Tuesday, 19 Jun 18, 08.41.19

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Boala Chagas la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Boala Chagas la câini
Boala Chagas la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.13.11 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
American infecţii parazitare trypanosomiasis la câini
Chagas boala este o boala cauzata de zoonotici protozoar parazit Trypanosoma cruzi, care poate fi contractat printr-o varietate de maniere, inclusiv o transfuzie de sange. Odata ce parazit intracelular devine, ea multiplică şi în cele din urmă rupturi afară, în circulaţia sanguină, de raspandire la diferite organe, dar mai ales creierul si inima. Acesta este, de asemenea, motivul pentru boala Chagas este frecvent asociat cu inflamarea bruscă a muşchiului inimii.
Boala Chagas este endemică în Sud şi America Centrală, dar este, de asemenea găsit în Statele Unite ale Americii, de obicei, în Texas, în, Louisiana, Oklahoma, Carolina de Sud, şi Virginia. Alte domenii în care puteţi găsi vectori si gazde rezervor pentru parazit includ vest (California, New Mexico), Sud (Florida, Georgia, Carolina de Nord), şi la est (Maryland).
Simptome si tipuri de
Două forme ale bolii Chagas sunt observate la câini: acute şi cronice. Unii câini introduceţi o perioadă prelungită asimptomatice (în cazul în care nu există simptome dezvolta), , care poate dura de la luni până la ani. In tot acest timp, totuşi, există o dezvoltare progresivă şi insidioasă a parazitului, care duc la degenerarea şi inflamarea inimii, care poate provoca in cele din urma insuficienta cardiaca si deces.
Acut (câini de obicei mai mici decât 2)
Diaree
Depresiune
Letargie
Exercitarea intoleranţă
Plimbare dificultăţi
Labagii Rapid Organismul, convulsii
Coduri umflate Nymph
Creşterea ritmului cardiac (tahicardie)
Insuficienţă cardiacă congestivă (la stânga şi la dreapta fata-verso)
Cronic (câini de obicei, mai mari)
Slăbiciune
Leşin
Exercitarea intoleranţă
Creşterea ritmului cardiac (tahicardie)
Cauze
Deşi Chagas boala poate fi obţinută doar printr-o infecţie cu T. cruzi parazit, există o varietate de moduri de un caine pot veni în contact cu organismul. Aceasta poate apărea atunci când un vector, cum ar fi un bug saruta (Triatominae), muscaturi de caine pe piele sau pe o mucoasa (cum ar fi buzele) şi frunze de fecale infectate în rana. Ea poate aparea, de asemenea, atunci cand un caine mananca fecale de la o gazdă infectate (oposum, raton, şi armadillo), sau printr-o transfuzie de sange.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui la medicul veterinar, inclusiv apariţia şi natura simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat complicaţii. El sau ea va efectua apoi un examen fizic complet, precum şi pentru un produs chimic profil de sânge, un sistem complet de sânge numărătoarea, un sumar de urina, serologie şi un panou de electrolit — toate din care pot demonstra rezultate comun cu infecţii parazitare.
X-Rays pot indica de inima si boli pulmonare asociate cu boala Chagas, în timp ce o ecocardiogramă poate arata anomalii camera sau pe perete, adesea văzut în forme bruscă sau cronică a bolii. De exemplu, bloc atrioventricular şi dreptul de bloc de ramură sunt observate la câinii cu formele acute ale bolii, întrucât aritmii ventriculare (care poate degenera apoi în diverse forme de tahicardie ventriculară) sunt asociate cu boli cronice Chagas.
Tratament
Deşi mai multe medicamente au demonstrat îmbunătăţirea oarecum limitat la câini în faza acută, nici unul nu produce o clinica "leac." Din păcate,, chiar şi cei care primesc tratament poate progresa la forma cronică a bolii. În aceste cazuri,, tratament de susţinere de complicatii cardiace (g, aritmii cardiace) de la primar.
Administrare
Câini cu boala Chagas şi complicaţie cardiacă subită au un prognostic păzită, în timp ce cei cu forme cronice ale bolii au de obicei un rezultat mult mai sumbru. În plus,, datorită naturii zoonotici a bolii, medicul veterinar poate recomanda euthanizing câine.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Boala Chagas la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates