Sunday, 24 Jun 18, 20.09.11

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Vărsături cronice la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Vărsături cronice la câini
Vărsături cronice la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.07.36 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Vărsături cronica poate afecta atat cainii cat si pisicile.
Simptomele
Simptomele includ vărsături opintire, râgâială, şi alimente partial digerate apropie, împreună cu un lichid galben numit bilă. Regurgitarea simptome sunt destul de pasiv. Conţinutul a fost expulzat poate fi sub formă predigested, tubular în formă, şi de multe ori acoperit cu un mucus lipicios.
Un simptom care poate indica o stare mai grava este sange in voma, care poate semnala un ulcer sau cancer.
Cauze
Cea mai mare problema cu determinarea cauzei de vărsături, şi elaborarea unui plan de tratament, este că există atât de multe posibilităţi. Unele dintre cauzele posibile pentru vărsături cronice sunt după cum urmează:
Ulcer
Rac
Pancreatita
Tumora de pancreas
Insuficienţă renală
Insuficienţă hepatică
Uterin infecţie (mai frecvente ca un animal ajunge la varsta mijlocie)
Cetoacidoză, o formă de diabet zaharat
Addison boala
Boli ale urechii interne
Ingestia de corp strain
Gastrita de la ingestia de alimente rele sau păr
Obstrucţie vezicii urinare sau ruptura
Bolile infecţioase, cum ar fi jigodiei şi parvoviroza
Diagnostic
Există atât de multe posibilităţi pentru această condiţie, care determina un motiv de voma sau regurgitare poate dura ceva timp. Veţi avea nevoie să coopereze cu medicul dumneavoastră veterinar, în încercarea de a identifica dacă există ceva legat de fundal animalului tau de companie sau obiceiurile care ar putea cont pentru ea.
Pentru a porni, medicul veterinar va trebui sa se diferentieze intre vărsături şi regurgitare, în scopul de a determina dacă este cauza gastric sau non-gastric (eu, cu sediul în stomac, sau nu). Veţi dori să acorde o atenţie aproape de modelul de vărsături animalului tau de companie, astfel încât să pot da o descriere amănunţită a simptomelor, precum şi modul în care imediat după masă apare voma. Medicul dumneavoastră vă va cere să descrie aspectul voma, şi ceea ce animalul tau arata ca atunci cand vomita.
În cazul în care animalul tau este râgâit, şi opintire din burtă, aceasta este, probabil, vărsături. Produsele alimentare care se află în voma va fi parţial digerate şi oarecum lichid. Un fluid galben numit bilă va fi în mod normal, prezenta de-a lungul cu privire la conţinutul stomacului expulzaţi. În cazul în care animalul este regurgitând, animalul dumneavoastra de companie va reduce capul şi produsele alimentare va fi expulzat, fără o mulţime de efort. Alimente va fi nedigerate şi, probabil, va fi în formă tubulară, mult mai solida nu. Adesea, acesta este acoperit cu un mucus lipicios. Animalul dumneavoastră de companie poate încerca să re-mânca alimente regurgitat. Este o idee bună de a păstra un eşantion de conţinut expulzaţi, , astfel încât, atunci când ia animalele de companie pentru a vedea medicul veterinar, o examinare se poate face pentru a determina dacă materialul este voma sau regurgitare, şi ceea ce ar putea fi prezente în conţinutul.
Medicul veterinar va avea nevoie să ştie despre activităţile animalului tau de companie, obiceiuri, şi mediul înconjurător, precum şi ce medicamente animalul poate fi luaţi. De-a lungul medicamente contra, cum ar fi aspirina şi ibuprofenul, poate provoca ulcere severe de stomac la câini. Factorii care sunt semnificative şi trebuie să fie urmată imediat de până la cazuri când sunt voma arata ca le-a granule, ca zatul de cafea, în ea. Aceste granule sunt orientative de sânge fiind prezente în voma. Sânge proaspăt în voma va indica de multe ori ulcere stomacale sau cancer. Daca animalul tau are febra, o durere de stomac, icter, anemie, sau masele în stomac, medicul veterinar va fi capabil sa faca un diagnostic mai specific.
Uneori, ceva la fel de simplu ca tusea va provoca un animal de companie să vomite. Dacă acest lucru pare să fie cazul, cauza de tuse va trebui să fie investigate. Medicul dumneavoastră vă va arăta în gura animalului tau de companie pentru a vedea dacă un obiect străin a devenit prins în deschiderea esofagian (partea din spate a gurii), sau, dacă este indicat, o imagistica cu raze X poate fi utilizată pentru a determina dacă există un obiect mai adanc in esofag, sau în stomac.
Tratament
Odată ce cauza voma este determinată, medicul veterinar va fi capabil de a veni cu un curs de tratament. Unele Posibilităţi:
Cimetidina pentru a controla vărsături
Anti-emetice pentru a preveni greaţă şi vărsături, în special pentru post-operatorie şi greaţă chimioterapie legate de
Antibiotice pentru a trata bacteriile care cauzează ulcer
Corticosteroizi pentru boli inflamatorii intestinale
Medicamente pentru tratamentul gastric amânată (stomac) anularea
Modificări dietetice
Chirurgie dacă o tumora care se constată a fi cauza


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Vărsături cronice la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates