Saturday, 23 Jun 18, 02.29.52

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Stop cardiorespirator la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Stop cardiorespirator la câini
Stop cardiorespirator la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.16.41 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Stop cardiorespirator la câini
Stop cardiac (de asemenea, cunoscut sub numele de stop cardiorespirator sau de arestare circulator) apare atunci cand circulatia sangelui normale încetează din cauza incapacităţii inimii de a contracta (insuficienţă cardiacă). Ca multe alte sisteme organism, respiratorii şi cardiovasculare funcţionează sistemele într-un mod coordonat. Prin urmare, în cazul în care un câine nu reuşeşte să respire pentru mai mult de şase minute, aceasta poate duce la insuficienta cardiaca si stop cardiac — ambele din care pot fi fatale. Stop cardiac poate apărea la câinii de orice varsta, sex, sau rasa.
Simptome si tipuri de
Circulaţia sanguină poate rămâne intact în cazul în care animalul se reia de respiraţie în termen de patru minute de la problema iniţială. Totuşi, în cazul în care durează mai mult de şase minute se poate duce la stop cardiac. Comune simptome asociate cu acest caz de urgenţă să includă:
Pupile dilatate
Pierderea spontană a conştienţei (sincopă)
Modificări de culoare albăstruie a pielii şi a mucoaselor (cianoză); un semn că oxigenul din sange este periculos de scăzut
Respiraţie grea (dispnee) şi tragindu
Hipotermie
Lipsa de răspuns la stimularea
Cauze
Niveluri anormal de scăzute ale oxigenului în sângele arterial (hipoxemiei)
Minima oxigen de aprovizionare; două posibile la anemie
Boală de inimă (g, infecţii, inflamaţie, trauma, neoplazie de inimă)
Boli metabolice
Dezechilibru electrolitic (g, hiperkaliemia, hipocalcemia, hipomagneziemie)
Anormal de scăzute niveluri de fluid corporale
Şoc
Utilizarea de medicamente anestezic
Intoxicaţii sânge cauzate de substanţele toxice bacteriene în sânge (toxemia)
Brain Trauma
Electrocutare
Diagnostic
Stop cardiac este o urgenta, care va necesita asistenţă imediată sanitar-veterinare pentru a evalua starea animalului şi sub formă de tratament. Veţi avea nevoie pentru a oferi o istorie completă a sănătăţii cainelui la medicul veterinar, inclusiv apariţia şi natura simptomelor şi eventualele incidente care ar putea fi precipitat complicaţii. El sau ea va efectua apoi un examen fizic complet, concentrându-se asupra cailor respiratorii câinelui, capacitatea de respiraţie, şi circulaţia. Medicul veterinar va monitoriza în mod constant, de asemenea, presiunea cainelui dumneavoastra arteriala si pulsul.
Examinari de rutina de diagnosticare utilizate pentru a determina cauza principala a stopului cardiac includ radiografii toracice, complet de sânge conta, biochimie profil, şi analiza urinei. Probele de sânge sunt colectate pentru a determina nivelul de gaze, inclusiv de oxigen, în sânge. Câini suspectate de a fi o boala de inima care stau la baza pot fi supuse ecocardiografie pentru a evalua amploarea problemei.
Tratament
Aceasta este o urgenta amenintatoare de viata, care va necesita spitalizare imediata si de sprijin asistenţă medicală şi tratament intensiv. Scopul principal este de a reporni ritmul cainelui inima si rata respiraţiei, care pot necesita resuscitare cardiopulmonara (CPR).
Odată ce traheea este ştearsă şi CPR se efectuează, un tub poate fi trecut în trahee pentru a facilita respiraţie. Oxigenul poate fi, de asemenea, furnizate de a normaliza nivelul de oxigen din sânge.
Câini cu insuficienţă cardiacă pot necesita masaj cardiac extern pentru a stimula inima sa bata normal. Cei care nu raspund la masaj cardiac pot primi rapid comprimari piept. De obicei medicamente sunt administrate pentru a asista la normalizarea funcţiilor cardiace. Altfel, piept este incizată de a furniza resuscitare piept deschis la animale sau medicamente sunt administrate direct în inimă — ambele din care sunt considerate o ultimă.
Administrare
Prognosticul pe termen lung va depinde de cauza de baza a stopului cardiac şi cursul de tratament. Din păcate, mai puţin de 10 la suta de caini recupera, chiar si dupa tratament de urgenţă cu succes.
Dacă starea cainelui tau nu stabiliza, acesta va trebui să rămână în spital pentru câteva zile. Acolo, Medicul veterinar poate monitoriza funcţiile cardiace şi a tensiunii arteriale şi a trata şi de orice alte complicaţii.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Stop cardiorespirator la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates