Saturday, 23 Jun 18, 17.31.13

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Colaps traheală la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Colaps traheală la câini
Colaps traheală la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.03.56 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Colaps traheală la câini
Traheea este tubul mare care transporta aerul din nas si gat pentru a cailor respiratorii mici (bronhiilor) care merg la plamani. Reducere de trahee apare atunci când există o îngustare a cavităţii traheale (lumen) în timpul respiraţiei. Această condiţie poate afecta o parte a traheei, care este situat în gât (trahee de col uterin), sau partea inferioară a traheei, situat în piept (intratoracice trahee).
Deşi colaps traheal poate apărea la câinii de orice varsta sau rasa, pare a fi mai frecvente în CANICHE PITIC, Yorkshire terrier, Chihuahua, Pomeranieni, şi alte rase mici şi jucării.
Simptome si tipuri de
Simptomele de anomalii traheale par a fi agravate de căldură, excitare, exercitarea sau obezitate. Următoarele simptome sunt observate frecvent la animale afectate:
Uscat claxonatului tuse
Dificultăţi de respiraţie
Eforturile de neproductiv să vomite (râgâială)
Anormal de respiraţie rapidă
Sunete anormale respiraţie
Inabiity pentru a efectua exerciţii de rutină
Albăstrui membrane colorate
Pierderea spontană a conştienţei
Cauze
Congenital – existente la naştere
Nutriţionale
Boli cronice care implică căilor respiratorii
Mai frecvente la obezi sau la cei care se ocupă cu animale infecţie respiratorie sau obstrucţia căilor aeriene
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv un istoric de fundal de simptome. După ce a luat un istoric detaliat, medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau. Testelor de rutină de laborator va include o hemogramă completă (CBC), biochimie profil, şi analiza urinei. Rezultatele hemogramă completă poate arată un număr anormal de mare de celule albe din sânge (WBCs), indicativ de infecţie.
De imagistica de diagnostic este o parte esenţială a procesului de diagnosticare, din plamani si trahee va trebui să fie examinate cât mai complet posibil. Chest X-ray rămâne un instrument valoros, şi poate dezvălui o trahee prăbuşit, precum şi pentru a ajuta la medicul veterinar a găsi locaţia de colaps. În unele cazuri,, extinderea din partea dreapta a inimii poate fi, de asemenea, găsite.
Fluoroscopie, o alta tehnica avansate de diagnostic, dar una care poate oferi în timp real, imaginile active ale corpului interne, poate fi de asemenea utilizat pentru cainele tau. Fluoroscopia funcţionează prin utilizarea unui dispozitiv cu raze X plasat în faţa unui ecran fluorescent, cu pacientul pe cealaltă parte a ecranului, , astfel încât medicul poate vedea structura internă în mişcare, pentru a permite o imagine mai rafinat şi o evaluare mai exactă şi diagnostic.
Veterinarul tau poate lua, de asemenea, o mostra de tesut din interiorul traheei pentru testele de laborator. Acest eşantion va fi folosit pentru a creşte de bacterii în ţesut, în scopul de a determina dacă există bacterii dăunătoare prezente în tubul traheal, şi testarea cultura comportamentul pentru a vedea tipuri de celule, care sunt prezente în eşantion.
În scopul de a gradul de severitate al colapsului, o alta tehnica numita bronhoscopie poate fi, de asemenea, utilizat. În această procedură, bronhoscop, un instrument tubular, cu un aparat de fotografiat ataşat, este filetate în trahee şi imaginile sunt preluate si transmise pe echipamente video în cazul în care acestea pot fi revizuite şi evaluate în procesul de luare a diagnosticului. Bronhoscopia este o metoda mult mai invaziva decat standard de raze X, dar se poate oferi o imagine mult mai detaliată a diferitelor anomalii prezente în tubul traheal, inclusiv corpurile straine, Sângerare, inflamaţie, sau tumori in interiorul cailor respiratorii. Bronhoscopia poate permite, de asemenea, pentru estimarea gradului de îngustarea în trahee, care poate varia de la un grad-1 la clasa a-6 grade, măsurată pe baza de creşterea severităţii. Bronhoscop poate fi chiar folosit pentru a colecta mostre de tesut si fluide din mai adânc în interiorul canalului traheale pentru testele de laborator.
Tratament
Spitalizare vor fi necesare în cazul în care câinele dumneavoastră are simptome severe şi nu este capabil de a respira în mod corespunzător. Pentru a compensa pentru terapie respiratorie oxigen probleme se administrează. De asemenea, este tipic pentru câini puternic sedarea cu o trahee prăbuşit. Acest lucru este astfel încât acestea să nu suferă, dar, de asemenea, astfel încât acestea să nu se luptă împotriva restricţiilor fizice cauzate de boală şi împotriva tratamente care sunt utilizate. Activitatea trebuie să fie păstrate pe cât posibil minim pana cand cainele sa stabilizat.
Exista mai multe medicamente care pot fi utilizate în tratamentul colapsului traheale. Medicament antitusiv pot fi folosite pentru a minimiza stresul legat de tuse continuă, care este frecvent asociată cu colapsul traheal, şi medicul veterinar va oferi, de asemenea, medicamente pentru dilatarea cailor respiratorii mici pentru a facilita respiraţia normală. Alte medicamente pentru reducerea inflamatiei in trahee va fi, de asemenea, au început să reducă simptomele. În unele cazuri,, intervenţie chirurgicală poate fi necesară, mai ales daca obstructia este o problemă. Totuşi, complicaţii sunt frecvente la aceşti pacienţi după o intervenţie chirurgicală.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Colaps traheală la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates