Friday, 27 Apr 18, 10.49.32

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Insuficienţă cardiacă electrică la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Insuficienţă cardiacă electrică la câini
Insuficienţă cardiacă electrică la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.16.09 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Sinus de arestare şi bloc sino-atrial
Arestarea sinusurilor persistentă, care nu se datorează utilizării unui medicamente este adesea indica sindrom de sinus bolnav (SSS) – o tulburare de formare a inimii impulsuri electrice în cadrul nodului sinusal. Sinoatrială nod (SA Nod, sau SAN), de asemenea, numit nodul sinusal, este iniţiatorul de impulsuri electrice în inimă, declanşarea inima să bată, Contract sau, prin ardere off supratensiunii electrice. Sinus de arestare este o tulburare de formare a impulsului inimii cauzate de o încetinire sau încetare a spontane sinus nodal automatism - comportamentul automată a ţesuturilor care a stabilit ritmul pentru ritmul cardiac. Este eşecul sinoatrială (Sat) nod de a iniţia un impuls în momentul de aşteptat ca duce la arestarea sinusală.
Bloc sino-atrial este o tulburare de conducere a impulsurilor. Acest lucru este atunci când un impuls format în cadrul nodului sinusal nu reuşeşte să se desfăşoare prin intermediul nivelul atriilor (interioară a inimii), sau atunci când este amânată, în acest sens. Mai frecvent, ritmul de bază al nodului sinusal nu este perturbată atunci când impulsurile nu reuşesc să efectueze în mod corespunzător.
Simptome si tipuri de
De obicei, asimptomatice (fara simptome)
Slăbiciune
Leşin
Gingii palide
Foarte lent ritmului cardiac, pot fi posibile pentru a detecta
Bloc sino-atrial este clasificată în primul, al doilea, şi de gradul III SA bloc (similare cu grade de atrioventricular [A] bloc). Este dificil de diagnosticat primul şi al treilea de gradul bloc SA de la o electrocardiogramă (ECG) lectură numai.
În al doilea rând, gradul de bloc SA este cel mai frecvent tip de bloc SA, şi gradul de singurul care poate fi recunoscut pe o suprafaţă ECG. În plus,, Există două tipuri de gradul doi blocuri SA: Mobitz tip I (de asemenea, numit Wenckebach periodicitate) Mobitz şi de tip II.
De gradul întâi sinoatrială bloc
Încetinit de conducere
În al doilea rând de gradul sinoatrială bloc
Imposibilitatea de a conduce este intermitentă
Două tipuri de gradul doi bloc SA să apară:
Mobitz tip I / Wenckebach periodicitatea - viteza de conductie a încetineşte treptat, până la eşecul de impulsuri pentru a ajunge la nivelul atriilor are loc
Mobitz de tip II - bloc este tot, sau nici unul, până la eşecul de conducere completă are loc
Cele două tipuri nu pot fi diferenţiate pe o suprafaţă ECG
În al treilea rând, gradul de bloc sinoatrial
Lipsa totală de a efectua
Cauze
Fiziologic
Vagal stimularea (eu, stimularea nervilor vag al faringelui), cauzate de tuse, şi iritarea faringelui (partea din spate a gurii / începutul de gât)
De înaltă presiune în interiorul ochiului, sau arterei carotide sinus (transporta sangele de la inima la creier)
Chirurgicale manipulare
Patologic
Degenerative boală de inimă: inima creste mai dure şi mai puţin flexibile
Zăbavnic boală de inimă: inima extinde, şi nu reuşeşte
Inflamaţia bruşte ale inimii
Cancer de inima
Sick sinusurilor sindrom (SSS): intermitentă rapidă şi lentă aritmii supraventriculare
Iritarea nervului vag, secundară a cancerului gatului sau toracelui
Dezechilibru electrolitic: niveluri anormale de potasiu din sânge
Medicamente toxicitate (g, digoxină)
Diagnostic
Medicul veterinar va efectua un examen fizic complet pe cainele tau, cu un profil de sânge chimic, un sistem complet de sânge numărătoarea, un panou de electroliţi şi un sumar de urina. Panoul-electrolitic pot arăta hiperkaliemia, nivele anormale de potasiu în sânge, ceea ce poate duce la aritmii. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui, inclusiv o istorie de simptome, şi debutul lor.
Toracic (piept) raze X şi / sau o imagistica prin ultrasunete, cardiac poate fi luată de către medicul veterinar pentru a confirma sau a exclude boli de inima si creşteri anormale ale ţesuturilor (neoplazie).
Un test de provocatoare atropină răspuns poate fi făcut pentru a evalua nod sinusal funcţie. Acest test foloseste de atropină medicamente pentru a stimula acţiunea de ardere a Nodului SA. Câini cu SSS, în general, vor avea nici un răspuns, sau va avea un răspuns incomplet la atropină.
Tratament
Cei mai multi caini pot fi tratate pe o baza in ambulatoriu. Numai pacienţii care prezintă semne clinice de boală ar trebui să fie spitalizat. Terapia cu fluide va fi administrat la pacienţii care au nevoie de ea. Daca cainele tau este pacienţii foarte bolnav şi nu răspunde la tratamentul medical poate necesita implantarea unui stimulator cardiac artificial, şi vor fi spitalizat inainte de interventia chirurgicala în curs de pregătire de ea. Daca cainele tau devine excesiv de slab, sau prezintă semne de a pierde constiinta, sau leşin, ea va trebui să aibă activitatea restricţionată.
Administrare
După grijă va fi depinde dacă cainele tau are o boală care stau la baza, împreună cu blocul SA. Medicul veterinar va programa follow-up numiri după cum este necesar, şi o lectură ECG se va face la fiecare vizită pentru a urmări progresul cainelui tau. Daca cainele tau devine slab, sau îşi pierde cunoştinţa, contactaţi medicul veterinar imediat pentru sfătuit.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Insuficienţă cardiacă electrică la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates