Saturday, 23 Jun 18, 11.59.46

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Inflamaţie colon sau rectal la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Inflamaţie colon sau rectal la câini
Inflamaţie colon sau rectal la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.02.44 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Colita şi proctitis la câini
Colita ulcerativa histiocitare este o boala intestinala care cauzeaza mucoasa colonului unui caine sa se ingroase, cu diferite degress de pierdere a mucoasei superficiale (cunoscut sub numele de ulceraţii). Ingrosarea se datorează infiltrare de celule diferite în straturile sub mucoasa. Şi când de colon se inflameaza, există o reducere a capacităţii de colon de a absorbi apa si fecale magazin, duce la diaree frecvente, de multe ori cu mucus şi / sau sânge. Proctitis, invers, este inflamarea anusului cainelui si mucoasa rectului.
Deşi inflamaţia de colon si rect poate aparea in orice rasa de caini, Boxerii par a fi deosebit de sensibile la această condiţie, si va arata, de obicei, semne clinice de doi ani.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Unele dintre aceste simptome care pot indica o inflamaţie de colon sau rect sunt mişcări frecvente intestinal, cu o doar o cantitate mică de scaun, şi strecurat prelungită după o mişcare castron. Inflamatia poate provoca, de asemenea, să varieze în scaun consistenţă de la semi-format cu lichidul (sau devin diaree). Evacuarea scaun pot irita ţesutul inflamat şi mai mult de colon şi rect, si-l determina să se rupă. Ca un rezultat, diaree cronica va avea de multe ori mucus şi / sau de sânge în el.
Iritaţii şi ulceraţii ale colonului, de asemenea, poate duce la voma receptiv si pierderea in greutate din cauza poftei de mâncare câinelui a scăzut.
Cauze
Există o varietate de cauze posibile pentru această afecţiune. Sursa poate fi de la paraziti intestinali sau rectal; infecţie bacteriană; infecţii fungice; sau o infecţie alge (pe baza de apa). Acesta poate fi, de asemenea, rezultatul unui obiect străin sau material abraziv fiind înghiţit de un câine, trauma care cauzează la nivelul intestinelor.
Un sistem sanatosi pot reacţiona ocazional la infecţie sau tulburare de retragere în sine, în unele cazuri, produse urină sau a deşeurilor se va inversa in sistemul de corp in loc de lăsând, care rezultă în cantităţi anormale de deseuri produse in sange. Uree, un produs de deşeuri în urină, este unul dintre produsele potenţial dăunătoare care pot intra în fluxul sanguin. Acest lucru poate cauza alte probleme pentru corpul animalului, precum şi, dar unul dintre indicatorii posibil a deşeurilor de back-up este o inflamatie a tractului intestinal.
Un tractului intestinal inflamate pot fi, de asemenea, un bun indicator al unei inflamaţii a altor organe. De exemplu, pe termen lung inflamaţie a pancreasului (pancreatită) va irita intestinele. Tulburări inflamatorii sau imunitar, dietă, şi înghiţirea de obiecte straine poate afecta, de asemenea, sistemul de câine intreaga (sistemice), duce la inflamarea colonului şi rectului.
Poate mai puţin îngrijorătoare decât o tulburare imunitar, dar o examinare critică, totuşi,, este posibilitatea ca starea este rezultatul de alergii. Dacă o alergie este ea însăşi prezintă prin inflamatie a oricărui organ sau sistem de, va fi important să se identifice sursa de alergie, deoarece reacţiile la alergeni tind să-şi intensifice cu contacte ulterioare,, uneori cu rezultate fatale.
Tratament
Daca cainele tau este deshidratat de la diaree cronică, aceasta va trebui să fie spitalizat pentru rehidratare intravenoasă. În cazul în care inflamatia este bruscă şi severă, medicul veterinar poate avea vă reţine de la mâncare pentru cainele dumneavoastra 24 a 48 oră, pentru a permite să se relaxeze colon. Între timp, în cazul în care inflamaţia cronică şi tesut cicatricial a format în colon, îndepărtarea chirurgicală a segmente mai grav zguduit poate fi necesară. Inflamatia de la o infectie fungica poate necesita interventie chirurgicala, de asemenea,.
Reţete pentru medicamente se va baza pe cauza inflamaţiei. De exemplu, în cazul în care inflamaţia este rezultatul whipworms sau hookworms, anti-parazitare, medicamente va fi prescris. Medicamente anti-inflamatorii şi imunosupresoare pot fi prescrise în cazul în care cauza este o reactie autoimuna. Unele tipuri de colita răspundă slab la tratament medical; în aceste cazuri,, intervenţie chirurgicală poate fi necesară. Consultati medicul veterinar pentru ca cea mai bună opţiune.
Tratamentul la domiciliu va fi cel mai probabil axat pe dietă. Veterinarul tau poate sugera o dieta bogata in proteine, care este fie preparate de tine la domiciliu, sau pre-ambalate, magazin cumparat un element. Suplimentarea cu fibre nefermentate, cum ar fi tărâţele, poate fi utilizat pentru a mări în vrac fecale, îmbunătăţirea contracţii musculare în colon, şi să tragă apă fecale în materiile fecale. Pe de altă parte,, unele fibre fermentabil, poate fi benefic. Acizi graşi fabricate prin fermentare poate ajuta de colon se vindece si a restabili normale de bacterii din colon. Unele fibre, cum ar fi psyllium, pot acţiona ca laxative, şi nu poate fi cel mai bun remediu pentru o afectiune care provoaca diaree, de aceea este important să se consulte cu un medic veterinar inainte de a incepe orice curs de tratament la domiciliu.
Prevenirea
Pentru a preveni inflamarea recurente de colon si rect, evitarea expunerii la alti caini, alimente contaminate, şi medii umede. Evitaţi schimbările bruşte în dieta, precum şi. Recidive repetate de inflamaţie poate fi de aşteptat atunci când aceasta este legată de boli autoimune, deşi acest lucru nu este întotdeauna cazul.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Inflamaţie colon sau rectal la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates