Thursday, 26 Apr 18, 19.24.50

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Inflamatia cronica a bronhiilor la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Inflamatia cronica a bronhiilor la câini
Inflamatia cronica a bronhiilor la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.08.17 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Bronşită, proteja (BPOC) la câini
Bronşită cronică, de asemenea, cunoscut sub numele de boli pulmonare obstructive cronice (BPOC), apare atunci cand membranele mucoase ale bronhiilor (cailor respiratorii ca oxigenul de transport de la trahee la plamani) devin inflamate. Tipic, acest lucru duce la o tuse cronica, care durează două luni sau mai mult — o tuse care nu este atribuită altor cauze cum ar fi insuficienta cardiaca, neoplazie, infecţii, sau cu alte boli respiratorii.
În ciuda eforturilor extinse de diagnostic de către medicul veterinar, cauza specifică a inflamatiei este rareori identificat. În plus,, jucărie şi caine de talie mica rase, cum ar fi West Highland Terrier-ul alb şi cocker spaniel, se dovedesc a fi mai predispuse la BPOC, Deşi este, uneori, observat la rasele de talie mai mare de câine, prea.
Simptome si tipuri de
Altele decât o tuse uscată (un semn distinctiv al BPOC), alte simptome asociate cu boala includ:
Gagging
Pulmonar anormal sunete (eu, respiraţie şuierătoare, crepitante, etc)
Incapacitatea de a efectua exerciţii de rutină
Modificări de culoare albăstruie a pielii şi a mucoaselor (cianoză); un semn că oxigenul din sange este periculos de scăzut
Pierderea spontană a conştienţei (sincopă)
Cauze
Inflamatia cronica a cailor respiratorii este iniţiat de o varietate de cauze.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui la medicul veterinar, inclusiv apariţia şi natura simptomelor. El sau ea va efectua apoi un examen fizic complet, precum şi un profil de biochimie, sumar de urina, şi complete de sânge conta — rezultatele care sunt, de obicei non-specifice. De fapt,, BPOC este rareori diagnosticata cu siguranta. În unele câini, totuşi, policitemiei sau eosinophila (de stat alergice în care un număr crescut de eozinofile concentrat în sânge) se dezvolta ca urmare a bolii.
Radiografii toracice sunt utile in determinarea severitatea bolii şi pentru a evalua gradul de implicare pulmonar. Câini cu BPOC poate avea brochi ingrosat sau, în cazuri severe, plămânii prăbuşit. Bronhoscopia, un alt instrument important de diagnostic, este folosit pentru a vizualiza interiorul cailor respiratorii şi de a identifica anomalii, cum ar fi tumori, inflamaţie, şi sângerare. Acest lucru se face prin introducerea unui instrument (bronhoscop) în căile respiratorii, de obicei, prin nas sau gura. Tehnica poate fi, de asemenea, folosit pentru a colecta probe de ţesut pulmonar profunde, , care sunt apoi trimise la un laborator pentru examinare detaliată.
Veterinarul tau poate utiliza, de asemenea, ecocardiografia (ECHO) şi electrocardiogramă (ECG) pentru a evalua şi de a identifica anomalii cardiace, cum ar fi extinderea insuficienţă cardiacă sau. Acest lucru poate ajuta chiar regula medicul veterinar din dirofilariozei.
Tratament
Excepţia cazului în care pun în pericol viaţa simptome dezvolta, majoritatea cainilor nu necesită spitalizare. Altfel, medicul veterinar va recomanda de obicei, medicaţie şi terapie cu oxigen pentru a fi administrat la domiciliu. Corticosteroizi şi bronhodilatatoare, de exemplu, sunt frecvent utilizate pentru a reduce inflamatia cailor respiratorii si dilata caile aeriene pentru a facilita trecerea de respiraţie, respectiv. Antibiotice, între timp, sunt de obicei prescrise pentru câini în caz de infecţii pulmonare.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Inflamatia cronica a bronhiilor la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates