Thursday, 26 Apr 18, 17.08.15

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tumorile ţesutului conjunctiv la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tumorile ţesutului conjunctiv la câini
Tumorile ţesutului conjunctiv la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 16.57.54 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Catarg-celule tumorile la câini
Mastocitele sunt celule care se află în ţesuturile conjunctive, în special cele navele şi nervi, care sunt cel mai aproape de suprafetele exterioare (g, Piele, plămâni, nas, gură). Funcţiile lor principale includ apărarea împotriva infestărilor parazitare, repararea tesuturilor, şi formarea de noi vase de sange (angiogeneza). Acestea sunt, de asemenea, asociate cu reacţii alergice, deoarece conţin mai multe tipuri de granule întunecat alcătuit din substanţe chimice diferite, inclusiv histamina şi heparină, servire biologic de a modifica reacţii imune şi inflamaţia. Mastocitele sunt derivate din măduva osoasă, şi pot fi găsite în diferite tesuturi in intreg organismul.
Catarg-celule tumorile sunt clasificate în funcţie de locaţia lor, în piele, prezenţa de inflamaţie, şi cât de bine acestea sunt diferenţiate. Grade 1 celulele sunt bine diferentiate, cu un potenţial scăzut de metastCalitateGrade 2 celulele sunt diferenţiate pe aceştia cu un potenţial de metastaza la nivel local invazive; şi Grad 3 celulele sunt slab diferenţiate sau nediferenţiate, cu un potenţial ridicat pentru metastaza. Diferenţierea este o determinare de cat de mult o celula tumorale special, arata ca o celula normala; mai diferenţiată, mai mult ca celule normale. În general, mai diferenţiate, tumora catarg-celule este, cu atât mai bine prognosticul este.
Boxerii, Bulldog, Pagina de, şi terrierii Boston par a fi mai sensibile la catarg-celule tumori decât alte rase. Vârsta medie pentru apariţia acestei afecţiuni este de opt ani în câini, deşi a fost raportată la animale mai putin de un an.
Simptome si tipuri de
Simptomele pot fi în funcţie de localizarea şi gradul tumorii.
Tumora pe piele sau sub piele (subcutanat), să fi fost prezenţi la zile sau luni
Tumora poate aparea la fluctua în mărime
Creşterea recentă rapidă după luni de creştere inactivi sau subtil este comună
Debut recent de roşeaţă şi acumularea de fluid-up este cel mai frecvent cu grad înalt de piele şi tumori subcutanată
Extrem de variabil; pot imita sau semăna în alte tipuri de tumori ale pielii sau subcutanată (benigne si cancer); pot semana cu o muscatura de insecta, valoare, sau reacţii alergice
Primar apare ca o masă de piele singură masă sau subcutanată, dar poate au mase mai multe localizate pe tot corpul
Aproximativ 50 la suta din toate tumorile cu celule-catarg sunt localizate pe trunchi şi perineu (zona dintre anus si vulva la femei, sau anus si scrot la barbati); 40 la sută se găsesc la extremitati, cum ar fi laba; şi 10 la sută se găsesc pe regiunea capului şi gâtului
Ganglionilor limfatici poate fi extinsă în jurul zonei de tumorii şi se poate dezvolta atunci cand o tumora de grad înalt se extinde la ganglionii limfatici
Mase pot fi pruriginoase sau inflamate din cauza nivelului mai ridicat de histamine în tumora
Mărirea ficatului şi a splinei sunt caracteristice răspândite pe larg, catarg-celule de cancer
Vărsături, pierderea poftei de mâncare, şi / sau diaree pot să apară, în funcţie de stadiul bolii
Simptomele sunt, de asemenea, depinde de stadiul bolii:
Etapă 1 este caracterizată de o tumoare unică, fără metastaze
Etapă 2 este caracterizată de o tumora singur cu metastaze în ganglionii limfatici din jur
Etapă 3 este caracterizat prin mai multe tumori ale pielii, sau de o tumora mare pe care a invadat subcutanat
Etapă 4 se caracterizează prin prezenţa unei tumori, cu metastaze la un organ sau larg răspândit mastocitare prezenţa de celule în sânge
Cauze
Necunoscut
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv un istoric de fundal de simptome. Istoria le furnizaţi pot da indicii cu privire la medicul veterinar, care organe sunt afectate.
Cel mai important test de diagnostic preliminar va fi o examinare a celulelor prelevate de la una dintre tumorile. Acest lucru va fi efectuat cu un aspirat cu ac fin şi va determina prezenţa unei cantităţi anormale de celulele mastocitare în sânge. Un tesut biopsie chirurgical vor fi necesare pentru identificarea definitivă a atât gradul de ocupare a celulelor de masă, şi stadiul bolii este în. În plus,, medicul veterinar poate examina un eşantion dintr-un ganglion limfatic drenaj, din măduva osoasă, sau de la rinichi si splina. X-ray si imagini cu ultrasunete de la piept si abdomen va fi, de asemenea, componenta a determina locaţia exactă şi stadiul de dezvoltare a tumorii.
Tratament
Manipularea a tumorii poate duce la eliberarea de histamine din tumoră din cauza mastocitele eliberarea din tumora in fluxul de sange. Antihistaminicele pot fi prescrise pentru a atenua unele dintre simptomele legate de acest sens. Acest comportament Acelaşi lucru se poate intra în joc, ca urmare a intervenţiei chirurgicale; antihistaminice vor fi utilizate în condiţii, ca o eliberare mare de histamine pe corp poate avea un efect drastic asupra organelor.
Indepartarea agresiv chirurgicala a tumorii cu celule-catarg si a tesuturilor inconjuratoare este, în general, tratamentul de alegere. O evaluare microscopica a tesutului indepartate pe cale chirurgicala este esentiala pentru determinarea succesului îndepărtarea chirurgicală şi pentru a prezice comportamentul biologic al tumorii; în cazul în care celulele tumorale extinde prea aproape de marginile chirurgicale, medicul veterinar va avea nevoie pentru a efectua o intervenţie chirurgicală mai agresive, cât mai curând posibil. În caz de limfatici-nod implicarea fără nicio implicare din generalizate în alte părţi ale corpului, indepartarea chirurgicala a agresive nodul limfatic afectat(cu) şi a tumorii primare vor fi necesare; follow-up chimioterapie este util pentru prevenirea metastazelor în continuare de celule tumorale.
În cazul în care tumorii primare şi / sau afectate ganglionilor limfatici nu poate fi excizat în întregime, chimioterapia poate avea beneficii pe termen scurt, cu unele răgaz din efectele bolii. Cainele dumneavoastra poate avea o perioadă de recuperare scurtă de la unu la patru luni.
Dacă există o răspândire generalizată de celule tumorale şi în alte părţi ale corpului, indepartarea chirurgicala a tumorii primare şi afectate ganglionilor limfatici sunt de beneficii minime, dar chimioterapia poate avea beneficii pe termen scurt (mai puţin de 2 luni). Radioterapia este o optiune de tratament bun pentru catarg-celule tumorale ale pielii într-o locaţie care nu permite îndepărtarea chirurgicală agresiv; dacă este posibil, intervenţii chirurgicale vor fi efectuate înainte de radioterapie pentru a reduce tumorii la un volum microscopic; tumori pe o extremitate a răspunde de multe ori mai bine decât tumorile localizate pe trunchi.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tumorile ţesutului conjunctiv la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates