Friday, 22 Jun 18, 22.57.38

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Deficit de carnitina la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Deficit de carnitina la câini
Deficit de carnitina la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.14.23 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
L-Carnitina Deficitul la câini
L-carnitina este un nutrient important care acţionează ca un transport de acizi graşi, esenţiale pentru producerea de energie celulara.
L-carnitina este un nutrient important care acţionează ca un transport de acizi graşi, esenţiale pentru producerea de energie celulara. Deficienta de acest nutrient poate cauza o varietate de probleme de sănătate pentru animale; cel mai semnificativ, asociere cu boli de inima (Cardiomiopatie) la câini. Muschilor inimii şi ale scheletului nu sintetiza nutrienţi pe cont propriu, solicitarea ca aceasta să fi transportat acolo pentru utilizare. Din acest motiv, atunci când organismul este deficitar în carnitină, muschii inimii şi ale scheletului sunt afectate în mod negativ. În timp ce suplimentele carnitina nu sunt întotdeauna în măsură pentru a inversa efectele acestui deficit, ei s-au dovedit a fi cele mai de succes cursul de tratament.
Simptome si tipuri de
Semnele de această deficienţă poate include:
Inima musculare eşec
Lărgit inima (cardiomiopatie dilatata)
Musculare pâine
Slăbiciune
Exercitarea intoleranţă
Slăbiciune (letargie)
L-carnitina este important pentru tesutul muscular pentru a primi energie şi funcţia în mod normal,; prin urmare, o deficienţă în acest nutrient poate crea un impact negativ în tot corpul unui caine.
Cauze
În timp ce cauzele deficit de carnitina este necunoscut, se crede ca unele rase de caini arată un risc crescut de a dezvolta deficit de, Boxerii inclusiv, Doberman Pinscher, Great Danes, Wolfhounds irlandeză, şi alte rase gigant.
Diagnostic
În scopul de a diagnostica această deficienţă, inimă (endomiocardică) biopsii musculare trebuie să fie efectuate pentru a masura nivelul carnitina.
Tratament
Talia câinelui va stabili doza corectă. În timp ce L-carnitina suplimente pot îmbunătăţi această deficienţă, ţine cont de faptul că mulţi câini nu vor apărea îmbunătăţiri. În plus,, unii câini se va afişa o creştere în diaree ca doza carnitină creşte în dieta lor.
Administrare
Dupa tratament carnitina începe, se recomandă ca caine au un EKG (ecocardiografie) la fiecare trei pana la sase luni pentru a se asigura tratamentul a fost eficace.
Prevenirea
Nu sunt cunoscute metode de prevenire, altele decât mentinerea unei diete sanatoase pentru cainele dvs. şi monitorizarea pentru semne de insuficienţă, mai ales daca cainele este o rasa care este cunoscut a fi afectate de această condiţie.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Deficit de carnitina la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates