Saturday, 23 Jun 18, 02.11.33

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Constipaţie şi constipaţie severă la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Constipaţie şi constipaţie severă la câini
Constipaţie şi constipaţie severă la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 16.56.07 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Constipaţie şi constipaţie severă la câini
Rar, incomplet, sau dificil de defecare, cu trecerea de tranzit intestinal tare sau uscat (scaun) este medical mentionat ca constipaţie. Constipaţie severă este constipaţie pronunţat că este dificil de a gestiona sau nu răspunde la tratament medical. Constipaţie severă este cauzata de constipatie cronica, retenţie prelungit de greu, uscat intestinului circulaţie; defecare devine imposibil în cazul pacienţilor cu această afecţiune.
Simptome si tipuri de
Efortul de a defeca cu volum mic sau nu fecale
Greu, uscat intestinului circulaţie
Rare sau lipsa de defecare
Cantitate mică de lichid scaun cu mucus în ea – uneori cu sânge prezent, produse după strecurat prelungită de a defeca (cunoscut sub numele de tenesme)
Vărsături ocazionale
Lipsa poftei de mâncare
Depresiune
Mare intestinului (colon) umplut cu greu materii fecale compactat
Umflături în jurul anusului
Cauze
Oasele înghiţite
Înghiţite de păr
Externe materiale
Fibre excesiv in dieta
Inadecvate aportul de apă
Lipsa de exercitiu
Trauma
Blocaj intestinal
Paralizia / slăbiciune musculară - muşchii din intestine sunt incapabil să se mişte materii fecale
Minima ale calciului în sânge
Nivelurile ridicate ale hormonului paratiroidian (important în absorbţia de calciu)
Nivelurile scăzute de potasiu în sânge
Nivelurile scazute de hormoni tiroidieni în sânge
Schimbarea de mediu - spitalizare, mişcare
Incapacitatea de a merge la zona de toaleta
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii animalului tau de companie care a condus la debutul simptomelor. Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau, inclusiv un sânge profil chimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, un panou de electroliţi şi un sumar de urina.
Razele X sunt cruciale pentru vizualizarea la nivelul abdomenului si tractul intestinal pentru a determina gradul de severitate al impactare. Imagistica cu ultrasunete a abdomenului poate returna mai multe fotografii precise. Medicul vostru veterinar poate alege, de asemenea, să utilizeze o colonoscopie (un instrument de diagnosticare, care este introdus în colon pentru a vizualiza interior) pentru a diagnostica şi de a identifica o masă, strictură, sau alte colonului sau rectal leziune.
Tratament
Daca cainele tau este deshidratat sau obstipated (a dificil de a gestiona constipaţie sau nu raspunde la tratament medical), atunci va trebui să fie tratate în mod stationar. Terapia cu fluide se va acorda, şi în cazul în care câinele dumneavoastră este de a lua orice medicamente care pot fi cauza constipaţie, acestea vor fi întrerupte sau înlocuite.
Suplimentarea dietei cu un agent de bulk-fac (cum ar fi tărâţele, metilceluloza, conserve de dovleac, Psyllium) de multe ori este de ajutor, deşi aceste medicamente pot agrava, uneori, distensie fecale, în cadrul colon. Dacă acest lucru se întâmplă, va trebui să treceţi la un mic reziduu producătoare de dieta pentru cainele dumneavoastra.
După ce medicul a stabilit că cainele tau este suficient de rehidratat, îndepărtarea manuală de fecale, cu cainele sub anestezie generală, vor fi efectuate. În cazul în care impactare nu este prea sever, Clisme poate ajuta pentru a slăbi sau disloca impactare, dar, în general,, impactare trebuie să fie înlăturate manual. Veterinarul tau poate face acest lucru de mână, sau cu forceps. În cazul în care condiţie a fost cronică, medicul veterinar poate fi necesar pentru a efectua o procedura chirurgicala pentru a elimina o parte din colon. Acest tip de chirurgie este cunoscut ca un colectomy subtotal, şi pot fi solicitate cu constipaţie severă recurente, sau atunci când circumstanţele sugerează că colon a fost deteriorate ireversibil.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Constipaţie şi constipaţie severă la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates