Wednesday, 25 Apr 18, 22.06.20

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Colectarea de lichid în plămâni la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Colectarea de lichid în plămâni la câini
Colectarea de lichid în plămâni la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.03.24 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Edem pulmonar Noncardiogenic la câini
Edem Noncardiogenic este cauzată de creşterea permeabilităţii (sau capacitatea de a trece prin, decât osmoză) a vaselor de sânge ale plămânilor. Aceasta a crescut rezultate permeabilitate în scurgere de lichid in plamani, cauzand edem, sau umflare. Dacă aceasta devine severă, edemul poate fi însoţită de o reactie inflamatorie si o acumulare de celule inflamatorii in plamani.
Există mai mulţi factori care pot determina modificări în permeabilitatea vaselor de sange plamani. Cainii care au edem ca urmare a unei tulburare a creierului, de la un răspuns la un cablu electric prejudiciu muscatura, sau de la un obstrucţia căilor aeriene superioare s-ar putea experimenta o eliberare de catecolamine sistemică (neurotransmitatori si hormoni). Această versiune ar duce la un efect de cauzali, sistemice cu constricţie a vaselor de sânge de manevră de sânge în plămâni şi suprasolicitarea vasele de sânge ale plămânilor, deteriorarea acestora, şi duce la inflamaţia şi umflarea plamanilor.
Manifestarea de un raspuns inflamator generalizat la nivelul plămânilor dezvoltă la pacienţii cu o infectie bacteriana a sangelui, sau cu pancreatită, şi se va agrava deseori peste 24 ore după episodul iniţial. Pacienţii cel mai grav afectate poate progresa de la sănătate aparent normală într-o condiţie fatală doar câteva ore după incident.
Simptome si tipuri de
Dificultăţi de respiraţie
Creşterea ratei de respiraţie
Permanent în poziţii neobişnuite să respire mai bine
Gingii palide sau albastruie
Scuipa în sus roz, spumos saliva, sau bule de salivă
Rata crescută a bătăilor inimii
Cauze
Obstrucţia căilor respiratorii superioare
Paralizie a laringelui
Choke-lanţ prejudiciu
Masă în plămâni
Abcese ale plamanilor
Acute neurologic disease (Tulburări creier)
Şeful trauma
Convulsii prelungită
Sindromul de răspuns inflamator sistemic
Infecţii bacteriene în sânge
Inflamaţii ale pancreasului
Cablu electric muscatura prejudiciu
Inhalare de fum
Pneumonia de aspiraţie (supt lichid înapoi în plămâni)
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, debutul simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat această condiţie. Istoria le furnizaţi pot da indicii cu privire la medicul veterinar, care organe sunt cauzează simptome secundare.
El sau ea va efectua un examen fizic complet pe cainele tau, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit. Arteriale de măsurare gaze, şi puls oximetria va fi, de asemenea, efectuate, împreună cu testarea de coagulare (dacă sângele este în mod normal de coagulare). Imagini de radiografie toracică (piept) cavitatea sunt esenţiale pentru a face un diagnostic definitiv, şi o ecocardiogramă poate fi, de asemenea, efectuate pentru a exclude, sau confirmaţi, Pulmonar (plămân) edem cauzate de boli de inima.
Tratament
Cainele tau va fi internat în cazul în care se confruntă cu disfunctie respiratorie severă. Cainii cu boala moderata pana la severa sunt date terapia cu oxigen şi de odihnă cuşcă într-un mediu liniştit pentru a minimiza stresul, deoarece tot ceea ce poate aduce pe anxietate poate determina producerea de hormoni de stres. Unii caini pot fi puse pe un aparat respirator mecanic dacă acestea au prea mult de o respiraţie problema pe cont propriu.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Colectarea de lichid în plămâni la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates