Friday, 27 Apr 18, 10.47.59

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Polyradiculoneuritis idiopatică la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Polyradiculoneuritis idiopatică la câini
Polyradiculoneuritis idiopatică la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 16.53.57 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Polyradiculoneuritis idiopatică la câini
Acută idiopatică canin polyradiculoneuritis (ACIP) este o paralizie insinuează datorita inflamatiei acute ale nervilor. Aceasta boala este adesea vazut la cainii care traiesc in America de Nord, precum şi în acele domenii în care ratonii sunt prezente dar în general este destul de scăzută incidenţă. Orice rasa este în pericol, dar cainii care vin în contact regulat cu ratonii sunt la risc crescut, cum ar fi câini de vânătoare şi câini care trăiesc în zonele rurale sau împădurite.
Simptomele prezentate de ACIP, sunt, de asemenea, clasificate într-o condiţie menţionată în continuare paralizie coonhound. Diagnosticul cu această boală nu implică neapărat o întâlnire cu un raton.
Simptom şi Tipuri
Simptomele apar de obicei 7-14 zile de la contactul cu ratoni
Stiff Tait
Generalizate reflexe lente
Minima tonusului muscular
Slăbită vocal capacitatea de
Lucrat respiraţie
Scăderea în vrac musculare
Facial slăbiciune musculară
Slăbiciune musculară, în toate cele patru membre, care pot progresează la paralizie în toate membrele
Durere
Hipersensibilitate la stimuli durere
Cauze
Pe langa conexiunea cunoscut faptul că a fost făcută cu câini afectate vin în contact cu saliva raton, cauza exacta a ACIP este încă necunoscută. Infecţii virale sau bacteriene sunt suspectate de a fi responsabil, şi din cauza corelare cu sistemul nervos şi căi neuronale, o legătură într-autoimune nu este în curs de cercetare. Se crede ca celulele albe din sange poate fi ataca nervii.
Diagnostic
Medicul veterinar va lua o istoricul medical detaliat de la tine înainte de a face o evaluare completă fizice. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi precedat această condiţie, cum ar fi dacă câinele dumneavoastră a intrat în contact recent cu un raton.
Ca parte a unui examen fizic standard de, testelor de laborator de rutină va include o hemogramă completă, profil de biochimie si sumar de urina. De obicei, rezultatele tuturor acestor teste se dovedesc a fi în limite normale. Mai multe teste specifice, vor fi, de asemenea, face, inclusiv specifice de testare pentru determinarea de anomalii ale activitatii electrice în nervilor periferici, şi o analiză a lichidului spinal, , care va necesita o Spinal Tap, şi creierul lichid (lichid cefalorahidian, de CSF), pentru a căuta infecţii specifice care pot fi cauza paralizie.
Tratament
Debutul simptomelor poate avea loc rapid, dar în multe cazuri, acestea sunt progresive, agravare pe parcursul de zile şi săptămâni, paralizie se raspandeste de la picioarele din spate prin corp, şi sistemul respirator devine mai afectată. În cazul în care inflamaţia a progresat până la punctul care cainele tau are dificultăţi de respiraţie, aceasta ar putea avea nevoie să fie spitalizat pentru câteva zile până când acesta este complet în afara pericolului.
Unii pacienţi pot dezvolta probleme respiratorii severe, care necesită suport ventilator, până când sistemul a recuperat suficient pentru câinele de a respira din nou cu uşurinţă. Deoarece animalele afectate sunt de multe ori nu pot să bea apă, medicul veterinar va administra fluide intravenos, de asemenea, în cazul în care câinele dumneavoastră a devenit deshidratat. În funcţie de cât de departe boala a progresat, câinele dumneavoastră poate, de asemenea, nevoie de fizioterapie din cauza atrofiei musculare generalizate.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Polyradiculoneuritis idiopatică la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates