Saturday, 23 Jun 18, 11.57.45

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Cataracta la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cataracta la câini
Cataracta la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.13.44 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Nebulozitate a cristalinului ochiului la câini
Cataracta se referă la nori în cristalinului a ochiului, variind de la opacitate completă la parţiale. Deoarece nori a cristalinului ochiului (situat direct in spatele irisului) previne lumina de la trecerea la nivelul retinei, cataracta poate duce la pierderea vederii.
Când ochiul obiectiv (situat direct in spatele irisului) este umbrit, previne lumina de la trecerea la nivelul retinei, care poate provoca pierderea vederii.
Cele mai multe cazuri de cataracta sunt moştenite; de exemplu, Miniature Poodle, American cocker spaniel, Miniature Schnauzer, Golden Retriever, Boston terrier, şi câini husky siberian sunt predispuşi la cataracta.
Simptome si tipuri de
Simptomele de obicei se referă la gradul de insuficienţă viziune. Câini cu mai puţin de 30 la sută opacifierea cristalinului, de exemplu, afişeze simptome puţin sau deloc, întrucât cei cu mai mult de 60 opacitatea la sută a cristalinului poate suferi de pierderea vederii sau au dificultati in a vedea în zone slab iluminate.
Între timp, cazul in care cainele tau are diabet zaharat legate de cataractă, s-ar putea observa, de asemenea, a crescut sete, frecvenţă crescută a urinării, şi pierderea în greutate în câinele, împreună cu simptome de insuficienţă viziune.
Cauze
Deşi cele mai multe cazuri de cataracta sunt moştenite, cu următorul text sunt alte cauze şi factori de risc asociate cu conditia:
Diabetul zaharat
Bătrâneţe
Electroşoc
Inflamaţia Uvea ochiului (uveita)
Niveluri anormal de scăzute de calciu în sânge (hipocalcemia)
Expunerea la radiaţii sau substanţe toxice (g, dinitrofenol, naftalină)
Diagnostic
Dacă ar trebui să respecte nori în una sau ambele din ochi câinelui, ar trebui să-l aducă pentru a vedea un medic veterinar imediat. Acolo, medicul veterinar va cere pentru o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv apariţia şi natura simptomelor, şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat problema. El sau ea va efectua apoi un examen fizic complet, concentrându-se pe ochi şi regiunea oculară, pentru a determina gravitatea problemei.
De rutină, teste de diagnostic, cum ar fi hemograma completa, biochimie profil, şi analiza urinei, pot fi efectuate. Totuşi, Rezultatele acestor teste sunt, de obicei, non-specifice, cu excepţia cazului în altă boală concomitente cum ar fi diabetul zaharat sau hipocalcemie sunt la radacina problemei. Ultrasunetele sau electroretinography (care măsoară răspunsurile electrice ale celulelor prezente la nivelul retinei) sunt două forme de examene avansate de diagnostic, care ajuta, de asemenea, determina gravitatea problemei şi poate confirma dacă intervenţie chirurgicală este necesară pentru a corecta o cataractă.
Tratament
Dacă intervenţie chirurgicală este recomandată de către medicul veterinar, nu întârziere. Cataracta este o afectiune progresiva, care, dacă nu este tratata rapid, poate duce la orbire în una sau ambele din ochii cainelui. Acest lucru este în special cazul cu diabet zaharat legate de cataracta, deoarece progrese foarte rapid la câini. Chirurgie, totuşi, multe ori nu este recomandat pentru câini cu caractere non-ereditar forme de cataractă.
Un moderne de cataractă chirurgicale tehnica, facoemulsificare, implică emulsificarea a lentilei ochiului, cu o piesa cu ultrasunete. Odată ce obiectivul este emulsionata si aspirat, fluide aspirat sunt înlocuite cu o soluţie de sare echilibrată. De asemenea, pentru a preveni clarviziune extreme, un obiectiv intraoculare poate fi implantate in timpul operatiei. Facoemulsificare a arătat mai mult decât o 90 Rata de succes la sută la câini.
Administrare
Rata de progresie a acestei boli depinde de cauza de baza a cataractei, Locul de amplasare de cataractă, şi vârsta animalului. Daca cainele a suferit o interventie chirurgicala pentru a trata cataracta, aceasta poate solicita ceva timp pentru a recupera în spital. Odata ajuns acasa, medicul veterinar vă va oferi cu preparate oftalmice pentru a fi utilizate în ochii cainelui timp de până la câteva săptămâni.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cataracta la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates