Saturday, 23 Jun 18, 11.54.28

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Dezechilibru chimic de urină la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dezechilibru chimic de urină la câini
Dezechilibru chimic de urină la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.12.38 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Hyposthenuria la câini
Concentraţia normală şi reglementarea de urină în mod normal, depinde de o interacţiune între elaborat de hormon antidiuretic (ATRIBUIT), receptorul de proteine ​​pentru ADH pe tubilor renali (a tubului digestiv care joacă un rol în filtrarea, reabsorbţia, şi secreţia substanţelor dizolvate in sange), şi tensiunea excesivă a ţesutului în cadrul rinichi. Hyposthenuria este o condiţie clinică în care urina este dezechilibrat chimic. Aceasta poate fi datorită unui traumatism, anormale ale hormonilor de presă, sau tensiunea excesiva in rinichi.
Anomaliile pot apărea, de asemenea, din cauza interferenţelor cu sinteză, eliberare, sau acţiuni de ADH, deteriorare a tubilor renali, şi modificat tensiune (tonicitate) de tesut din interiorul rinichilor (medulare interstitiu). Nu există nici o rasa de caine care pare a fi mai mult sau mai puţin afectate de această condiţie.
Simptomele
Simptomele va depinde de cauza de baza a tulburare. Unele dintre cele mai comune includ:
Excesivă urinare (poliurie)
Excesivă sete (polidipsie)
Ocazionale incontinenţă urinară
Cauze
Orice tulburare sau de medicamente care interfereaza cu eliberarea sau acţiunea de ADH, daune tubilor renali, cauze medulare eliminare, sau cauzeaza o tulburare sete primar.
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic amanuntit pe cainele tau, ţinând cont de istoricul simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi condus la această condiţie. Un profil complet de sânge vor fi efectuate, inclusiv un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, şi un sumar de urina, cu accent pe stabilirea gravitatea urină specifice.
Testul din urmă relevă capacitatea funcţională a rinichilor la capacitatea sa de a elimina molecule de deşeuri fără a elimina excesul de nutrienti sau de apă. Aceste teste pot confirma o condiţie urinar, cu o greutate specifică redusă de urină 1.000 a 1.006 g / ml, şi cantităţi excesive de fosfaţi alcaline (ALP) în serul sanguin, ceea ce ar sugera boli de ficat sau hipoadrenocorticism primar. Nivel ridicat de colesterol este un alt gasirea comun la câini cu hyperadrenocorticism.
La câinii care suferă de piometriei (o boală a uterului) sau pielonefrita (infecţii ale tractului urinar), leucocitoză, un tip de celule albe din sânge, va fi ridicat şi va fi prezentă în proba de urină, împreună cu cantităţi anormale de proteine ​​în urină, o afecţiune numită proteinurie. Proteinuria este frecventă la pacienţii cu pielonefrita, piometriei, şi hyperadrenocorticism. Dacă o conditie de baza a pielonefritei este prezent, sumar de urina va arata, de asemenea, sedimente inflamatorii sau bacterii în urină (bacteriuria).
Alte teste de laborator medicul dumneavoastră poate dori să efectueze sunt hormon adrenocorticotrophic (ACTH) controalele de nivel, în scopul de a determina cauza hyperadrenocorticism, dacă este găsit. Aceasta este, medicul veterinar va dori să se distingă o persoană dependentă hipofiza faţă de o tumora adrenala. Visual Imaging, cu ajutorul X-ray, pot fi incluse, de asemenea, pentru a determina dacă rinichii sau incadrand organe ale tractului urinar sunt deteriorate în vreun fel. Un pyelogram intravenoasă este tehnica cea mai precisă de diagnostic pentru o examinare vizuală a rinichilor, ureter, şi vezicii urinare. Aceasta este o procedură minim invazivă, care utilizează o injecţie de material contrast in sange, în cazul în care se colectează apoi în rinichi şi ale tractului urinar şi luminează-le pe X-ray.
O ecografie poate fi folosit pentru a evalua dimensiunea suprarenale, rinichi şi ficat dimensiunea si arhitectura, uterine şi mărimea (rezultate anormale în mărime de una sau mai multe dintre aceste organe poate confirma o infectie sau de reacţie la infecţie). În plus,, o imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) sau tomografie computerizata (CT) scanare poate fi folosit pentru a evalua o hipofizare sau hipotalamice (care leagă sistemul nervos la sistemul endocrin prin intermediul glandei pituitare) masă, care poate fi o cauza asociate din Europa Centrală diabet insipid sau hyperadrenocorticism.
Tratament
Tratamentul pentru hyposthenuria va depinde de tulburare care stau la baza. Chiar daca cainele este urinat excesiv, sau are probleme cu acest site este afară, în timp, nu restricţionează aportul cainelui apa excepţia cazului în care este necesar să se diagnosticul definitiv şi a fost recomandată de către medicul veterinar.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Dezechilibru chimic de urină la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates