Wednesday, 25 Apr 18, 06.49.42

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Inflamaţia cronică a anusului, rect sau regiunea perineului - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Inflamaţia cronică a anusului, rect sau regiunea perineului
Inflamaţia cronică a anusului, rect sau regiunea perineului
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.09.56 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Inflamaţia cronică a anusului, rect sau regiunea perineului la câini
Fistula perianala la câini
Fistula perianala este o tulburare în care anus, rect, şi regiunile perianale de un caine sau o pisica sunt inflamate si iritate. Această tulburare este adesea dureros pentru animal, precum şi progresivă.
Cainii si pisicile sunt ambele sensibile la fistule perianale. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această tulburare afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptomele
Unele dintre comune simptome pot include:
Diaree
Anorexie
Scădere în greutate
Constipaţie
Incapacitatea de a controla intestinele (fecal incontinenţă)
Ulceraţii în regiunea perianala
Cauze
Cauzele inflamaţie nu au fost încă să fie clar definite. Afecţiune apare în toate rasele şi nu este mai predispus la ambele sexe, dar el poate fi găsit de obicei la câinii masculi care nu au fost castrati.
Câini cu o bază largă coada, sau cele care transporta aceasta scăzut, se crede ca au inflamaţie în regiunea perianala, deoarece are mai puţin de ventilaţie. Există, de asemenea, o incidenţă mai mare a acestui tip de inflamaţie la câini, care au glande sudoripare din regiune.
Diagnostic
Testele de sânge arată, de obicei, rezultate normale, atât de medicii veterinari de multe ori uita de inflamaţie, umflătură, infecţie, şi orice semne de bacterii din regiune cainelui perianale. În cazurile mai grave, o biopsie din zona va fi efectuată.
Tratament
Cele mai multe opţiuni de tratament sunt in prezent face pe o baza in ambulatoriu. Ambalare cald din zona poate ajuta, precum şi de apă liniştitor terapie (hidroterapie) sau curăţare, plaga pentru a preveni infectia. Dieta cainelui poate fi, de asemenea, modificat pentru a include mai multe fibre, , care permite un scaun mai moale si mai putina durere si disconfort atunci când acestea sunt eliminarea deşeurilor corporale. În plus,, laxative pot fi recomandate ca supliment alimentar pentru câine.
Dacă opţiunile tradiţionale de tratament nu sunt de succes, intervenţie chirurgicală poate fi necesară şi este utilizat pentru a elimina orice ţesutul inflamat sau avariate. În unele cazuri rare, amputarea cozii câinelui vor fi recomandate pentru a reduce inflamatia si probabilitatea de o condiţie recurente. Medicamente pentru a ajuta la reducerea si infectia sunt frecvent prescrise, precum şi pentru a ajuta la vindecarea.
Administrare
Există mai multe complicaţii posibile de tratament, inclusiv:
Scădere în greutate
Repetare
Fecal incontinenţă
Gaz (meteorism)
Imposibilitatea de a vindeca
Este important pentru a monitoriza progresul animalului, pentru a se asigura că acestea sunt de vindecare, şi că ei nu au nici un complicaţii grave în urma tratamentului.
Prevenirea
În prezent nu există măsuri preventive pentru această afecţiune.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Inflamaţia cronică a anusului, rect sau regiunea perineului
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates