Friday, 27 Apr 18, 10.50.40

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Cardiace congenitale defect (Defect septal atrial) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cardiace congenitale defect (Defect septal atrial) la câini
Cardiace congenitale defect (Defect septal atrial) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.01.09 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Defect septal atrial la câini
Defect septal atrial (ASD) este o anomalie congenitală de inimă, care permite fluxul de sange intre atrii stânga şi dreapta prin sept interatrial (perete despărţitor). Tipic, sânge va şunt în atriul drept, cauzand o supraîncărcare de volum în atriul drept, Dreptul de ventricul, pulmonară şi vascularizatia, care poate duce uneori la hipertensiune pulmonara. Totuşi, dacă dreapta fata-verso presiunile sunt prea mari, de manevră poate să apară la dreapta la stânga, cauzând cianoză generalizată.
ASD este mai frecventă la pisici (9 la sută din defecte cardiace congenitale) decât câinii (0.7 la sută), desi un studiu recent din Franţa sugerează o incidenţă mai mare, contabile cu ASD pentru 37.7 la sută din defecte cardiace congenitale, conform datelor cumulate de la câini şi pisici.
Simptome si tipuri de
ASD are loc într-una din cele trei locaţii: mai mici sept atrial (ostium primum defect, care este cea mai frecventă), lângă fosa ovalis (ostium secundum defect), sau craniodorsal la fosa ovalis (sinusurilor venoase defect). Semnele comune asociate cu ASD includ:
Exercitarea intoleranţă
Leşin / pierderea conştienţei (sincopă)
Probleme de respiraţie (dispnee)
Tuse
Murmur cardiac
Albăstrui piele (cianoză)
Acumularea de lichid în abdomen (Ascită) dacă dreapta fata-verso insuficienta cardiaca dezvoltă
Cauze
Cauza principală a defectului septal atrial este în prezent necunoscută.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv apariţia şi natura simptomelor, la medicul veterinar. El sau ea va efectua apoi un examen fizic complet, precum şi un profil de biochimie, sumar de urina, complet de sânge conta, şi panoul de electrolit.
Razele X şi electrocardiograme vor apărea de obicei, dreapta fata-verso inimă şi plămâni extinderea navei la pacienţii cu defecte mari, în timp ce o ecocardiogramă poate dezvalui dilatarea ventriculului în atriul drept şi la dreapta şi gaura real (şopti el, şi a abandonului). Aritmiile şi tulburările de conducere intraventriculare poate fi, de asemenea, vizibile cu ajutorul acestor proceduri de diagnosticare. Pentru a documentului fluxul de sange prin orificiul şi viteza mare de ejectie prin artera pulmonară, ecocardiografie Doppler este util.
Tratament
Câini cu insuficienţă cardiacă congestivă trebuie să fie spitalizaţi până când sunt stabile. Chirurgie pe cord deschis ar putea fi necesare pentru a repara defectul, dar acest lucru este adesea foarte scumpe. Consultati-va cu medicul veterinar curs mai bune şi mai accesibile de tratament pentru tine si animalul tau. Pentru unele defecte secundum-tip, un dispozitiv amplatzer poate fi implantat pentru a inchide gaura.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cardiace congenitale defect (Defect septal atrial) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates