Thursday, 26 Apr 18, 16.53.42

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Deficit de coagulare (moştenit) la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Deficit de coagulare (moştenit) la câini
Deficit de coagulare (moştenit) la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.05.41 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Deficit de factor de coagulare la câini
Coagularea are loc atunci cand sangele se transformă dintr-un lichid care curge liber intr-un gel ingrosat ca stat. În această stare de sânge gelifiat este numit un cheag de, si aceasta se face printr-o rană de coagulare care începe să derivate din focă. Acest proces este extrem de important pentru vindecarea să aibă loc. Cand cainele este rănit şi continuă să sângereze incontrolabil, acest lucru poate fi simptomatic de un defect într-una sau mai multe procese care aduc la coagulare. O serie complexă de reacţii enzimatice sunt implicate în procesul de transformare de sange de la un lichid la un gel. Un eşec într-unul din aceste procese poate provoca hemoragie prelungită după o accidentare, şi va duce în cele din urmă la anemie pierderea de sange. Eşecul de sânge pentru a coagula, de asemenea, poate duce la hemoragie internă. Cunoaşterea simptomelor pentru a viziona este crucial pentru.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Simptomele deficitului de factor de coagulare pot include sângerări prelungite în timp dupa o interventie chirurgicala sau traumatisme, un simptom evident extern. Unele dintre aceste simptome mai putin evidente, care pot fi un indiciu al unui deficit de coagulare sunt legate de pierderea de sange la anemie şi hemoragii interne. Cu sânge anemie pierdere, simptome pot prezenta ca slăbiciune, letargie, respiraţie scurtă, bătăi cardiace neregulate, confuzie, şi o afecţiune cunoscută sub medical ca cicero — un comportament deviant, care este adesea destinate să echilibreze lipsa de vitamine sau minerale în sânge, în acest caz,, deficit de fier de la pierderea de sânge. Sângerare internă poate prezenta ca sângeroase voma sau scaune, sangerare din rect sau vagin, dificultăţi de respiraţie, anormale de ritm cardiac, umflat sau tare abdomen, şi sete excesivă.
Cauze
Mai mulţi factori pot determina probabilitatea ca animalul tau este suferă de deficit de factor de coagulare. O tulburare care stau la baza, Cum ar fi deficienta de vitamina K, poate afecta funcţionarea ficatului, unul dintre site-urile primare pentru sintetizarea enzimele necesare pentru coagulare. Alte probleme cu ficatul poate afecta, de asemenea, procesul de synthesization enzimei. Cauza principala pentru deficit de coagulare poate fi, de asemenea, predispus de trăsături ereditare. Un exemplu în acest sens este Hemofilie. Atât formele A şi B de hemofilie sunt x-legate de trasaturi recesive, în cazul în care masculii sângera excesiv şi femele transporta trăsătură şi să o transmită. Hemofilie este caracterizat de o cantitate anormal de scazut de proteine ​​necesare pentru a lega trombocite din sânge într-un cheag. Acest proces de proteine ​​este unul dintre factorii de coagulare care organismul utilizeaza pentru rani coagulare internă şi externă. Hemofilie poate fi uşoară, moderat, sau severă, si nu este intotdeauna mostenita. Se poate dezvolta, de asemenea, atunci când organismul face anticorpi care blochează procesele de factor de coagulare. Deficit sever de factori de coagulare, de obicei, vor deveni evidente de către patru-şase luni de vârstă. Deficit de mai blande pot aparea dupa un traumatism sau după o intervenţie chirurgicală.
În plus,, circumstanţe externe de mediu pot juca un rol în a incidenţei deficitului de factor de coagulare. Ingestia de otravă de şobolani, sau un sarpe musca, poate afecta capacitatea organismului de a procesa enzime şi proteine ​​în mod normal,. Medicamente prescrise medical poate afecta capacitatea sangelui de a se coagula, precum şi. Utilizarea pe termen lung a antibioticelor poate provoca complicaţii, şi utilizarea de heparină baza de prescriptie medicala ca un anti-coagulant (utilizate pentru a desparti cheaguri de sânge în vene) poate duce la o supradoză accidentală.
Diagnostic
Veterinarul tau poate dori primul pentru a exclude factorii externi, cum ar fi accesul la otravă rozătoare, sau contactaţi recent cu un şarpe sau o şopârlă. Un test de sange complete vor fi ordonate, şi un test de capacitatea sangelui de a coagula vor fi utilizate pentru a determina sursa de tulburare. Daca cainele tau prezinta semne de celule rosii din sange a crescut (RBC), o indicaţie de regenerare anemie, se va semnala posibilitatea pierderii de sânge interne.
Tratament
Dacă pierderea de sange este severă, cainele va fi internat in spital si vor primi transfuzii de sânge şi plasmă. De fapt,, transfuzii repetate pot fi necesare pentru a controla sau a preveni hemoragiile mai departe. Medicul veterinar va prescrie, probabil, de asemenea, vitamina K, mai ales daca cainele tau a inghitit otrava rozătoare sau se confruntă cu alte condiţii care diminuează această vitamină.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Deficit de coagulare (moştenit) la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates