-colorate kingsnake de amenajare a benzilor: în cazul în care galben şi roşu tactil color, benzile, atunci este veninos şarpe de corali; în cazul în care benzile de roşu şi negru tactil color,, este kingsnake non-veninoase (această regulă se aplică numai în America de Nord şerpi coral - şerpi de corali din alte părţi ale lumii au diferite modele de). În plus,, şarpele coral are un cap relativ mic, cu un bot negru, şi elevi rundă.
Bites sunt relativ mai puţin frecvente, din cauza comportamentului sarpelui retrasa si non-agresiv şi obiceiurile nocturne. Atunci când leziunile apar, ele apar adesea pe buza unui animal, deoarece a ajuns prea aproape de. Debutul semnelor clinice poate fi amânată mai multe ore (până la 18 oră) după ce animalul dumneavoastra de companie a fost muscat. Victimele Dezvoltarea paralizie, inclusiv paralizia muşchilor respiratorii. Principala cauza de deces este de colaps respirator.
Simptome si tipuri de
Paralizie
Salivaţie / drooling
Scurtarea respiraţiei
Alterarea voce de producţie (incapacitatea de a coaja)
Reducerea reflexe spinării
Diaree
Convulsii
Şoc
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, activităţile recente, şi debutul simptomelor. Medicul veterinar va avea nevoie pentru a exclude mai multe explicatii pentru alte simptome înainte de a ajunge la un diagnostic.
Dacă sunteţi sigur că cainele tau a fost muscat de un sarpe coral, medicul veterinar va arata pentru mărcile Fang, astfel ca muscatura poate fi tratată imediat şi, astfel încât medicamentele antivenin poate fi administrat.
Tratament
Animalul dumneavoastră de companie va fi spitalizat pentru un minim de 48 oră. Vestea bună este că nu există antivenin specific disponibil. Nu încercaţi să trateze cainele de unul singur. În cazul în care muscatura este pe un membrelor, poţi lega un garou în jurul valorii de aspect de mai sus muscatura, progresului lent de venin la trunchiul, dar lucrul cel mai eficient poţi face este de transport rapid într-o instalaţie veterinar (Nu lăsaţi garoul pe membrul pentru o perioadă lungă de timp, cum se va reduce fluxul de sange de la nivelul membrelor, cauzează alte complicaţii). Daca stii animalul tau a fost muscat, nu aşteptaţi pentru a iniţia tratamentul simptomelor. Odată ce paralizia muşchilor respiratorii a avut loc, cainele va fi la riscul de şoc şi chiar moarte. Snakebites sunt, de asemenea, un risc de infecţie, antibiotice pentru a preveni infectia care justifică, şi pansamente sterile aplicate la rana.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Coral venin de sarpe toxicoza la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates