Wednesday, 20 Jun 18, 19.08.45

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Ulcer colon la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Ulcer colon la câini
Ulcer colon la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.02.07 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Colită ulcerativă histiocitare la câini
Colita ulcerativa histiocitare este o boală mai puţin frecvente caracterizata prin leziuni ulceroase la nivelul mucoasei colonului, inflamaţia şi cu acid periodic Schiff- (PAS) histiocytes pozitive. Histiocytes sunt celule mari albe din sange care se află în ţesutul conjunctiv normală, în cazul în care acestea ingera microorganisme infecţioase şi particulele străine. Ele sunt o componentă esenţială a sistemului imunitar. Mecanismul de origine şi patogene pentru această tulburare este necunoscut; totuşi, o cauza infectioasa se presupune.
Ea afecteaza in primul rand boxeri tineri, de obicei, mai puţin de doi ani, şi a fost de asemenea raportate în limba franceză Bulldog, un mastiff, Terrier lui, un bulldog englez, şi un Doberman Pinscher. Colita ulcerativa histiocitare poate avea, de asemenea, o posibilă bază genetică, dar cauza este necunoscuta.
Simptome si tipuri de
Sângeros, diaree mucoide cu o frecvenţă tot mai mare de defecare
Tenesmele (sentimentul că este nevoie de a defeca).
Pierderea in greutate si anemiere pot dezvolta mai tarziu in procesul de boala
Cauze
Nu există nici o cauza cunoscuta sau factori predispozanţi, , altele decât rasa fiind legate la câini Boxer.
Diagnostic
Medicul veterinar va avea nevoie pentru a exclude alte cauze ale colitei. există atât de multe cauze posibile pentru această afecţiune, medicul veterinar va fi cel mai probabil diagnostic diferenţial utilizare. Acest proces este ghidat de inspecţie mai profundă a simptomelor aparent pasivă, hotărâri în fiecare din mai multe cauze comune până la tulburare corectă este decontată pe şi pot fi tratate în mod corespunzător. Cauzele care va fi confirmată sau exclusă în acest proces se numără nonhistiocytic IBD, infecţioase colită, parasitica colită, alergice şi colită.
Alte diagnostice care pot deveni evidente includ inversiune cecal, în cazul în care prima parte a intestinului gros este întors către ea însăşi; ileocolic invaginaţie, în cazul în care o parte a intestinului trece în următoarea; neoplazie, cum ar fi limfom sau adenocarcinom – un tip de cancer care provine dintr-o glandă; un corp străin; polipi rectocolonic; şi sindromul colonului iritabil. Diferenţierea se poate face prin examinarea flotations fecale, frotiurilor directe, cultură bacteriană pentru agenţii patogeni, abdominale imagistica, şi colonoscopie cu biopsie.
O colonoscopie de intestine poate dezvalui neuniform roşu focare (punctiforme ulceraţii), făţiş ulceraţii, groase renunţă mucoasei, zone de tesut de granulatie, sau îngustarea a intestinului. Mai multe exemplare biopsie va trebui să fie luate pentru a obţine un diagnostic.
Tratament
De gestionare a câinelui dumneavoastră în ambulatoriu medical va include schimbarea dietei, pentru a include suplimentarea cu fibre moderat fermentabil. Medicul veterinar va va sfatui cu privire la posibilitatea de boală progresivă şi reapariţia şi poate prescrie antimicrobiene şi anti-inflamatorii medicamente .


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Ulcer colon la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates