Thursday, 26 Apr 18, 19.09.57

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Cardiace congenitale defect (Ebstein lui anomalie) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cardiace congenitale defect (Ebstein lui anomalie) la câini
Cardiace congenitale defect (Ebstein lui anomalie) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.00.09 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Anomalia Ebstein este denumirea medicala dat la un tip de defect cardiace congenitale, în care deschiderea valvei tricuspide (pe partea dreapta a inimii, dintre atriul drept si ventriculul drept) este deplasată spre vârful ventriculul drept al inimii. Aceasta este însoţită de diverse grade de insuficienţă tricuspidiană, sau stenoză (îngustarea anormale într-un vas de sânge).
O cale accesoriu anormale pot duce la ritmuri rapide ale inimii. Este foarte rar, dar este uneori întâlnite la câini. Un murmur poate fi auzit cu un stetoscop la o vârstă fragedă, deşi acesta poate fi mult mai dificil să-l audă dacă există stenoză. Nu există nici o predilectie rasa sau sex.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Câini cu insuficienţă uşoară sau stenoza tricuspidiana vor fi asimptomatice (fara simptome)
Câini cu insuficienţă moderată, sau stenoză, vor apărea de multe ori o intoleranţă pentru exerciţiu
Câini cu insuficienţă severă, sau stenoză, va avea de suferit insuficienţă cardiacă congestivă (CHF), cu lichid în piept sau abdomen (umflarea în abdomen, sau piept, poate fi observată)
S-ar putea fi unele oboseală sau ameţeli asociate cu această condiţie, din cauza presiunii crescute asupra inimii pentru a funcţiona
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv un istoric de fundal de simptome.
Veterinarul tau va comanda o radiografie a pieptului, şi vor căuta dovezi ale extinderii în atriul drept şi ventriculare, precum şi o extinsă rinichi. Ecocardiografia poate fi, de asemenea, utilizat pentru a examina inima si piept, prin afişarea unei imagini cu ultrasunete a dimensiunii, mişcare şi compoziţia a inimii şi a structurii incadrand. O electrocardiograma pentru a masura activitatea electrică şi presiunea în interiorul inimii, vor fi necesare pentru a verifica un diagnostic definitiv de anomalie Ebstein lui.
Tratament
Nu există nici un leac pentru anomalie Ebstein lui, astfel de management medical este singura abordare practică disponibile. Inlocuirea chirurgicala a valvei tricuspide pot fi efectuate cu succes la unele instituţii. Veterinarul tau poate consilia vă cu privire la beneficiile potenţiale ale unei astfel de operaţiuni, si unde puteti merge pentru asistenţă medicală. Dacă insuficienta cardiaca dreapta dezvoltă, aportul de sodiu va trebui să fie reduse. Există unele medicamente pentru tratarea acestei boli, va trebui să colaboreze îndeaproape cu medicul dumneavoastră veterinar să elaboreze un plan de tratament şi medicaţie, care este potrivit pentru cainele tau.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cardiace congenitale defect (Ebstein lui anomalie) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates