Wednesday, 25 Apr 18, 06.29.36

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Cardiace congenitale defect (Pulmonara stenoză) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cardiace congenitale defect (Pulmonara stenoză) la câini
Cardiace congenitale defect (Pulmonara stenoză) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 16.58.54 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Stenoza pulmonara la câini
Stenoza pulmonara este un congenitale (prezente la naştere) defect caracterizează prin îngustarea şi obstrucţie de sânge prin valva a inimii pulmonar, care leaga artera pulmonara pentru ventriculul drept (una din cele patru camere ale inimii). În funcţie de severitatea obstrucţiei, aceasta poate provoca orice, de la un murmur la o aritmie la insuficienţă cardiacă congestivă.
Rasele cele mai sensibile la acest defect include bulldog englez, Scottish terrier, fox terrier sârmos, Miniature Schnauzer, West Highland White Terrier, Chihuahua, Samoyed, buldog, Cocker Spaniel, boxer, şi beagle.
Simptome si tipuri de
Există trei tipuri de stenoză pulmonara: valvulară pulmonara stenoză (care apar în vana), subvalvular pulmonic stenosis (care apar de mai jos supapa, and supravalvular pulmonic stenosis (doar in interiorul arterei pulmonare). Stenoza valvulara pulmonara este cea mai comuna forma observate la câini.
În cazul în care stenoza este uşoară, fără simptome clinice pot fi prezente, întrucât pacienţii grav afectate se pot prăbuşi cu efort sau suferiţi de insuficienţă cardiacă congestivă (CHF). Alte semne vizibile de stenoză pulmonare includ:
Distensie abdominală
Dificultăţi de respiraţie
Incapacitatea de a-şi exercita în mod normal,
Cauze
Congenital (prezente la naştere).
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv apariţia şi natura simptomelor, la medicul veterinar. El sau ea va efectua apoi un examen fizic complet, precum şi un profil de biochimie, sumar de urina, şi complete de sânge conta (CBC) — rezultatele care sunt, de obicei normale. Unii caini pot fi, de asemenea, a relevat de a avea polycthemia, o afecţiune care provoacă un număr anormal de mare de celule roşii din sânge.
Alte proceduri diagnositc includ radiografii toracice (care poate arăta extinderea inima), abdominale cu raze X (care pot arăta lichid acumulare anormală în cavitatea abdominală (Ascită), şi ecocardiografie (care pot arăta cresterea in dimensiuni a ventriculului drept şi alte anomalii legate de ventricul). O versiune mai avansată de ecocardiografie, Ecocardiografie Doppler, pot fi folosite pentru a măsura viteza de curgere de sânge. Angiografie, pe de altă parte,, este o tehnica de imagistica utilizate pentru a vizualiza in interiorul vaselor de sange si camerele inimii, care poate ajuta la identificarea anomaliilor structurale precis înainte de intervenţia chirurgicală.
Tratament
Cursul de tratament va depinde în ultimă instanţă de gradul de severitate a obstrucţiei vanei. În cazul în care câinele suferă insuficienţă cardiacă congestivă (CHF), aceasta va necesita spitalizare imediata. Dilatare cateter cu balon este o procedură relativ sigură şi comună care implică trecerea unui cateter la locul de obstrucţie şi ridicând un balon pentru a dilata obstrucţie. O tehnica mai avansat chirurgicală implică incizarea supapa împiedicat cardiace de a scuti de obstrucţie (Valvuloplastia). Totuşi, prevalenţa complicaţiilor şi mortalităţii sunt mult mai mari cu aceasta tehnica, comparativ cu efectuarea unei dilatare cateter balon.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cardiace congenitale defect (Pulmonara stenoză) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates