Friday, 22 Jun 18, 17.24.19

Aţi intrat ca Guest | Grupa "Guests"Bine aţi venit Guest | RSS
Principala | Cancer carcinoid la câini - Forum | Profilul meu | Înregistrare | Ieşire | Login
                                     PentruAnimale.ro                 

                         

[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentului forumului · Căutare · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancer carcinoid la câini
Cancer carcinoid la câini
pitbullsDate: Saturday, 01 Sep 12, 17.18.19 | Message # 1
Generalissimo
Group: Administrators
Messages: 1512
Awards: 7
Status: Offline
Sindrom carcinoid si tumori la câini
Tumorile carcinoide sunt tumori mici neuroendocrine, de obicei a tractului gastro-intestinal, care secreta serotonina, un neurochimice natural care este de obicei asociat cu functii de somn şi de memorie. Tumorile carcinoide sunt rare, lent tumori in crestere, care sunt formate de celule endocrine (secretoare de celule) a mucoasei mucoasei de organe, cum ar fi la nivelul stomacului şi intestinului.
Tumori carcinoide secreta serotonina amine şi histamina in sange, precum şi un număr de peptide, compuşi chimici, cum ar fi bradykinins şi tachykinins, care sunt responsabile pentru contractia tesutului. Deşi tumorile carcinoide sunt rare la animale, ele apar în special la câinii mai vechi de nouă ani.
Conditie sau o boala descrisă în acest articol medical poate afecta atât câini şi pisici. Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre modul în care această boală afectează pisici, vă rugăm să vizitaţi această pagină în bibliotecă de sănătate PetMD.
Simptome si tipuri de
Tumori carcinoide primare la câini sunt de obicei găsite în stomac, intestinului subtire, colon, plămâni, vezicii biliare, şi ficatului. Simptomele clinice generale ale tumorilor carcinoide la animale includ anorexie, vărsături, dyschezia, din cauza insuficienţă hepatică pierderea in greutate, si bolile de inima.
Cauze
Ca şi cu multe tipuri de cancer, cauzele reale şi factorii de risc pentru tumorile carcinoide sunt necunoscute. Semnele clinice la câini şi pisici variază foarte mult, şi depind de localizarea tumorii şi cât de mult a avansat metastaza. Dimensiunea tumorii şi cum poate fi ea împiedică funcţionalitatea al organului de va avea, de asemenea, o mulţime de influenţă asupra modului bolnav animalul dumneavoastra de companie se simte, şi dacă este sau nu va fi fatal.
Diagnostic
Există o varietate de moduri de a diagnostica tumorile carcinoide. O tumora intestinale pot provoca unele dintre aceleaşi simptome ca primar boli gastro-intestinale, cum ar fi neoplazii (anormale ale tesutului de creştere), dietetice indiscreţie, paraziţi, şi inflamaţia. Prin urmare, un diagnostic diferenţial va fi necesar. Cu tumori carcinoide, teste biochimice şi de analiză de urină ar putea produce rezultate normale, cu excepţia unei uşoare neregenerabile anemie, electrolit anomalii, şi creşteri ale enzimelor hepatice. O imagine cu ultrasunete poate duce la identificarea tumorilor primare şi a metastazelor (răspândire) în abdomen şi torace (piept). Totuşi, un diagnostic definitiv se poate face numai cu o biopsie (eşantion) a tesuturilor afectate. Un electron microscopie, imunohistochimice si petele pot ajuta la confirmarea diagnosticului prin identificarea substanţelor care sunt de obicei secretate de tumori carcinoide.
Tratament
Uneori, îndepărtarea completă chirurgicala a tumorii poate vindeca condiţie. Reducerea dimensiunii tumorii prin intervenţie chirurgicală poate ajuta, de asemenea, pentru a elimina simptome gastro-intestinale, care sunt cauzate de o obstructie de o tumoare mare. Momentan nu sunt terapiile standard de tratare a tumorilor carcinoide, dar medicul veterinar poate avea unele optiuni de tratament disponibile, care va contribui la menţinerea metastaze la un nivel minim, sau pentru a vă ajuta pentru a face animalul dvs. confortabilă.
Administrare
În cazul în care o tumora nu poate fi eliminat complet, testele de rutină de sânge va trebui să fie efectuate pentru a determina dacă metastaze hepatice distructivă a avut loc. O ecografie anual este de asemenea recomandat pentru monitorizarea progresului, , astfel încât dacă există metastaze a avut loc în ficat, sau în alte organe, ea poate fi tratata prompt, înainte de funcţionalitate organ este afectat.


"Pain is temporary ... Pride is forever!! Suffer now and live the rest of your's life as a Champion!!!"
 
Forum » Useful information » Boli si tratamente pitbull » Cancer carcinoid la câini
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright pitbulls.ro © 2018 | Free games templates