Tuesday, 19 Jun 18, 08.51.52

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Pectus excavatum la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pectus excavatum la câini
Pectus excavatum la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.11.03 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Pectus excavatum la câini
Pectus excavatum în, cartilajelor sternului şi de coastă sunt deformate, rezultând într-o ingustare orizontal de la piept, în primul rând pe partea posterioară. Sternului, sau piept os, este un os lung apartament situat în centrul toracelui, şi cartilajelor costal sunt cartilajelor care se conectează la os piept cu capetele de coaste. În aparenţă, mijlocul pieptului par a fi plate sau concave, , mai degrabă decât uşor convexă.
Brachycephalic (scurt-nas) caini rasa sunt predispuşi la această condiţie şi, în cele mai multe cazuri se nasc cu (congenital) acest handicap.
Simptome si tipuri de
Respiraţie dificilă
Imposibil de a efectua exerciţiu de rutină
Adâncime crescut de respiraţie
Infecţii recurente pulmonare
Scădere în greutate
Tuse
Vărsături
Lipsa poftei de mancare
Imposibilitatea de a castiga in greutate
Cauze
Exista o predispozitie genetica la unele rase de câini, rase în special brachycephalic, dar pectus excavatum pot să apară spontan, în orice rasa. Condiţie nu poate fi evident până la câteva săptămâni după naştere excepţia cazului în care este vorba de o formă severă.
Creşterea pui pe suprafeţe care cauzează picior de sărace pot predispune de asemenea, aceste animale pentru a dezvolta o astfel de condiţie.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a da medicul veterinar o istorie completă a sănătăţii cainelui, orice informaţie aveţi de origine şi de fond genetic, şi debutul simptomelor. Testelor de laborator de rutină va include teste complete de sânge, Profile biochimice, şi un sumar de urina.
Medicul veterinar va efectua mai multe raze X a cavităţii toracice pentru a confirma diagnosticul de pectus excavatum. Aceste raze X va dezvălui deformări reale şi anomalii structurale legate de. La unii pacienţi, inima poate fi mutat din locul său obişnuit de pe partea stângă a cavităţii toracice datorită formei anormale ale oaselor. Anomalii şi boli concomitente legate de sistemul respirator va fi, de asemenea, vizibile pe X-raze. Ecocardiografia, o imagine ecografice a inimii, vor fi folosite pentru a evalua în continuare inima, funcţionarea acestuia capacitatea de, şi posibile defecte cardiace.
Tratament
Chirurgia rămâne opţiune de tratament doar pentru repararea această deformare. Totuşi, în cazul în care boala este usoara si cainele tau are doar un piept plat, atunci acesta poate fi imbunatatita fara interventie chirurgicala. În astfel de cazuri, medicul veterinar vă va instrui în comprimare manual piept, în aşa fel încât va încuraja sternului şi cartilajele de coastă să-şi asume o formă mai convexă.
În unele câini, o cerere de atela va lucra pentru a reduce defectele uşoară. Totuşi, în cazuri de scufundarea activă moderată sau severă a sternului, interventii chirurgicale este indicat pentru corectarea defectelor. Tehnica folosită de către medicul veterinar va depinde de varsta cainelui si amploarea problemei. Câini cu probleme respiratorii, care sunt direct legate de această condiţie, între timp, îmbunătăţi în mod substanţial, în general, după intervenţie chirurgicală şi va începe respiraţie mai confortabil.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Pectus excavatum la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates