Monday, 23 Apr 18, 19.39.09

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Starea din cauza secretiile anormale de la o tumoare la câin - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Starea din cauza secretiile anormale de la o tumoare la câin
Starea din cauza secretiile anormale de la o tumoare la câin
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.01.40 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Sindroame paraneoplastic la câini
Sindroame paraneoplastic pot fi văzute în orice caine cu un maligne (Cele mai frecvente) sau tumora benigna (rar). Sindroame paraneoplastic (PNS) sunt un grup de tulburări care rezultă din secretiile anormale de un hormon sau hormon-ca produs dintr-o tumoare canceroasa, sau din răspunsul imun al organismului pentru a tumorii. Aceste secretii afecteaza ţesuturi sau organe legate de (care este, ţesuturi şi organe care sunt direct legate de organul afectat) şi a genera un răspuns anormal clinic la pisicile care se ocupă cu cancer.
Un astfel de răspuns nu se datorează invazivitatea a tumorii primare, dar este un răspuns la secundar secretiile anormale care sunt produse de tumori maligne sau benigne. Simptomele depind de răspunsul de ţesut sau organ, care este tinta.
Simptome si tipuri de
Simptomele variază foarte mult în funcţie de tipul de tumora şi pe sistemul de organe să fie afectate de secreţii anormale de la astfel de tumori. Acest tip de tulburare este cel mai frecvent legate de o tumora maligna, dar aceasta poate duce, de asemenea, de la o tumoare benigna care se secreta hormoni. Acest ultim tip de tumora este mai rar decât de tip malign, în acest caz.
Căderea părului (alopecie)
Anemie
Pierdem fizică şi pierdere în greutate (caşexie)
Stomacului şi intestinului ulcere
Nivelurile scăzute de glucoză organism (hipoglicemie)
Alte simptome, în funcţie de tipul de, locaţie, şi stadiul tumorii.
Cauze
Tumora şi / sau prezenţa cancerului în organism; secretiile hormonale sau asemanatoare hormonilor eliberat de tumora.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui si debutul simptomelor. Istoria le furnizaţi pot da indicii cu privire la medicul veterinar, care organe sunt cauzează simptome secundare. După ce a luat o istorie completă, medicul veterinar va efectua o examinare detaliată fizic. Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina. Aceste teste de laborator va returna dovada de un raspuns al sistemului imun la cancer, şi vor măsura, de asemenea, efectele sunt secretiile tumora având pe diferite tesuturi si organe din corp.
Studii de imagistica va include radiografii toracice de (piept) cavitatea pentru a exclude cancerul la plamani, şi a abdomenului pentru a confirma sau infirma cancer al organelor situată acolo. Imagistica cu ultrasunete va fi, de asemenea, utilizat pentru a examina structura a organelor interne şi glandele suprarenale. Biopsii din organele afectate pot fi luate pentru diagnostic în continuare, şi dacă sunt prezente afectiuni ale pielii, eşantioane va betaken din zonele afectate.
Tratament
Tratamentul de astfel de tulburari este foarte individualizat si va depinde de tipul, locaţie, şi stadiul tumorii. Daca cainele a fost sufera de anorexie şi irosindu-şi, aceasta va trebui să fie introduse pe suport nutriţional şi sa stabilizat în continuare înainte de aplicarea tratamentelor invazive poate începe. Invaziva de tratament este necesar, în circumstanţele, ca tipul tumorii este cel mai probabil un caracter extrem de maligne. Veterinarul tau va elimina tumora, dacă este posibil. Chimioterapia poate fi, de asemenea, o opţiune, în cazul în care tumora este de tip care este probabil sa raspunda la tratament chimic. Medicul va discuta aceste opţiuni cu you.For unii pacienţi, în cazul în care tumora care stau la baza nu pot fi eliminate sau tratate, de gestionare a semnelor clinice şi tratamente pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii vor fi planificate.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Starea din cauza secretiile anormale de la o tumoare la câin
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates