Tuesday, 24 Apr 18, 08.58.45

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Aritmie ventriculara la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Aritmie ventriculara la câini
Aritmie ventriculara la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.15.17 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Cardiomiopatia este cel mai frecvent caracterizează printr-o batai neregulate ale inimii. Leşin sau chiar insuficienţă cardiacă poate să apară brusc, şi unii pacienţi pot dezvolta insuficienţă cardiacă congestivă. Cardiomiopatia este specific boxer; totuşi, simptome similare au fost observate, de asemenea, în limba engleză Bulldogs. Acesta tinde să apară la câinii care sunt cel puţin doi ani, Desi simptomele la câini în vârstă de şase luni au fost raportate. În acelaşi timp,, unii pacienţi nu demonstrează simptome până când acestea sunt vechi de zece ani.
Simptome si tipuri de
Medicul veterinar poate observa o batai neregulate ale inimii într-un examen de rutina
Leşin (sincopă)
Tuse
Rapid respiraţie
Acumularea de lichid în abdomen
Moarte subită
Cauze
Crede a fi mostenit, dar un defect genetic nu a fost identificată.
Diagnostic
Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii animalului tau de companie care a condus la debutul simptomelor, inclusiv informaţiile pe care le au pe fundal cainelui tau familial.
Medicul veterinar va dori pentru a se exclude următoarele cauze posibile ale simptomelor înainte de a stabili o cauza congenitala de această condiţie. O electrocardiogramă ECG şi o ecografie a inimii şi / sau abdomen pot fi folosite în procesul de screening.
Stenoză aortică
Alte boli cardiace
Blocajul de aortă
Afecţiuni cardiace
Abdominală boală
Testele de sânge vor fi ordonate, dar nu o analiza de urina in acest caz, deoarece nu s-ar dezvălui informaţii relevante. O radiografie toracică (piept x-ray) s-ar putea ajuta pentru a determina dacă există o extindere a inimii, sau orice alte dovezi de insuficienta cardiaca. În cazul în care medicul veterinar suspecţi de boli cardiace, un monitor de inima pot fi introduse pe cainele dvs. pentru a determina gravitatea şi complexitatea aritmie. Acest lucru va oferi, de asemenea, o bază de comparaţie o dată pe începerea tratamentului.
Tratament
Primul lucru pe care medicul dumneavoastră va încerca să realizeze este normalizarea batailor inimii si tratamentul simptomelor. Evitarea moarte subită, care apare adesea cu aceste cazuri vor fi preocuparea de top. Tratamentul este complicat atunci cand nu exista simptome evidente, şi medicamente, de obicei, prescris pentru a trata starea aduce pe aritmii cardiace în loc de reducere a acestora. Acesta va fi de până la medicul veterinar pentru a stabili dacă medicamentele antiaritmice sunt indicate.
Administrare
Leşin şi de atac de cord par a fi mai frecvente, cu stres şi emoţie. Din acest motiv,, ar fi înţelept pentru a evita exercitiile fizice intense cu cainele. Totuşi, poate exista nici o relaţie între un rezultat nefavorabil şi de a exercita. Veţi avea nevoie să urmaţi sfatul medicului veterinar şi de a folosi propria ta judecata.
Medicul vostru veterinar poate prescrie unele medicamente pentru tratarea aritmie. Se pare ca exista unele variabilitate cu privire la modul câini răspunde, aşa că, dacă o opţiune nu pare a fi de lucru, ar fi rezonabil pentru a comuta la un alt.
Medicul veterinar poate doriţi să plasaţi un monitor cardiac pe cainele dvs. din nou după începerea tratamentului pentru a evalua răspunsul la tratament. Acest lucru va determina daca medicamentul este de lucru sau dacă a comuta la altul este în ordine. Purtarea monitorul pentru o perioadă de timp, o dată pe an, se recomandă, precum şi ca având un ECG pentru a verifica activitatea inimii. Câinii cu această boală sunt întotdeauna un risc de moarte subită, dar chiar şi aşa, multi caini pot fi păstrate timp de ani pe un medicament antiaritmic. Cainii care au disfunctie sistolica - o condiţie în cazul în care contractele de inima si sange este forţat în zone în care aceasta poate provoca daune - nu la fel de bine. Dar, chiar si acesti caini par să arate îmbunătăţire pe de L-carnitină, un supliment care este folosit pentru a aduce niveluri de carnitina sus. Carnitina este esenţială pentru organism pe deplin funcţională, din moment ce stimulează oxidarea acizilor graşi.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Aritmie ventriculara la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates