Thursday, 26 Apr 18, 19.05.21

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Megacolon la Câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Megacolon la Câini
Megacolon la Câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 16.56.55 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Megacolon în Câini
Colon este secţiunea a intestinului gros care începe la cecum, sac care se alătură colon la sfârşitul intestinului subtire (ileon), şi se termină acolo unde începe rect. Toate sunt parte a tractului digestiv mai mari. Scopul principal al colonului este de a servi ca un canal de depozitare temporară în timp ce acesta îndeplineşte funcţia de extragerea apei utile şi sare din deşeuri. Megacolon este o afecţiune în care deşeurile sunt rămase în colon, cauzând diametrul de colon pentru a deveni anormal extinsă. Acesta este de obicei asociat cu constipatie cronica, sau constipaţie severă - severă, constipaţie încăpăţânat care blochează trecerea de gaz, precum şi materiile fecale. Medical, colon este descrisă ca prezentând activitate minimă de colon - care este, colon nu este eliberarea conţinutul său.
Megacolon poate fi o conditie congenitale sau dobândite. Câini cu megacolon congenital se nasc cu o lipsa anormală de functionarea normala a musculaturii netede a colonului. Megacolon pot fi achiziţionate, de asemenea,, cum ar fi atunci când fecale este cronic reţinut, apă fecale este complet absorbit, şi apă şi materie de obligaţiuni, cauzează fecalele pentru a deveni solidificat în cadrul colon. Dacă fecalele betonate rămâne depuse în colon pentru o perioadă prelungită de timp, distensia colonului va avea loc, care rezultă în inerţie de colon ireversibile (inactivitate). Inerţie colonului se caracterizează prin musculare netede de colon nu mai contractantă sau extinderea de a anula fecale.
Simptome si tipuri de
Constipaţie: fecale prins în colon
Constipaţie puternică: blocaj severă care împiedică atât fecale si gaze, păstrându-le blocaţi în colon
Rare defecare
Efortul de a defeca cu volum mic sau nu fecale
Cantitate mică de diaree pot să apară după strecurat prelungită
Greu, fecale uscate
Colon Hard simţit cu examen abdominal (palpare)
Impaction fecale poate fi simţit atunci când un deget se introduce in rect
Vărsături ocazionale, anorexie şi / sau depresie
Scădere în greutate
Deshidratare
Hăţişurile, neîngrijit păr strat
Cauze
Idiopatică (necunoscut)
Congenital (prezente la naştere)
Obstrucţie mecanică de fecale
Traumatisme la nivelul corpului
Membrelor şi / sau fracturi pelviene
Tulburări metabolice
Minima potasiului seric
Deshidratare severă în
Medicamente
Vincristină: utilizate pentru limfom şi leucemie
Bariu: utilizate pentru consolidarea imagini de raze X
Sucralfate: utilizate în tratarea ulcerelor
Antiacidele
Neurologic/neuromuscular disease
Măduva spinării boală
Intervertebral disc boală
Boli ale anusului si / sau rect
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau. Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un electrolit panou, şi un sumar de urina. Medicul dumneavoastră va efectua, de asemenea, o palpare abdominală (examinarea prin atingere) de colon, şi o examinare manuală a rectului, de penetrare rectală digitală (cu degetul). Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv o istorie de fundal, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie.
Radiografia abdominala imagistica este util pentru o examinare vizuală a colonului. Imaginile inregistrate vor arăta dacă colon este plin de fecale, dacă există un blocaj de masă în colon, sau dacă există alte cauze care stau la baza pentru megacolon. O examinare internă de colon cu ajutorul unui instrument luminat tubulară (colonoscopie) poate fi efectuată în cazul în care leziunile obstructive in interiorul colonului, sau în peretele de colon, nu poate fi exclus.
Tratament
Majoritatea pacienţilor afectaţi cu megacolon va trebui să fie spitalizat pentru terapia cu fluide iniţială, atât pentru rehidratarea organismului şi să corecteze dezechilibrele electrolitice. Colon pot fi apoi uşor evacuate. Medicul veterinar va administra anestezie pentru cainele tau, şi apoi injectaţi manual Clisme apa calda si apa solubil în jeleu, pentru a permite extragerea uşoară a fecale, cu un deget sau forceps sponged. În cazul în care problema este recurentă sau deosebit de grave, şi nu răspunde la managementul medical, ca şi în cazul de inerţie colon ireversibile, chirurgia poate fi necesară pentru a repara colon. Cele mai multe câine poate fi vindecat de recurente megacolon după supusi unei interventii chirurgicale colectomy subtotal.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Megacolon la Câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates