Sunday, 22 Apr 18, 12.32.48

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Tulburări gheară şi a unghiilor la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tulburări gheară şi a unghiilor la câini
Tulburări gheară şi a unghiilor la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.06.18 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Tulburări unghiilor şi nailbed la câini
Unghiilor şi a unghiilor Tulburări de pat se referă la orice anomalie sau boală care afectează gheara sau zona înconjurătoare, în general, cunoscut sub numele de distrofie. Un tip de tulburări unghiilor, paronichia, este o infectie care cauzeaza inflamatia din jurul unghiilor sau cu gheare. Infecţii fungice, cum ar fi onychomycosis, poate apărea, de asemenea, în sau în jurul valorii de unghii pat.
Câinii pot suferi de unghii extrem de fragile (onychorrhexis), sau au unghii care Slough, spat, sau cip deplasare excesiv (oychomadesis). Cele mai multe unghiilor sau unghiilor Tulburări pat au un prognostic excelent tratament şi pot fi de obicei tratate şi remediate într-o cantitate relativ scurtă de timp.
Simptome si tipuri de
Semnele comune de tulburări patului unghial sau unghiilor pot include:
La lins labele
Şchiopătat, dificultate la mers
Dureri la nivelul picioarelor
Umflarea sau roseata a ţesuturilor din jurul unghiilor
Nail plate deformity (parte a unghiilor care acoperă patul unghial)
Anormală de unghii de culoare
Cauze
Frecvente cauze pentru Tulburări patului unghial sau unghiilor pot include:
Infecţie
Bacteria or fungus
Tumora sau cancer
Trauma
Ale sistemului imunitar (mediate imun) boli
Niveluri excesive de hormon de creştere
Tulburări prezente la naştere (congenital)
Tăierea unghiile prea aproape de patul unghial
Neoplazia
Diagnostic
În cazul în care există o trauma a patului unghial cainelui tau, verificaţi pentru a vedea dacă numai un singur cui este afectată. Daca unghiile sunt afectate mai multe, o afecţiune gravă care stau la baza medicala este cauza mai probabil pentru tulburarea. O decopertarea pielii poate fi, de asemenea, luate pentru a determina ce tip de o afecţiune a pielii cainele tau are, precum şi o cultură bacteriene sau fungice pentru o analiză ulterioară.
Tratament
Tratamentul va fi depinde de starea medicală care stau la baza special, care provoacă starea unghiilor sau unghii. În cazul în care suprafaţa unghiilor este inflamata, indepartarea chirurgicala a unghiei (partea cea mai grea a unghiilor) pot fi necesare pentru a încuraja drenaj a ţesutului care stau la baza. Soaks antibiotice şi antimicrobiene sunt, de asemenea, eficiente pentru prevenirea sau reducerea inflamatiei, şi pentru încurajarea procesului de vindecare. În cazul în care condiţia este legat de un bacteriene sau o infecţie fungică, tratamente de actualitate şi / sau unguente sunt adesea administrate în zona afectată.
Prevenirea
Cand unghiile de la picioare de tăiere cainelui tau este important să se evite taierea prea aproape de pat unghii (de asemenea, numit rapidă). Venă în pat unghiilor poate fi tăiat din greşeală, care poate provoca sângerări excesive şi să conducă la o infecţie, şi porecle la nivelul pielii poate deschide cainele la infecţii, deoarece vorba despre rutina sa normală de a merge afară pentru plimbări. Este esenţial ca te uiti atent la unghiile cainelui tau inainte de taiere, astfel încât să ştiţi exact unde marginea liberă a unghiei se termină şi începe unghiei. Numai marginea liberă a unghiei ar trebui să fie tăiate.
Cel mai bun mod de a proteja cainele de o tulburare de unghii este dureros de cercetare metodele adecvate pentru tăierea unghiilor, acordaţi o mică atenţie în timp ce de tăiere, şi cureţe prompt şi de a proteja zonă atunci când un accident se produce accidental.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Tulburări gheară şi a unghiilor la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates