Sunday, 22 Apr 18, 12.34.04

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Intoxicaţii ciocolată la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Intoxicaţii ciocolată la câini
Intoxicaţii ciocolată la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.10.27 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Toxicitate ciocolată la câini
Câinii sunt cunoscute pentru a manca lucruri, atunci când acestea nu ar trebui să. Acest lucru este valabil mai ales de pui. De asemenea, cainii au un simt al mirosului excelent, acest site este destul de uşor de găsit locuri secrete ascunde pentru ciocolată. Acest lucru poate fi o combinatie periculoasa atunci când există ciocolată în jurul casei.
Ciocolata este derivat din seminţe prăjite de cacao Theobroma, care conţine anumite proprietăţi care pot fi toxice pentru animale: cafeina si teobromina. În cazul în care Inge loc, aceste două componente poate duce, de asemenea, la diverse complicaţii medicale şi se poate dovedi chiar fatale pentru cainele tau.
Dacă doriţi să aflaţi cum otrăvire ciocolata poate afecta pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în Biblioteca de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Vărsături
Diaree
Creşterea temperaturii corpului
Creşterea răspunsuri reflex
Rigiditate musculară
Rapid respiraţie
Creşterea ritmului cardiac
Hipotensiune arterială
Convulsii
Semne avansate (insuficienţă cardiacă, slăbiciune, şi comă)
Cantitatea şi tipul de ciocolata ingerat este de asemenea important, astfel cum acestea sunt factorii determinanţi pentru gradul de severitate al toxicităţii. Cele trei tipuri de ciocolata pe care trebuie să fii conştient de sunt:
Ciocolata Lapte - Semnele slabe ale intoxicatiei pot aparea atunci cand 0.7 uncie per kilogram de greutate corporală este ingerat; toxicitate severă apare atunci când două uncie pe jumătate de kilogram de greutate corporală este ingerat (sau cât de puţin o jumătate de kilogram de ciocolata cu lapte pentru un caine de 20 de lire).
Semi-dulce Ciocolata - Semnele slabe ale intoxicatiei pot aparea atunci cand 0.3 uncie per kilogram de greutate corporală este ingerat; toxicitate severă se produce atunci când o uncii per kilogram de greutate corporală este ingerat (sau cât mai puţin de şase grame de ciocolata semi-dulce pentru un caine de 20 de lire).
Ciocolata de coacere - Acest tip de ciocolata are cea mai mare concentratie de cafeina si teobromina. Prin urmare, cât mai puţin de două mici pătrate o uncie de ciocolata de copt pot fi toxice pentru un caine de 20 de lire (sau 0.3 uncie pe jumătate de kilogram de greutate corporală).
Cauze
În ciocolata dreptul de cantităţile pot deveni toxice pentru orice caine. Deci, se abtine de la orice hrana animalului dumneavoastra de companie care ar putea conţine ciocolată şi întotdeauna se lăsa la îndemâna.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet, inclusiv un produs chimic profil de sânge, electrolit juriului şi un sumar de urina. Aceste teste vor ajuta la a determina dacă există o supradoză de ciocolată / cafeina.
Sânge pot fi, de asemenea, luate pentru a testa pentru concentraţiile de teobromină, în timp ce un ECG este realizată pentru a ajuta la a determina daca inima este afişat orice anomalii în ritm sau de conducere din inima bate.
Prevenirea
Este crucial pentru sanatatea animalului tau de companie de a păstra produsele din ciocolată la îndemâna lor, cum nu există nici un antidot pentru toxicitate ciocolată.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Intoxicaţii ciocolată la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates