Saturday, 23 Jun 18, 02.11.18

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tulburari de coagulare a trombocitelor la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tulburari de coagulare a trombocitelor la câini
Tulburari de coagulare a trombocitelor la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.04.32 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Thrombocytopathies la câini
Thrombocytopathies sunt definite ca tulburări de funcţionare de trombocite şi anormale de trombocite. Thrombocytopathic animalele sunt cele care au de obicei numărul normal de trombocite la examenul, dar au sângerări spontane sau excesiv din cauza unei defecţiuni de trombocite pentru a lega între ele, sau cheag în mod normal. Sângerare din membranele mucoase - nasul, gură urechi, anus - este semnul cel mai comun. Thrombocytopathies poate deveni primul evidente la animalele tinere atunci când se produce sângerare excesivă cu pierderea dintilor de lapte.
Thrombocytopathies pot fi dobândite sau ereditare; acestea afectează principalele funcţii de trombocite: activare, aderenţă şi agregare. Aceasta este, le lipseşte capacitatea de a se grupeze şi să adere la fiecare alte, o funcţie importantă pentru răni de etanşare. Acest lucru poate duce la hemoragii severe, chiar şi cea mai mică rană. Animalele care au un număr scăzut de trombocite din sânge cu thrombocytopathia concurente vor sângera mai mult decât se preconiza excesiv pentru numărul de trombocite existente. Orice rasa de caine poate fi afectată de thrombocytopathies dobândite, dar unele rase pot fi mai predispuse la anumite tipuri de (a se vedea Simptome şi cauzele, de mai jos).
Simptome si tipuri de
Sângerare spontană
Sângerări nazale (epistaxis)
Sangerarea este de multe ori de la suprafetelor mucoase (nas, gură, Contract, etc)
Basset caini de vanatoare cu afecţiuni ereditare thrombopathia dezvolta auricular hematoame (sânge construi-up în clapeta de ureche)
Sângerare prelungit la unele animale în cursul procedurilor de diagnostic sau chirurgicale
Cauze
Dobândite thrombocytopathy
Poate aparea ca raspuns la unele medicamente
Calmantele (g, Aspirină), anestezice
Antibiotice
Nonesteroidal anti-inflamatorii medicamente
Secundară bolilor sistemice
Boală de rinichi
Inflamaţii ale pancreasului
Boli hepatice
Parazitare boală
Rac
Ereditar thrombocytopathy
boala von Willebrand
Basset Hound ereditare thrombopathia şi Spitz thrombopathy
Agregare (platelet clumping) defect - panouri cainii si avantajos Pirinei cu tip I Glanzmann thromboasthenia
Collie gri cu hematopoieza ciclice (de producţie de celule rosii din sange) şi Sindromul Chediak-Higashi
Unele Spaniel american cocker
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele dvs. după ce aţi luat un istoric medical complet şi de fond, şi o descriere de la debutul simptomelor de la tine. Medicul veterinar va comanda un profil biochimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina si un panou de electrolit. Hemogramă completă poate arăta o condiţie de anemie dacă sângerare a fost severă. Numărul de trombocite sunt frecvent normale la câini cu thrombocytopathies moştenit, dar numărul scăzut sunt uneori observate la câinii vidra.
Un test boala von Willebrand pot fi efectuate la animale suspecte de această boală. Testarea funcţia plachetară poate fi, de asemenea, face în laboratoare selectaţi. Testele de coagulare (timp de protrombină [PT] şi timpul de tromboplastină parţial activată [APTT]) ar trebui să fie obligată la eliminarea coagulopatii (o boala care afecteaza capacitatea sangelui de la coagularea) ca o cauză de sângerare excesive.
Timpul de sângerare mucoasei poate fi măsurată prin a face o mica incizie pe partea interioara a obrazului (buccal) în gură. Cantitatea de sânge şi durata de timp este nevoie pentru incizie care urmează să fie sigilate cu un cheag de sange va confirma sau infirma, fie o tulburare de coagulare.
Tratament
Pacienţii cu prelungită ori bucale mucoasei ar trebui să se acorde o pregatire speciala inainte de orice interventie chirurgicala pentru a preveni sangerarea excesiva in timpul procedurilor de. În plus,, medicii veterinari trebuie să minimalizeze preparate injectabile pentru pacient şi să aplice presiune prelungite după injecţii intravenoase, intravenoasă cateterism, şi proceduri invazive.
Pacienţii poate fi administrat o transfuzie de trombocite pentru a creşte numărul de trombocite. Aceasta este, de asemenea, un tratament adecvat în cazul în care cauza de bază este boala von Willebrand. Pacienţii ar trebui să fie transfuzate cu trombocite, ca măsură preventivă sau dacă se constată că acestea sunt sângerare în. Daca cainele tau este anemic, sânge integral sau concentrat eritrocitar transfuzat ar trebui să fie.
Animale cu thrombocytopathies dobândite ar trebui să aibă cauza principala a bolii tratate. Acest lucru înseamnă retragerea lor de la anumite medicamente, dacă este necesar.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tulburari de coagulare a trombocitelor la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates